2012 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

Nekenčiu šitų žiemos švenčių!

Nekenčiu švenčių! Šitų ilgadienių, kai visi seilėjasi viešose erdvėse ir panašiai. Nekenčiu baisios TV programos, kai dienos metu atrodo, kad visi prie ekranų yra mažiausiai daunai (atsiprašau šia liga sergančių), būtent taip, tikriausiai, galvoja tų baisių filmų režisieriai. Nekenčiu to prieššventinio lėkimo, kuriuo užsikrečia kiekvienas statistinis Lietuvos pilietis. Norėčiau taip atvirai paklausti, kuo džiaugiatės, tikrai tuo, kad dar kartą gimė Jėzus? Ar jis, iš viso, tik tarp kitko?




Iš esmės aš, jaučiu, pavydžiu, kad kažkam gera. Šiaip neturiu tokio jausmo, bet kitaip tos neapykantos nepaaiškinu. Tiesiog mano asmeniniai statistiniai duomenys rodo, kad būtent šiuo laikotarpiu man nutinka patys liūdniausi dalykai. Tik tiek. Vienintelis dalykas, teikiantis malonumą - dovanų paieška brangiems. Hm, gal aš rimtai sergu?


Dar. Ir grįžo iš Korėjos Naglis. Bet brolis pas mane – ne.

Lapė

2 komentarai:

  1. Vaje, kiek daug neigiamos emocijos šitame mažame straipsniuke... :) Patinka man Jūsų darbai ir ką darote, bet nepykite, nesusilaukiau nepakomentavusi šįkart! :) Tai negi išties tos šventės taip blogai? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Miela Ieva, čia gal tiesiog mano karma - visada liūdėti per šventes. Šiaip esu optimistiška persona, bet per šitas žiemos šventes kažkodėm mane visada ištinka tik liūdni dalykai. Tai nepaaiškinama. O už gerą žodį dėl darbų labai ačiū. Linkiu, kad Jus tas liūdesys kiek galima rečiau lankytų:)

    AtsakytiPanaikinti