2011 m. lapkričio 13 d., sekmadienis

Naktiniai sekmadienio skaitiniai. Spėjau:)

Šiek tiek laiko prabėgo. Ui, ui, jau ruošiamės naujam sezonui, tai tų atostogų, kaip supratau, nesulaukiau. Tie, kas planuojat tuoktis ateinančią vasarą ar net rudenį, siūlau pradėti rimčiau dairytis vietos, vedėjo ir muzikos savo šventei – mažiau bus galvos skausmo ir būsit tikri, kad gavot ne kas liko, o ko norėjot. Jei reikės nuoširdaus planuotojos patarimo – gi žinot kur kreiptis. Tik atsakymai bus vieši, aptarti visų ir visaip – iš karto pasakau. O kadangi šiandien tvarkiau vienų praėjusios vasaros vestuvių reikalėlius, tai įmetu kelias foto iš baisiai dailios vietos – „Nakcižibis“, negi gaila gerų žodžių, jei iš tiesų ten miela malonu būti.




Foto: Rimantas Steponavičius www.fotor.lt. Daugiau iš šių vestuvių jau greitai ir ne tik čia.

Na, o kam įdomu, ką nuveikiau per tą laiką, kol Sekmadienio skaitiniai buvo dingę iš eterio, tai imkit ir skaitykit.
Ne paslaptis, jau buvau ir prasitarusi, spalio pabaigoje siautulingai švenčiau gimtadienį. Geros muzikos išgirdau dideliais kiekiais ir dažnai. Rootslive maloniai nustebino spalio 26 d. pakvietę į Stevie Wonder in Jazz projekto premjerą.


Kam renginiui, vestuvėms ar šiaip reikės gana ramios, bet stipriai kokybiškos muzikos – prašom, nesigailėsit. O dar Baiba taip gražiai bando bendrauti lietuviškai...

O tada netikėtai atėjo spalio 27-oji, o su ja ir tas jau gerasis gimtadienio vakarėlis, katrą su Modesto iš „Artistų“ pagalba švenčiau ne tik su didžiuliu būriu draugų, bet ir nauju rock‘n‘roll projektu, katras kažkada, mano supratimu, buvo „Artikrai“ produktas „Rock‘n‘roll orchestra“, bet dabar pasidarė „Orgen roll band“. Kokybė nenukentėjo anei kiek. Siūlau juos visiems savo kalėdų klientams ir nesuku galvos, nes kojos pačios kilnojasi, o meilę vokalistui Karoliui Ramoškai jau seniai viešai išpažinau. Nu, gerai, gerai, klavišus įvaldęs Vainius irgi šaunusJ Pagaliau turiu jau ir jų foto:





 Ai, jei ką, tai apsidairykit dar ir čia: http://www.facebook.com/pages/Orgen-Roll-Band/260915017278935

Teatras – „Fundamentalistai“. Buvo įdomu, kad ne salėje, kad Samuolytė (ryža ryžai ryža). Blogai, kad Budrys peršalęs, tai, įtariam, užkrėtė kolegęJ Čia juokais, aišku, ale šiek tiek gaila jų buvo po tą baseinėlį besivoliojančių, nes šalta foje buvo sėdėti net su paltukais. Ai, dar nebuvo karšto šokolado NDT kavinėje, bet čia smulkmena, nors neišpildyta kažkaip dirgina.


Na ir trumpai dar keletas gerų dalykėlių:
Nauja vieta „Nino“ – superb užkandžiai ir barmenas, tik ne Bloody Mary - per daug prieskonių kokių tais, o saliero nerasta, nerasta. Čia "Sky baro" niekam nepralenkt.
Ne tokia nauja – „Soul box“. Užskaitoma muzika, interjeras, kokteiliai (net ir Bloody Mary), ale jau fauna, fauna, man atrodo, jie turėtų patikrinti didžiosios dalies dokumentus prieš įleisdami vidun.
Victor Morozov paroda „Popierius“ ir studijos atidarymas - myliu Jus, brangieji Morozovai, be galo. Simonos foto - pati gražiausia.
Creep fotografų vakarėlis 2011.11.11 – nenormaliai gerai. Nenormaliai. Nieko daugiau nepasakosiu. Kol nesudalyvausit, nesuprasit apie ką aš čia. Nesuprantu, kaip aš ten patekau, bet ten buvo beveik tobula...


Nu, o ką šitą foto iš Mados Infekcijos turėtų reikšti? Rimante, aš irgi tokios kepuraitės norėčiauJ


Tai gal užteks šiandienai, reikia rašyti dažniau, o tai, va, prašau, nebesusidoroju su informacija.

Jūsų Lapė Snapė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą