2012 m. kovo 18 d., sekmadienis

Sekmadienio skaitiniai. Sušukuotas savaitgalis

Du savaitgaliai. Tiek užtruko pertraukėlė, pakol Lapė vėl nori rašyti sekmadienio skaitinius. Jei darbelis nėra gyvybiškai svarbus ar nuo to nepriklauso kažkieno kito gerovė, manau, kad būtina tai atidėti tam laikui, kai atsiras neįtikėtinas noras vėl kažką daryti. Gyvenimo kokybė baisiai svarbus dalykėlis ir ja reikia rūpintis. Kitą kartą gal nieko ir neatsitiks, jei paliksi savo pareigėles pagulėti kur nors stalčiuje, o susitvarkysi vidines lentynėles.


Tai gal grįžtam prie tradicinių reikaliukų?
Savaitės gėrybė – sunkus, juodas, bet tikrai malonus darbas „Pelenės“ parodoje vykusiame Atvirame Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų čempionate su šauniu kolektyvu. Komanda ir buvo ta pagrindinė savaitės gėrybėlė. Apie rengnį dar kurį laiką pakalbėsiu, jei tik jūs nieko prieš.

Aš baisi savo nuotakų išnaudotoja. Aistei vestuvių dar neiškėliau, o modeliu jau įdarbinau :D 
Saulės pieva photography nuotrauka

Saules pieva photography nuotrauka

Saulės pieva Photography nuotrauka

Saulės pieva Photography nuotrauka

Šitos moters charizma ir superbiškas stiliukas padarė man įspūdį
Saulės pieva Photography nuotrauka

Saulės pieva Photography nuotrauka

Foto: Aleksandr Semionov

Bet labai visiems padėjusiems esu dėkinga, kad geranoriškai pasirašė projektui. Šeštadienio vakaras apskritai buvo tobulas: geras oras, „Saulės pieva“ merginų kompanija, skanus vynas „Pavos“ (ir "Florence and the machine" šitos dainos http://www.youtube.com/watch?v=iWOyfLBYtuU&feature=relmfu, man atrodo, kad šitos:) remiksiukas) ir vakarienė „Mimozoje“ – ar gali būti geriau? „Vinchenso“ jau beveik gulėjom sukritusios į foteliukus, kai atėjo netikėtas supratimas, kad visgi tas gyvenimas yra gražus nors tu ką.


Nors akys merkėsi, bet toks malonus buvo nuovargis, toks geras tinginumas, švarus ir savas. Noriu tai kartoti daug kartų.
O jau blogybė savaitės, tai dieve padėk...
Gal kas užmatėt mano pasiteiravimą apie geras vietas vestuvėms Kaune ar netoli Kauno? Mane jau mažai kas vestuvių rinkoje nustebintų, bet G. Tumasonienės sodybos variantas, kai žmonės du kartus pas juos lankėsi, vieną iš jų su manimi, kai jau aptarinėjom galimybę atsivežti apvalius stalus ir beveik derinom meniu, trečią kartą jiems atvykus su avansu, ponia pareiškia, kad galgi jiems per daug bus vargo su šita švente ir darykit, ką norit... 


Aš tai jau nebesinervinu, bet vaikų gaila. Man tai tik patylėti norisi. Tarybiniai metodai yra tarybiniai metodai, kai šeimininkėlė geriau žino, kokios turi būti poros vestuvės, kas ant stalo, koks tas stalas ir t.t. Viskas ant vieno kurpaliaus...
Kitą mėnesį, su kolektyvu kalbam, gal reikėtų kokį rekomendacijų, skundų puslapį padaryti, kur ekspertai galėtų pasisakyti tam tikrais klausimais. Kolegos, noriu dar pranešti, kad pagaliau gal kitą mėnesį jau ir sezono atidarymą darom. Kaip atidarysim, toks jis ir busJ Are you in?

Lapė


7 komentarai:

  1. Nuostabus straipsnis, Lape, kaip tik sekmadienio vakarui, kai visi dienos darbai arba uzbaigti arba nukelti kitai dienai. Toks siltas ir sviesus, kai vis dar labai truksta saules. Ir didelis apkabinimas porai. Siekit brangieji uzsibreztos savo svajoniu dienos ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oooo, ačiū už šiltą komentara. Kad Jūsų geri palinkėjimai nueitų tiesiai dievui į ausį. Gražios savaitės:*

    AtsakytiPanaikinti
  3. kas keisčiausia, ne tik vestuvių šeimininkutė, VISI aplink žino, kokių tau vestuvių reikia, ir kokių ne :) Vos ne kaimynės šuo patarinėja, koks meniu gi turi būti, nes kitaip "kas čia gi tada per vestuvės, tik baliukas kažkoks".

    AtsakytiPanaikinti
  4. Mano patarimas būtų toks: mažiausiai kreipkit dėmesio į nekompetetingų žmonių patarimus ir visada klausykit savo širdies balso. Šventė, kurios metu susiejat savo gyvenimus, turi būti tokia, kokios norit JŪS!!! Amen.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Lape, o kaipgi sekes su sodyba prie Bajorkiemio? Nes tikrai ne kas, kai sodybos seimininke geriau "zino" kokiu vestuviu "reikia", ir padarys "kaip reikia"... kaip gaila, kad dirbdami toki darba, kitiems zmonems nenori sukurti sventes....

    AtsakytiPanaikinti
  6. Taip dabar greitai pergalvojau, man atrodo, man neteko Bajorkiemyje nieko organizuoti, jei mano galvelė tik ką nuo pagalvėlės gerai atsimena. Būtent, šventę reikia kurti, o ne pagal šabloną kažkokį daryti. Ech, tos kaimo turizmo sodybos, kaimo turizmo sodybėlės...

    AtsakytiPanaikinti
  7. Laba diena visiems, noriu pasidalinti patirtimi, kurią turiu su burtininku, vardu Dr Ajayi, jis yra labai galingas žmogus, palaimintas savo pirminio tėvo, kad padėtų žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų, aš išgyvenu blogiausią savo gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš jo paklausiau, kur aš klydau, bet jis man nieko neatsakė, o išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl ieškau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi. rašybos ratukas internete, aš jam paaiškinau savo būklę po tam tikrų konsultacijų ir sužinojau, kad mano vyras dirba su savo sekretore ir yra jos užkalbintas, didysis burtininkas man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moteris, nes mano vyras yra namuose su manimi, o mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi, burtininko, jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai problemai, Dr Ajayi yra teisus. asmenį už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo Viber arba WhatsApp numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti