2011 m. birželio 21 d., antradienis

Gailė ir Tomas: taip prasideda Pasaka...

Šiandien turiu krūūūūūvą nuotraukų iš pirmųjų šio sezono vestuvių. Gailės ir Tomo priešvestuvinės fotosesijos, o ir kelias vestuvių dienos nuotraukas jau galėjot užmatyti Lapės vestuvių facebook profilyje, Nuotakos šukuoseną, kurtą Liutauro Salasevičiaus - net žurnale "Vestuvės". Bet dabar patogiai atsisėskit, atsipalaiduokit ir tekit dozę ankstyvo pavasario, gaivios žalumos ir nuoširdžių jausmų.









Šieji gražučiai mažučiai prieš susipažindami gyveno tame pačiame bendrabutyje, veik šalimais, mokėsi tos pačios specialybės, bet vienas kito nepažinojo. Lemtingam susitikimui tereikėjo, pasirodo, gerai sudalyvauti klube ir abiems įsėsti į vieną ir tą patį taksi - gi važiuoja tai į vieną pusę.














Taigi nuo tos dienos du transportininkai pradėjo bendrauti ir pagaliau šiais metais apsikeitė žiedais ir atšoko savo vestuves nuostabiame Šešuolėlių dvare su artimiausiais šeimos nariais ir geriausiais draugais. Tikėkit manimi, tiek transportininkų vienoje vietoje nemačiau jau senai:)





Šiek tiek jaudulio ašarėlių:)






Šiek tiek linksmumo, kai Jaunikiui ne iš karto užsimauna žiedas.


Šiek tiek bučinių!!!


























Susirinko skaitantys sveteliai:)





Miela nuotrauka su mamytėmis:)













Ačiū Jums, brangieji, kad galėjau su Jumis būti šią svarbią dieną. Tikrai žinau, kad ateityje matysimės dar ne kartą. Medaus nesibaigiančio Jums linkiu ir žandelius bučiuoju.

Lapė Laputauskienė

Nuotakos suknelė ir šukuosena: Liutauras Salasevičius - "Madam pareis vėliau";
Vieta: Šešuolėlių dvaras;
Gėlės: Marius Kiaunė;
Nuotraukos: Laima Druknerytė - www.laimafoto.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą