2012 m. rugsėjo 11 d., antradienis

Tobulos Neringos ir Manto vestuvės. T-O-B-U-L-O-S!!!

Aš nė per plaukelį nemeluoju. Jūs tik pažiūrėkit Linos Aidukaitės-Valskienės nuotraukas! Aš negaliu patikėti, kad prie šitų vestuvių pridėjau pirštą. Savo lapiškos letenėlės pirštelį. I love my job, aš Jums sakau. Kai pamatau tuos laimingus veidus, tas tikras emocijas -  suprantu, kad darau būtent tai, ką noriu daryti. Neringa ir Mantai, Jūs nuostabūs nuostabiausi. Kada darom visų nuotraukų peržiūrą? Ai, dar noriu pridurti, kad tobulomis vestuves pirmiausia padaro tobuli į jas susirinkę žmonės. Jesus, aš noriu šitose vestuvėse sudalyvauti:)



Nuotakos stilius (makiažas, šukuosena, suknelė - Liutauras Salasevičius "Madam pareis vėliau"


Šventės gėlėmis rūpinosi Marius Kiaunė











Nuotakos fotografijų paroda


Svečius šokdino ir visaip kitaip linksmino "Saulės kliošas" - jiems rašom už tą vakarėlį 10 su pliusu:)



Vakarienė vyko "Fiorentino" kiemelyje, tačiau tai buvo jungtinis šio restorano ir "Taurakalnio" projektas.


Nuostabiosios kėdės iš "Užupio antikvariato" 


Spaudos darbelius tobulai atliko "DU ABU", Vilma, tu irgi tikrai tobula:*** Kaip kvietimus į vestuves siuntėm knygas "Mažasis princas". Vieną dovanų gavo ir koncernas. Tada ant stalų atsirado rožės. Gal net visai nekeista, kad būtent šias vestuves padėjo planuoti Lapė:)



Stalo kortelės - skirtukai liko svečiams kaip dovanėlės







Baltuoju fortepionu grojo Alvydas Pociūnas


Vat štai kokia pasaka buvo sukurta. Tikrai noriu dar.
Begaliniškai esu dėkinga visai komandai, kuri prisidėjo prie šio stebuklo kūrimo: Lapei Renatai ir Karoliui, Liutaurui Salasevičiui, fotografei Linai Aidukaitei-Valskienei, "Fiorentino", "Taurakalniui", Zenkai, "Liramta" vyrukams, Mariui Kiaunei. Bijau ką nors praleisti, bet tikrai visiems visiems žemai lenkiuosi.

Apžavėta, sužavėta Lapė

2 komentarai: