2012 m. rugsėjo 16 d., sekmadienis

Aistė ir Gediminas. 10!

10! Tiek metų Aistė ir Gediminas gyvena santuokoje. Laimingi ir gražūs. Su dviem šauniais sūnaitėliais. 

Ceremonija, skirta santuokos jubiliejui Liškiavos bažnyčioje buvo jaudinanti iki ašarų. Toje pačioje bažnyčioje Aistė ir Gediminas susituokė prieš 10 metų. Roneta ir Justinas buvo nuostabūs. Po jų paskutinės dainos ne vienas svečias braukė ašarą.
Visos foto mano brangiųjų, nuostabiųjų www.saules-pieva.lt mergaičių.



Visa tai, aišku, yra kuo puikiausia priežastis šventei! Šiltai. Šiek tiek rožinei, šiek tiek alavinei - būtent taip vadinamos 10-osios vestuvių metinės. 


Stalą gėlėmis, kurias paruošė "Indigo gėlės", šį kartą dekoravo Lapės koordinatorius-asistentas Paulius. Ir jam visai neblogai pasisekė:) Šventę šventėm Nakcižibyje - vienoje tų išskirtinių vietų Lietuvoje, į kurias visada norisi sugrįžti. O dirbti ten lengva ir malonu.

Mūsų alavas pavirto Hans'o Kristian'o Andersen'o garsiosios pasakos "Alavinis kareivėlis" motyvais, mažutėmis detalėmis, užuominomis. Tik... mūsų pasaka dar nesibaigė. Aiste, Gediminai, ilgai ir laimingai...

Torto figūrėles ir vyrukų butonjeres ruošė Agnė Mikalauskienė https://www.facebook.com/jaukus.leliukambarelis
Tortą iškepė Mažosios ragainės darbščiosios kepėjėlės.






Ech, gražūs tie santuokų jubiliejai...
Dėkoju visai komandai už puikų darbą, o nuotraukų tikrai bus daugiau. Kažkada:) 
O čia, kad prisimintumėt vieną gražiausių pasiaukojančios meilės istorijų http://www.youtube.com/watch?v=aYdV3fWsm7U Together forever:)

Lapė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą