2012 m. gegužės 27 d., sekmadienis

Sekmadienio skaitiniai. Paskutinio pavasario savaitgalio turinys.


Šiandien mažai miegojau, nes gal tik 4.30 pagaliau gulėjau savo lovelėje po vestuvių, o dar ponas didysis PMS svečiuojasi, tai turiu kažkaip išliūdėti visą liūdesį. Užėjo, kai auštant važiavom iš Akmenių dvaro sodybos pro Kauno žiburius. Gilus kaip visada. Gerai, kad mano vairuotojas supratingas. Jaunas, bet tikrai bus iš jo kažkas gero. Leido liūdėti ir tylėti. Kartais gi būna nepatogu važiuoti šimtus kilometrų tyloje, bet ne šiuokart... Protingas vaikas. Paryčiais greitkeliu lekia beveik vien tik furos... Taip mieguistai įsuka į benzino kolonėlės aikštelę... Kaip kokie apsnūdę vabalai.






Nežinau, kaip Anya Dee atsirado tarp mano facebook'o draugų, bet tai, ką ji daro su savimi ir fotografija - man patinka. Photopoetry aš tai vadinu. Vieną dieną mes gersim kur nors su ja kavą.

Savaitės gėrybėle skelbiu vakarykščias vestuviukes.

Jau pražydo bijūnai!


Argi ne gražuolė?

Gėlių ir dovanų mergaitė:) Jei taip galima pasakyti:DDD

Dar karštus kibinukus prie Trakų bažnyčios po ceremonijos (kad ir kaip netikėtai tai skambėtų, bet reikėjo pamaitinti žmones prieš kelionę), superbišką orą, teatro „Arti“ mažučius Jurgą ir Dainių bei jų asistentę porcelianinę Dalytę, maisto tiekėją „Šventė Jums“ ir visus tris paslaugius, šaunius jų padavėjus, „Akmenių dvaro“ Andrių, kuris man leido desertų komodai naudoti viską, ką tik radau name, tai ir naudojauJ, Fotodart fotografus – ir vėl supratau, kad nifiga nedirbau, o tik maloniai leidau laikąJ
O dar žiauriai svarbi visų metų gėrybė – mano geriausios draugės vestuvės, į kurias ir aš spėjau. Kad ir visai trumpam. Simona, atrodei nuostabiai. Suknutė tobula, aksesuarai tobuli, garbanos kaip visada nuostabios, o apie akis jau išgiedojau visus ditirambus kažkurią čia dieną. Sveikinu dar kartą. Ir atsiprašau, kad apsiblioviau kaip veršis įteikinėdama pakalnutesJ Pauliau, saugok mano draugę kaip savo akį. Bet, turiu pasidžiaugti, kad tu ir esi tas, kurio savo geriausiai draugei linkėčiau. Bučkiai, bučkiai. Tikiuosi, kažkada gausiu bent vieną jų vestuvių foto, kuria galėsiu su visais pasidalinti. Prie įėjimo į Santuokų rūmus sutinku Zzet pictures kolektyvą. Labas, labas, sakau, dirbat? Varau geriausią savo draugę sveikinti. Tai, sako, musiau, ana jau ir įėjo ką tik. Sakau: iš kur žinot? Juokiasi anie ir atsako: pasakyk, kas tavo geriausias draugas - pasakysiu, kas tu:) Užbėgu laiptais - akurat, žiūriu, šviečia ryžavotos garbanos. O draugė atrodo tikrai ne taip, kaip likusi masė šeštadienio nuotakų:) Jesus, kaip laukiu tos nuotraukos. O šiandien dar kartą pasidalinsiu Ievos (http://www.evagrin.lt) šedevru iš mergvakario.


Savaitės blogybė... Nenoriu šiandien apie tai net galvoti... Vis dar guliu lovoje, bet tuoj pasidarysiu didelį puodą kavos su pienu, išsivirsių avižinės košės, o 17.00 val. keliausiu su dar viena pora apžiūrėti sodybos. Vakare mielai gardžiai pavakarieniaučiau mieste. Nes nusipelniau, tikriausiai. Žodžiu, esu atvira pasiūlymams.

Anadeestyle.com

Štai taip baigiasi dar vienas mano pavasaris. Kaštonai nužydėjo veik jau, o pasibučiuoti po jais nespėta... 

Lapė

P.S. Pakol įkėlinėjau šitą įrašą, netikėtai sulaukiau sms nuo seniai matytos draugės Saulės, kuri šiaip jau gyvena UK. Tai ką Jūs sau galvojat, tobulesnės kompanijos sekmadienio vakarienei nei ieškodamas nerasi. Uuuu, kaip laukiu:) Kas norit prisijungti - skambinkit.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą