2011 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

Šį kartą įžūlūs sekmadienio skaitiniai

Na, bičiuliai, apkalbėkim praėjusią savaitę. Drąsiai. Bo kai ko nutylėti nebegalima. Taigi...
Svaitės blogybe vienareikšmiškai skelbiu Kaikarienės dukros šešioliktąjį gimtadienį. Šiek tiek svarsčiau, ar gražu taip daryti, bet nu kažkas turi pasakyti, kad beskonybių gana.
Pažiūrėkit čia



Čia


Ir čia

Aš pastoviai gyvenu tam tikroje nuolatinėje paauglystėje, o ir šiaip galingą aną turėjau ir ne taip seniai..., tai turiu pasakyti, kad šita šventė - kokia tais katastrofa. Aišku, pats siekis daryti šešiolikmetei šventę, panašią į MTV vartotojiškos, bukumo kultūros produktą -  „My super sweet 16” yra “žiauriai geras“ sumanymas. Ypač, kai didžioji dalis pagrindinių tos laidos veikėjų būna visiškos tuštutės. Tarkim, kad čia buvo žiniasklaidos ironija viešinti rašinėlį apie šį gimtadienį. Nu, bet tiek to. Žodžiu, visiškas kičas, beskonybė, nulinis turinys šventės. Vaikai, kurie buvot susodinti toje kaimo troboje, tikiuosi, kad kažkaip pasilinksminot.
Savaitės gėrybė – yra naujų knygų. Nebereikia galvoti, ką dovanoti geriausiems draugams. Ačiū dievui, visi mano geriausi moka skaitytiJ
Vladimir Sorokin „Trisdešimtoji Marinos meilė“. Skaičiau jo „Ledas“ ir jaučiau malonumą, nors turinys buvo toks gana fantastinis, daug tikiuosi ir iš šitos. 


Lapė rekomenduoja. Ai, paskaitykit ištraukėlių čia: http://kitosknygos.lt/knygos/Trisdesimtoji-Marinos-meile  
ir čia: http://www.ore.lt/article.php?action=get&id=1026093 . „Ore“ pikantiškai, pikantiškai pavarė.
O čia tai gėrybių gėrybė – „Saulės-pieva“ merginų foto projektas „Migla“. Paveizėkit.




Daugiau šio projekto galit rasti čia: http://saulespieva.blogspot.com/2011/12/migla-mist.html 
I love you, Saulės-pieva. Nu, bet, mergos, gal pagaliau sulauksiu to asmeninio laiško:) Kiek galima...
Šeštadienį keliavau į "Keistuolių teatro" muzikinį spektaklį "Išėjau aš stotin". Nelabai. Tik tiek. Nu, nesupratau žinutės nors tu ką.
Daug žinučių šiandien nesupratau ŠMC. Viskas, išskyrus Jurgio Mačiūno Fluxus kabinetą, kėlė kokį tais gailestį. Kažkokios nuotrupos, trupiniai, sutrupėjimai.
O Taikomosios dailės muziejuje tikrai maloniai praleidau laiką dairydamasi į Aleksandro Vasiljevo gėrybes. Aš jam pavydžiu juodai, juodžiausiai. Abi parodos: "Nuo mini iki maxi. Septintojo dešimtmečio mada" ir "Du mados šimtmečiai" - superbiškos. Gaila, kad negalima eksponatų liesti rankomis, nes labai norisi pačiupinti tas gėrybes.





Na ir pabaigėlei šiek tiek malonios info. Jau šią savaitę turėtų pasirodyti Vestuvės.lt žurnalas, kuriame net porelė Lapės planuotų vestuvių. Tris kartus valio!!! O dar tris kartus valio, todėl, kad vienos jų - Akvilės ir Andriaus - jau antradienį svečiuosis Rock‘n roll Bride tinklaraštyje (o, pagaliau prisiminiau tą žodį).
O dar labai norėčiau pagalbos. Gal kas žinot tikrai šaunių sodybų netoli Kauno? Kad nebūtų visai kaimas ir tilptų 50 žmogelių?

Jūsų Lapūzė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą