2012 m. rugpjūčio 12 d., sekmadienis

Sekmadienio skaitiniai. Turinys, Šarūnės ir Gedimino vestuvės bei ateinančios savaitės gėrybės


Kažkoks visai be veido sekmadienis. Nieko gero nesugalvoju, tad investuosiu į savo turinį. Pirmiausia gerai išsimiegosiu, o tada paskaitysiu knygą – krūvelę jų nusipirkau šiandien „Pegase“, kai su asistentu Paulium ištuštinom jo automobilį po vakarykščių vestuvių. Net sūnui pričiupau vieną: Vinco Pietario „Lapės gyvenimas ir mirtis“. 

Vakare išsikepsiu šviežių voveraičių su rūkyta šonine. Dar nusipirksiu kefyro. Ko ne smagumas?
O vakar Rokiškyje sutuokėm Šarūnę ir Gediminą. 

Foto: Ado Vasiliausko http://area.lt/
Nuotakos suknelė, nuometas ir plaukų papuošalas - Liutauras Salasevičius; puokštė - Marius Kiaunė; Jaunikio kostiumas - Suit supply
Su šaunių bernelių komanda išsiruošėm į šitą šventę jau penktadienį, kad nereikėtų šventės dieną keliauti per pusę Lietuvos ir nieko nespėti. Todėl turėjom kuo puikiausią lengvos formos team building vakarėlį Naglio grupioko Manto Karolio šeimos pirties namelyje. Su kepsniais, keptais ant žarijų, vidurnakčio maudynėmis ežere iki pusės išsinuoginus ir visai rimtais pokalbiais prieš užmiegant. Jėga jėgelė!
Vestuvės praėjo smagiai. Jautėsi koks tai rudenėlis šiek tiek, kaip bebūtų gaila, nes tos vasaros taip norėtųsi dar šiek tiek daugiau. Bet visi atrodė nuostabiai, buvo linksmybių, buvo šiek tiek ašarėlių – kaip priklauso. Susirinkę šoko trypė kartu su „Išjunk šviesą“ vyrukais. „Alaušo slėnis“ maitino gradžiai. Lapės berniukai dirbo puikiai. Nu, patys pažiūrėkit, kaip čia su Šarūne ir Gediminu kitaip galėjo būtiJ

Dar viena Ado Vasiliausko foto.

Savaitės gėrybe visgi noriu išrinkti „Mažosios ragainės“ atvežtą tortą, kuriuo dar negaliu pasidalinti, bet nuo šio orginalo jis tikrai mažai ką atsiliko. Šiek tiek siauresni sluoksniai ir baltesni gėlių lapeliai. Bet turėjo konditeriai ką veikti, turėjo. Būtinai įkelsiu nuotrauką, kai tik turėsiu.


Blogybe renku dangaus žibintus vidurnaktį. Nu, išgėrę žmonės ir vėjas bei lietus yra neprognozuojami. Vakarykščiai nekilo nors tu ką ir kėsinosi pridaryti mums bėdų. Mačiau kaip išbalo poilsio komplekso savininkės veidas, kai pora šiek tiek atsiplėšusių nuo žemės artinosi prie ūkio pastatų. Jau geriau tą vidurnaktį išskirti taure šampano ar tortu ar dar kuo nors orginalesniu. Sakau atvirai.
Ką veiksim ateinančią savaitę?
Trečiadienį keliaujam paklausyti Baibos ir Vytauto Bikaus į „Soul box“. Draugė sakė, dainuos iš visos širdies.

Savaitės pabaigoje su broliais kraunam daiktus į mašiniuką ir lekiam pajūrin. Rašom „Laikas.lt“ apie Karklės festivalį ir chill‘inam, chill‘inam, išsitaškom bilekaip, nes savaitgalis yra skirtas tik mums!!! Vo taip va. See you there. O bože, ką rengtis????:) Juokauju - bileką;)








Panaršiau šiek tiek ASOS.COM spintas:)


Lapė


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą