2012 m. balandžio 12 d., ketvirtadienis

Vaidas ir Birutė. Priešvestuvinis plunksnamūšis:)

Nu, vaikai, pradedam:) Vestuvių vasaros sezono atidarymą su visa vestuvininkų chebra minėsim jau šį penktadienį. Kas dar negavot kvietimo, bet nors vieną pirštą prie vestuvių organizavimo, gražinimo ar įamžinimo pridedat ir labai norit sudalyvauti - rašykit, skambinkit. Visai info pas mane, nes kas, jei ne Lapė tokias iškylas organizuotų;) 


Tikrų tikriausias vestuves aš jau turėsiu kitą savaitgalį pajūryje (Jurga, Aurimai, I love you:* Jau pradėjau krautis daiktus:)), o šiandien dalinuosi pirmąja priešvestuve. 


Ne tas žodis, kaip smagu. Ypač, kai fotosesija baisiai mielų žmogyčių - Birutės ir Vaido. Pati juos meiliai vadinu daktariukais. Kad jie tokie ir yra. Net per telefoną išgirsta, kada man reikia antibiotikų (Birute, užteko ACC pavartoti) ar kada man liūdna. Jei taip ir būna, tai planavimo pokalbiukai su Birutuku iš karto mane pralinksmina. Sunku būtų už juos linksmesnius rasti.







Vestuvės bus alyvinės. Turėsim alyvų, paukštukų, o kvietimai kokio grožio, tai neteksit amo:) Jau nekalbu apie dovanėles svečiams ir vardo "korteles".


Tai, tikiuosi, kad ir šventė bus linksmų linksmiausia, gražių gražiausia. O kaip kitaip. Prašysiu, zysiu www.fotoplunksna.lt, kad bent porą foto jau kitą dieną duotų, kad galėčiau pasidžiaugti;) ir su Jumis. O šiandien Alma su Aleksandru buvo greitesni už mane ir nuotraukų pasiūlė anksčiau nei pati paprašiau. Jezusmarija, kokie Jūs nuostabūs. Alma, kada terminas? Kas dar nežinot, tai fotografė Almutė (neapsiverčia liežuvis tokią maža moterytę vadinti Alma) kuo tikriausiai nėščia (jų nuostabių, pašėlusių vestuvių nuotraukas galit pažiūrėti čia: http://www.rocknrollbride.com/2011/09/a-lithuanian-theme-park-wedding-alma-aleksandras/ Aha, jos tikrai svečiavosi pas Kat)


Tą pasakyti galiu bent apie keturias praeitos vasaros savo poras. O Jergau, kiek krikštynų darysim... mhmhmm...



Kas gi kitas, jei ne Lapūzė. Geros dienos visiems :***

P.S. Su kosmonautų diena, kosmonautai:) Būtina klausyti ir dainuoti garsiai. Galima ir pasidraskyti atsistojus.
http://www.youtube.com/watch?v=I3zFVoR3asY&feature=related

P.P.S. Iš karto po Birutės ir Vaido vestuvių mausiu į Druskininkus, kur kitą dieną dalyvausiu Pumos pusmaratonyje. Primenu, kad palaikymo komanda always welcome. Jesus, kad tik savo uodegą iki finišo nuneščiau...

4 komentarai:

  1. Vajezau, nėra už ką. Bučkiai, bučkiai:***

    AtsakytiPanaikinti
  2. o terminas jau visai ne už kalnų - mėnesiukas su trupučiu beliko.. net baisoka :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nėra ko bijoti. Nu gal pirmų savaičių, o vėliau viskas allright:) Aš žiūriu va vakarais į saviškį ir galvoju, kad nieko gal būtų ir dar vienas lapiukas:)

    AtsakytiPanaikinti