Niekam Lietuvoje jau ne
paslaptis, kad išleidom Naglį į Korėją. Ta proga keliavom į „Steak house
Hazienda“ restoraną, „Mabre“ viešbutyje. Nepaneigsi faktų: Naglis mėgsta
pavalgyti, gali tą daryti nuolat; Paulius jau šį mėnesį keliaus į someljė
kursus; o aš šiaip stengiuosi gražiai ir įdomiai gyventi – puiki kompanija
įvertinti vieną mėgstamiausių Lapės maitinimo tiekėjų ir tinkamai išlydėti
žmogų į tolimą kelionę.
Dar viena priežastis, kodėl man reikia naujo padoraus ir išmaniojo telefono - nuotraukų kokybė:)
Nutiko gero ir blogoJ
Aptarnavimas - beveik puikus. Mergaitė nežinojo apie rezervuotą staliuką, bet
žmonių antplūdžio nebuvo, tad dėl to įsižeisti kaip ir nėra reikalo. Viskas atnešta laiku ir vietoje. Net perspėjo apie mano užsisakomos jautienos
kietumą. Kol laukėm karštų patiekalų ragavom trijų rūšių alyvuoges ir mielai
maloniai sau gėrinėjom Pauliaus išrinktą vyną. Ir tada atkeliavo pagrindiniai
patiekalai. Porcijų dydis ir šiaip vaizdelis lėkštėse maloniai džiugino.
Pauliaus viščiukas buvo superbiškas, mano jautienos kepsnys šiek tiek kietokas
ir su viena neįveikiama gysla, bet šiaip gardus, o štai prabangusis (70 Lt ir
kažkiek, jei gerai pamenu) Naglio jautienos kepsnys su kaulu, nu, ne itin, ne
itin... Mačiau vargo jaunuolis ir būtų vargęs nežinia kiek laiko, jei nebūčiau
garsiai pasakiusi nesukramtomų dalykų tiesiog nekramtyti :D Tai ir palikom odelių ir dar velniai žino ko:) Bet desertukui
pasidalinom kiekvienas po „Trejų devynerių“ stikliuką, restoranas mus nudžiugino nuolaidėle (viskas tik per blatą) ir
viskas baigėsi, manau, laimingai. Svarbiausia, kad paturėjom tikrai malonų,
šiltą pasibuvimą jaukioje aplinkoje. Tokie nebebūna šiais laikais itin dažnai.
Kaip aš sakau, kai sėdi ir supranti: gyvenimas yra gražus.
Toliau sekė rimtesni reikaliukai, bet apie juos jau nebepasakosiu. Kitą dieną Naglimantui skaudėjo galvą, bet taip ir turėjo būti, nes gi išleistuvės. O aš paverkiau, nes buvo liūdna išsiskiriant, aš gerus draugus labai branginu, tačiau jau kitą dieną supratau, kad internetas visgi sumažina tuos atstumus iki minimumo. Be to, verčiu jaunuolį rašyti blog‘ą http://konstantinastripinakorejoje.blogspot.com/, tad kaip jam sekasi sužinau gana operatyviai. Šiandien juokiausi balsu. Paskaitykit.
Toliau sekė rimtesni reikaliukai, bet apie juos jau nebepasakosiu. Kitą dieną Naglimantui skaudėjo galvą, bet taip ir turėjo būti, nes gi išleistuvės. O aš paverkiau, nes buvo liūdna išsiskiriant, aš gerus draugus labai branginu, tačiau jau kitą dieną supratau, kad internetas visgi sumažina tuos atstumus iki minimumo. Be to, verčiu jaunuolį rašyti blog‘ą http://konstantinastripinakorejoje.blogspot.com/, tad kaip jam sekasi sužinau gana operatyviai. Šiandien juokiausi balsu. Paskaitykit.
Ketvirtadienį su Liutauru
keliavom susitikti su Nicolas Jaar.
A galit patikėti, anas baigė lyginamosios literatūros studijas. Aš apakusi.
Geras vyrytis. Nenustebino taip labai, kaip
galvojau, ypač, po tos masinės psichozės, kai visi aplink kalbėjo, kaip į tą
koncertą nori. Bet buvo verta pasistumdyti su masėmis, ir šiek tiek paalpėti
nuo karščio.
Nuožmus Lapės žvilgsnis ir meilus Liutauro:)
Savaitės blogybe šį kartą skelbiu
įdomią vadybą „Villon“ viešbutyje. Du kartus derinam tą patį meniu. Tada
sužinom, kad Nicos salotos yra Nikos salotos. Gal aš ko nežinau? Tris kartus
tai išgirdus jau negalėjau valdytis nenusišypsojusi. O apie gaiviųjų gėrimų
pasiūlymą patylėsiu iš viso. Neturiu supratimo, kaip jį kas nors gali rinktis.
Žodžiu, žiūrėsim, kas čia gausis. Gal kaip tik viskas baigsis puikiai.
O štai kelionė į Kauną buvo visa
gėrybiška. „In Tilsit“, kur kitą savaitgalį švęsim vestuves, nustebino maisto
patiekimu ir kokybe. Gaila, kad jie įsikūrę stoties rajone, nes sriubytės
gardžios, vištienos troškinys su voveraitėmis – ir gražus, ir skanus, nieko super įmantraus, bet estetiškai tvarkinga.
Pietauti labai norėjom „Piccola
Italia“, bet neįvertinom to fakto, kad atvažiavom į Laikinąją sostinę rugsėjo 1
d., tad vietų nebuvo, o laukti daugiau nei pusę valandos negalėjom. Taigi vėl
mus priglaudė „Buon Giorno“, prieš kurį stūkso mano svajonių butas (tie antro
aukšto balkonai man jau seniai patrauklūs). Pleptelėjom su gegužės mėnesio
nuotaka Birute apie šį bei tą, net gavau lauktuvių!!! Jeee!!!
Va, koks gražus mano Birutukas:* Foto: www.fotoplunksna.lt Čia jų priešvestuvinė fotosesija http://lapesvestuves.blogspot.com/2012/04/vaidas-ir-birute-priesvestuvinis.html, o vestuvinę rasit kitame Vestuvės.lt žurnale, va. O paskui jau ir mano bloge:) Makiažu, šukuosena ir plaukų papuošalu pasirūpino Liutauras Salasevičius.
Dar pasivaikščiojom
Laisvės alėja, nes savo naujas pareigas paveldėjimo būdu iš brolio gavęs Bartas paskutinį kartą tai darė tik vaikystėje.
Bartai, nepyk už foto, buvo labai juokinga:D Beveik taip pat juokinga, kaip ta istorija apie 76 metų grybautoją:) Jautėmės kaip korėjiečių turistai.
Be to, būti Kaune ir nenusifotografuoti prie Laisvės fontano - beveik ir nuodėmė:)
Ir alėja, matėm, atsigavusi kaip
reikiant. Tokio judesio ten seniai nematyta. Gaila, nebuvo laiko užsukti į
Zoologijos muziejų, žmonės kalba, ten gyvena lapė, pričiupusi už sprandelio
kiškį.
Nu, bet labiausiai nustebino „G-Loft“. Gerąja prasme.
Nuotraukas pasivogiau iš jų facebook profilio https://www.facebook.com/gloftkaunas
Aplinka super demokratiška. Kelios skirtingos erdvės, kurios šiek tiek viena
nuo kitos skiriasi, bet visur norisi pabūti. Šiek tiek primena „Kitchen“, šiek
tiek „Jaltą“ ir kažką dar. Gal „Studio 9“... Nu, neblogai suinvestuota idėjų ir
litų, tikriausiai. Maloniai sau sėdėjom ant iš statybinių stelažų padaryto
suolelio tarp pagalvėlių, gėrinėjom sau po mažą (0,4 l) alutį. Stebėjom Kauno
florą ir fauną ir tyliai sau šypsojomės į ūsą, nes garsiai buvo šiek tiek
baugoka. Vienas dar vakaro nesulaukęs pilietis perėjo per visus staliukus, prie
kurių sėdėjo merginos. Didžioji dalis net neparodė nepasitenkinimo. Kai kurios
atsiliepdavo šaukiamos net iš kito terasos galo. Dar vienas į tokią šaunią
vietą atėjo su savo brendžio buteliu ir Coca
Cola. Žodžiu, gal visgi Zoologijos muziejuje pabuvomJ O personalas šaunus. Barmenas
su tatoo, o tai jau iš karto jam prideda Lapės pliusų. Net, jei akivaizdžiai paraitota rankovė, kad piešinys matytųsi. Matyt, neseniai įgijo. Padavėjos irgi visai
teisingos, vienas bernelis tik, manau, jau buvo pradėjęs švęsti rugsėjo
pirmąją, nu, bet ką padarysi. Kažkaip nesumojau padaryti nuotraukų ir
pasižiūrėti, kaip ten su maistu reikalai, nes jau buvom visko priragavę. Žodžiu, jei dar nebuvot ten - nueikit. Norim tokios vietos Vilniuje. Mąstom, kad gal būtų visai nieko užsukti ten savaitgalį.
Ir štai pagaliau sekmadienis.
Jaučiuosi išsimiegojusi ir net gaminau savo firminius mažučius kotletukus. Dieve
padėk, neatsimenu, kada paskutinį kartą namuose dariau valgyti.
Gražios Jums savaitės pabaigos,
brangieji. Myliu, myliu.
Lapė
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą