2012 m. rugsėjo 17 d., pirmadienis

Mažas anonsėlis iš Irmos ir Gedimino vestuvių. Drugeliai ir grybukai.

Štai ir va kaip ir va taip. Gavau iš Evos Grin (www.evagrin.lt) siuntinuką su anonsėliu iš Irmos ir Gedimino vestuvių, kurios praūžė taip pat šį savaitgalį. Plušom kaip bitės arba tiksliau kaip elfiukai. Virėm grybukus, pilstėm juos į mažus dailius stiklainėlius (www.dailitara.lt), klijavom specialias etiketes (www.duabu.com), rišom kaspinėlius, pakavom daiktus, net dūmai rūko. Plušom iki vidurnakčio, o šeštadienio ryte net trimis automobiliais iškeliavom į Bistrampolio dvarą, kur po santuokos Berčiūnų bažnyčioje su priešceremoniniais nuotykiais:) susirinko smagių smagiausi sveteliai. O jau nuotakos dailumas su tais drugeliais!!! Naktį, kai nuotaka pakeitė ilgą suknelę į trumpą, pūstą šokių pokių sijonėlį, net buvau besimatuojanti tą Agnės Kuzmickaitės sukurtą grožį, bet kažkaip susilaikiau:) Taigi nuotakos suknelė vestuvių dieną beveik kaip ir šventas koks daiktas. Žodžiu, paveizėkit, kaip dailu ir gražu buvo.

Jūs tik pastebėkit, kieno ten uodega kyšo iš vabaliuko:)

Tas drugelis dešinėje buvo pats gražiausias iš visų.


Gėlėmis rūpinosi Aistė Kairionienė. Kai penktadienį paskambinau ir pasakiau, kad ant vijoklių kabo visai gražios juodos uogytės, tai šeštadienį ji manęs gražiu tonu prašė, kad žiemą neišsiųsčiau jos ieškoti žibučių:DDD Pasistengsiu. Ačiū, Aiste, už tas juodas uogytes:)

Čia va matosi tie garsieji voveraičių prikimšti stiklainėliai, kurie tarnavo mums ir kaip svečių dovanėlės ir kaip stalo kortelės.

Tortą kepė Mažosios ragainės kepėjėliai.

Šita foto iš vienos viešnios telefono. Lapė su nuotakos šokių bateliais, bo su savo lakierkom sunkiai jau pavaikščiojo į vakarą. Bet svarbiausia šitoje nuotraukoje tobulas nuotakos ir planuotojos rankų mojavimo sinchronas:)

O čia šiaip linksminamės. Taigi vestuvės!

Pažadu, nuotraukų tikrai bus daugiau.

Lapė


3 komentarai: