2012 m. liepos 17 d., antradienis

Viengungio užrašai. Tas kas tas tikras vyras?


Po mano debiutinio pasisakymo pas rudąją, gavau nemažai akmenų į savo daržą. Aš be abejo viską suprantu: kažkoks mistinis anoniminis viengungis pasikėsino į nuostabią svajonę apie nuostabų princą, kurį apkabinus iš nugaros net lapės letenėlėmis gali jausti tuos kietus preso kvadratėlius... jausti kaip jie maloniai juda... ir net pradėti svajoti, kaip netrukus tas presiukas atsisuks į jus ir svaigiai pradės spausti.....
Bet grižkime atgal į realybę.
Ką gi, tųjų kvadratėlių aš neturiu. Gal niekada ir neturėjau :D galiu tik prisipažinti, kad teko šiek tiek neplanuotai priaugti masės – lengvų 35-40 kg per nepilną mėnesį – nuo to laiko apie kvadratėlius nebesvajoju. Bet tai buvo seniai... užtat galiu drąsiai paguosti bent kurią savo draugę, kuri sustresuoja del kokios nors menkos strijos atsiradusios po gimdymo :)


Štai ir atsirado proga pamėtyti akmenų į mano daržą: žinoma, storulis, užpavydėjęs tikro vyriško kūno, ėmė skleisti pasalūniškas mintis apie vyriška idealą...išvadindamas juo metroseksualais, gėjais ir narcizais, o pats yra tinginys, apsileidęs nevala ir šiaip visiškas pašlemėkas... :)
Bet, mielosios, nė velnio. Manau, kad esu ne baisesnis nei velnias. Na taip, gal tas pilvo „mazolis“ ir sukuria 2-3 mėnesio nėštumo vaizdelį, bet... Dantis valausi, praustis mėgstu ir panagės švarios, nors rankos neretai mechanizatoriaus tepaluotoms galūnėms prilygsta :) ir įvairios vietos sutvarkytos taip, kaip priklauso. Žodžiu, iš anksto nenurašykit :)
Bet grįžkime prie vyriškojo idealo. Oi, atsiprašau, XXI amžiaus vyriškojo idealo. Iš komentarų susidarė įspūdis toks:
1.     Vyras turi būti gražuoliukas (dar neblogai jei koks fotografas ar web dizainioras)
2.     Vyras turi būti stilingas
3.     Vyras turi kvepėti prakaitu.... hm, oi ne, pagal kai kurias spėju, vyras XXI a turi kvepėti geriu parfumu. Jokiu kitų kvapų
4.     Vyro pilvas – tik kvadratėliais

5.     Vyro rankos – kartais tepaluotos
6.     Motociklas – nice to have
7.     Ir būtinai turi būti seksovai apšepęs (prie šitos temos dar sugrįšiu)
Jei jau skaitysite, tai prašom ir papildyti kitais punktais tai, ką čia surašiau.
Stiliukas valdo. Matyt pasenau. Nesuprantu aš tu XXI amžiaus stileivų, taip mėgstamų jaunų mergaičių, kurios labai stengiasi būti labai madingos ir stilingos ir, kaip dabar populiaru „būti prie meno“. Gal kokia web dizainerė galėtų paaiškinti kame yra grožis kelnių, aptempiančių laibas kojas ir kurių klynas pasibaigia beveik virš kelių? Tikrai, mados ratas sukasi ir vis sugrįžta į mūsų gyvenimus, gatves, klubus... bandžiau prisiminti, kur gi tai aš mačiau ir nenorom grįžau į senus sovietinius laikus prisimindamas lopšelį darželi. Dauguma bėgiodavom su vaikiškom trikotažinėm pėdkelnėm, dar madingai tuo metu užvadintom „kolgotkėm“. Labai panašus vaizdelis būdavo su dabartiniu XXI a stiliuku :)
Bet čia šiaip, nukrypimas į stiliuką.

Turėjau progą tarp visų savo darbų išlėkti savo mintis atvėsinti mūsų žaviojoje Baltijos jūroje. O vaikeli, koks grožis akims, sielai ir kūnui :) bet apie mūsų pajūrio gėrius, manau, išsiplėsiu kitą kart, o trumpai reziumuojant galima būtų teigti, kad yra vos kelios kategorijos:
A.    Vyrai: kurie labai savim rūpinasi, kurie mano, kad savim rūpinasi, kurie mano, kad 8-9 „nėštumo pilvas“ yra gerai ir tie, kurie bent suvokia, kad „gelbėjimosi ratas“ juosmens srityje nėra tai ko norėtųsi ir pasistengia bent pilvą įtraukti :)
B.    Moterys: o kalbant apie moterišką giminę tai ne taip svarbu, kaip jos atrodo, svarbu, kad jos atranda, kas jas myli, pamyli, pamalonina. Galima būtų taip pat paskirstyti į grupes, bet atidėsiu kitam kartui, o jis tikrai ateis. Tad šiam kartui neišsiplėsiu ir paminėsiu kažkieno teisingą frazė: gražią žmoną išsirenka vyrai be fantazijos :) bet tai vėlgi tik kažkieno kategoriškumas.


Turiu prisipažinti, kad visai neseniai turėjau malonumą stebėti vienas vestuves. Jaunasis tikrai šaunus vaikis, ir tikrai su tais jūsų, na gal ir siek tiek mano, išsvajotais kvadratėliais ant pilvo. Jaunoji, beje vyresnė už jį, irgi nepaprastai šauni. Žinot, nes aš ištikimybe savo viengungystei suabejojau į juos žiūrėdamas. Taigi ten tas atvejis kai vaikinas ir sportiškas, ir visoks kitaip teigiamas. Būna išimčių, būna...
Kiekvienas iš mūsų atrandame kažką sau. Kartais visam gyvenimui, kartais tam tikram periodui, kuris, kartais, tebūna viena naktis...
Svarbu atrasti tą nenusakomą trauką. Ir įdomu, kad kiekvienas randa ja vis kitame. Vienam reikia papuošalo šalia, kitam namų tvarkytojos, kuri lygintu jo marškinius, kol jis sportuoja klube. Kartais pasirodo užtenka, kad tepaluotomis rankomis sugebėtų išsivalyti dantis ir... aleliuja, laimė užsuko į mūsų namus.

Geros likusios savaitės. Tegul prakaituotos svajonės apie kvadratėlius pildosi Jums šįvakar. Gražių sapnų ir tikrovės.


Viengungis


Foto: UrbanDictionary.com,  Ryan Renolds foto iš kažkur, balsas.lt, ir kitų interneto platybių

1 komentaras:

  1. Oi, dėl manęs tai gali ir nebūt nė vieno iš tų 7 punktų. Bile valgyt gamint mokėtų. O jei dar užsivelka šefo uniformą, tai jau po kojom guliu :D

    AtsakytiPanaikinti