2012 m. lapkričio 18 d., sekmadienis

Ilgiausi pasaulyje ir pavėluoti sekmadienio skaitiniai. Tai kam visgi skambina varpai?

Beveik mėnuo praėjo nuo minutės, kai mano koja, iškelta iš lėktuvo, vėl palietė graudulingą Vilniaus oro uosto esfaltą. Bet pabuvus Sicilijoje vidinės saulės, tikiuosi, užteks iki pavasario, o jei bus visai blogai, krausiu suknias į lagaminus ir vėl ten iškeliausiu. Šiandien pagaliau bandau pasidalinti tais įspūdžiais ir, kol rašau tekstą, išgyvenu viską kaip vakar. Beveik užuodžių tą citrusinių vaisių kvapo rytą, kai pirmą kartą išbėgau į Italą su savo Nike sportiniais bateliais, bet apie viską nuo pradžių.


Skambės keistai, bet planuotoja nemoka planuoti savo asmeninio gyvenimo ir tokio dalyko kaip atostogos bei kelionės. O gal ir normalu, kai prisiplanuoji tiek per metus su poromis, kai tiksliai žinai, kur būsi kiekvieną vasaros savaitgalį – savo laiko nebenori dėti į jokius rėmus ir leidi daug kam tiesiog įvykti. Buvo akivaizdu, kad atostogų po šito sezono reikės. Nedaug, nes daug negaliu sau leisti – kitų metų vestuvininkai šiais metais pradėjo pulti itin anksti. Taigi su „Nuo Iki Vestuvės“ žurnalo redaktore  Goda, garsiai pasvajojusios apie poilsį, ramiai sau dirbome, kai redakciją pasiekė laiškas iš „Le Giare“, mažo, jaukaus sicilietiško viešbutuko. 

http://www.legiare.org/
https://www.facebook.com/www.legiare.org

Ir bijodamos prasitarti, kad svajonė nedingtų pradedam ruoštis pusiau darbinei (noriu pažiūrėti, ar įmanoma Sicilijoje padaryti dailias vestuves tiems, kurie kreipiasi, nenorėdami išleisti pinigų didelei puotai Lietuvoje ir labiau trokšta pakeliauti), pusiau nuotykinei kelionei į tą mistinę salą, kurią gaubia mafijos mito rūkas, bažnytinių smilkalų kvapsnis, tikro, ne pasakinio stebuklo nuojauta, beribis temperamentas, Dolce&Gabana fotosesijų kuriama aura, Malenos istorija, Monikos Beluci mįslinga šypsena ir visi kiti dalykai, kurių išsiilgsta lietuviška širdis šioje prieblandos zonoje (pasikartosiu, taip gimtinę vadina Bartas)...
Prie mūsų prisijungia fotografė Jelena Kurbatova, be proto kūrybingas stilistas Liutauras Salasevičius ir Darius – visi prikūrę planų, ką ten veiksim, visi turim nusimatę darbų. Iš karto sutarėm, kad laisvu laiku veikiam, ką norim, jokios prievartos. Jei norėsis miegoti – niekas netemps prie jūros ir panašiai. Keliaujam su trimis papildomais lagaminais, kuriuose sugulusios Liutauro suknelės, bateliai, plaukai, dažai, aksesuarai, nes važiuoti į Siciliją ir neišnaudoti vaizdų, kuriuos kol kas tik miglotai įsivaizduojam – būtų nuodėmė.








Visose šitose foto stilius Liutauro Salasevičiaus "Madam pareis vėliau", berniukai visi iki vieno vietiniai, fotografuota Italoje ir viešbučio terasoje. Ir čia ne žurnalas, čia tikras gyvenimas!

Ir ką gi, voila! Štai mes ir Palermo. Tiesioginio skrydžio į Siciliją nėra, reikia leistis Palermo arba Catania oro uostuose. Jei vyksit į Italą, kuri ir buvo mūsų tikslas - rinkitės Catania oro uostą, kuris nuo miestelio nutolęs mažiau. Visi persėdimai, laiko skirtumas ir t.t. mūsų kelionę prailgino kaip reikiant, tad nuomuota mašinyte Italą išbadėję kaip vilkai pasiekiam jau sutemus. Per automobilio langus mus sveikino stebėtinai daug kalnuose išsimėčiusių miestelių žiburiukų, o kai pasiekėm Itala Marina ir pradėjom kilti vingiuotų keliu iki pasieksim viešbutį, nes taip sakė mūsų navigacijos prietaisas, jau buvo pradėję darytis ne visai jauku. Siaurute gatvele privažiuojam miestelį, kokius regėjau tik atvirukuose ir gal vienam kitam filme. Atsimušam į pagrindinę aikštę ir joje ramiai sau budinčią bažnytėlę. Aplinkui namas ant namo, skersgatvių labirintai ir mūsų viešbutuko balkonai, kurių viename plazda ir Lietuvos vėliava. Argi ne miela?


Dar telefonu buvom pranešę, kad suvalgysim viską, ką rasim virtuvėje, tad net neišsikrovę daiktų lekiam į restoraną, kur ne tik gaunam skauniausių kada nors ragautų picų (manoji su ančiuviais buvo tirpstanti, aš jums sakau ir nemeluoju nė trupučio), bet ir malonaus gomuriui namų vyno. Sutikti buvom svetingai. Taip, kaip net negalima buvo įsivaizduoti. Ir tada prasidėjo mūsų atradimų savaitė.
Pradėsiu nuo varpų. Esu gyvenusi Liepkalnyje, Vilniuje. Ten periodiškai virš stogo praskrisdavo lėktuvai. Rajonas netoli oro uosto. Gyventi tikrai galima, tik iš pradžių girdi tuos garsus, vėliau pripranti. Neatsimenu, kuriuo momentu mes Italoje išgirdom varpus. Girdim gi juos ir Vilniuje, kai Katedra kviečia tikinčiuosius į sumą ir panašiai. Vilniaus Dievo Gailestingumo Šventovėje visada paskambina varpais sutuokus porą. O štai Italoje varpais skambina beveik nuolatos. Bent jau taip atrodė pirmomis dienomis. Aš kaip užmušta miegu lygiai kokias tris valandas, o tada pradedu būdrauti. Mes, mergaitės pirmą naktį miegojom prasivėrusios balkono duris, nes negalėjom atsidžiaugti sicilietiška šilumėle. Kiek buvo neramu pakėlus lovos užtiesalą rasti tik paklodę, kuria reikės užsikloti, bet vėliau supratom, kad geriau išsimiegoti nei po ta paklodėle beveik ir neįmanoma (žiūriu dabar į savo pūkinę ant lovos ir verkti norisi). Taigi susapnuoti spėjau gal tik vieną sapną, nes tie varpai galiausiai beveik pradėjo vesti mane iš proto ir nori nenori iškilo klausimas: kam gi jie skambina? Supratimas atėjo gal tik po poros dienų. Kai jau buvom ir susitaikę su tuo skambėjimu. Net naudodavomės varpais kaip priminimu, kad pats laikas kelti taurę vyno: salute ar saluti (nežinau, kaip rašosi teisingai)! O, bet, tačiau aš varpams teikiu didelę reikšmę, nes Ernest Hemingway romanas „Kam skambina varpai“ man vis dar yra vienas svarbiausių gyvenime kūrinių. Pasirodo, siciliečiai yra laimingi žmonės. Jie ne tik turi siestą, bet ir apskritai gali nepirkti laikrodžių, nes bažnyčios varpais kas ketvirtį jiems praneša laiką. Pirmasis varpas pasako kiek yra valandų, antrasis, kuris dabar valandos ketvirtis. Ar galit įsivaizduoti, kad jie skamba kas 15 minučių? Ir kiek kartų suskamba, kai būna 12.45? Kai mane aplankė šitas supratimas, mečiau savo išmanųjį į lagaminą, nes su ryšiu vistiek ten buvo nekas ir ramiai persijungiau į Sicilijos atsipalaidavimo programą.
Atsikeliu po to „mielo, malonaus“ miegelio pirmąją naktį, išeinu į balkoną ir pagaliau prieš mane atsiveria tas grožis, kurio aš čia ir važiavau: kalnai, skaisti saulė, dar vis miegantis tikras miestelis. 

















Ne kažkoks postkolūkinis darinys, o tikras, gyvas, šimtametis miestelis, kuriame namai sudėlioti kaip skruzdėlynas, kur atokaitoje tikrai verda gyvenimas, kažkur tiekiami itališki pusryčiai, geriama stipri kava ir pjaustomi kaktuso vaisiai... Kol maniškiai visi miega, aš traukiu iš lagamino mano jau minėtus sportinius batelius, trumpą aprangą (spalio vidurys) ir išbėgu rytinio krosiuko. Visada maniau ir manysiu, kad geriausiai susipažįsti su aplinka, kai pabėgioji naujoj vietoj ir išeini kur nors naktįJ Tai dabar klausykit. Naktį, kai atvažiavom, aplink mačiau tik žiburiukus ir jaučiau, kad kylam viršun. Ta pačia pagrindine gatvele aš nutariau leisti iki jūros, nes žinojau, kad kažkur ji turi būti. Itala išsidėsčiusi tarp dviejų kalnų, miestelis perskirtas upės (upe tas upelis pavirsta kažkada, aš manau) vaga, sujungtas tiltu, apačioje prie jūros esanti Itala Marina šiek tiek atsitraukusi, jei taip galima pasakyti. Bėgu sau, paukščiukai čiulba, maži driežiukai traukiasi man iš kelio, oras kvepia citrusiniais vaisiais (vienam draugui rašydama atviruką taip ir išdėsčiau: Sicilija yra kraštas, kuris turi kvapus). Pasuku galvą: vienoje pusėje auga mandarinai, kitoje – laimo vaismedžiais, ten citrinos, už tvoros kivi. Štai prabėgu alyvmedžių sodą. Šiek tiek keistai mane nužiūri vietinis dėdulė su krepšiu. Čia prie elektros skaitiklio, už stiklo įtaisyta juodosios Marijos statulėlė. 

O tada... leidžiantis toliau žemyn, prasiskiria abu kalnai ir man prieš akis atsiveria saulėje mirguliuojantys Viduržemio jūros vandenys! Ir, brangieji, aš tą pačią sekundę suprantu, kad aš su savo rožiniais šortais bėgu ROJUJE! Ir bėgu išsišiepusi iki ausų, nes suvokiu, kad šitame grožyje negali būti blogų atostogų ir, kad aš esu čia ir būsiu dar visą savaitę! Ačiū die, mane buvo apėmusi ta euforija, nes grįžti atgal į kalną tuos pačius tris kilometrus nebebuvo nei taip gera, nei ką. Be to, saulė svilina ten jau iš rytuko, tai, galvojau, kad širdelei krūvio pirmą rytą buvo pakankamai.
„Le Giare“ (išvertus – ąsotis. Vienas jų iki šiol guli restorano salės grindyse) mumis rūpinosi be galo. Turėjom nuolatinį draugą Salvatore, kuris yra ne visai tipiškas sicilietis. 

Čia Salvatore neša mums kavą į Katedros aikštę 7 val. ryto. Aš sakau, jis auksinis:)

Darbštus ir kalba angliškai. Tai jis rūpinosi mūsų  lietuviškais pusryčiais, nes su itališkais – krosanu ir kava – nežinia ar būtumėm išgyvenę, jis papasakodavo įdomiausias istorijas apie vietas, kurias norėdavom aplankyti ir šiaip padėjo mums susigaudyti kitoje kultūroje. Būtent šitas viešbutis ir buvo mano kelionės tikslas. Todėl turiu būtinai papasakoti daugiau apie vietą, kurią ruošiuosi siūlyti klientams. Ir jūsų vestuvės, kita šeimos šventė ar šiaip kelionė bus tobula, jei pasiilgote tikrumo, autentiškos kultūros.
Tai nėra išlaižytas, standartinis, komercinis viešbutis, kokių rasit kiekvienam mieste. Tai erdvė, kurioje norisi kurti, man tai esminis kokybės rodiklis. Tad kodėl gi čia nesukūrus šeimos? Jau po to pirmo ryto kambario balkone regėjau viziją, kaip visi ruošiasi viešbutyje, tada po pietų, vakarop keliauja į aikštėje esančią bažnyčią, tada per aikštę tėtis palydi baltą nuotaką, o santuoką laiminant tiems patiems varpams, susirinkusieji beria baltus žiedlapius, kuriuos po visą Italą nešioja lengvas vėjelis. 


Visi laimingi kelia taures Prosecco ir keliauja į restoraną, o gal į vasaros sodo terasą, kur linksmai grojant muzikantams visi neskubėdami mėgaujasi itališkos virtuvės gardumynais ir ragaujamas vynas.




Štai taip paprastai čia dengiamas vestuvinis stalas

Viešbutis įsikūręs šeimai nuo seno priklausančių pastatų ansamblyje. Pagrindinis pastatas pastatytas apie 1700 m. Kadangi tada kaip ir dabar savininkų pagrindinė veikla buvo susijusi su žemės ūkiu, iš pradžių patalpos buvo naudotos visai kitais tikslais: vienose patalpose buvo daromas vynas, kitose laikomas aliejus, dar kitur buvo arklidės. Šeima turėjo tradiciją vasaroti prie jūros, o rudeniop kilti į viršų, į kalnus, kur vykdavo vyno derliaus rinkimas. Laikui bėgant keitėsi patalpų paskirtis, kol vieną dieną dabartinio viešbučio valdytojo Domenico Crisafulli tėvas Nino, nemeluoju nė trupučio, atsisėdo ir susimąstė: kažką reikia su pastatais daryti. Taip atsirado tas mažutis, jaukus viešbutukas.


2000 m. Buvo nuspręsta senuosius pastatus rekonstruoti išlaikant senąją dvasią, nepaisant to, kad būtų buvę daug paprasčiau ir pigiau viską nugriauti ir pastatyti naują pastatą. Taip iš namų koplyčios (kiekviena kilminga šeima turėjo savo koplyčią ir į ją ateidavo kunigas laikyti mišių. Pamiršau paminėti, kad miestelyje yra 1700 gyventojų, o veikiančios bažnytėlės bent 7 tai tikrai (nuo pastatytos XI a. iki mano jau minėtos pagrindinės)) buvo padarytas vienas kambarys, kuriame mūsų kelionės metu gyveno Liutauras. 




Mes trys gyvenom kambaryje, kuris kažkada buvo tėvų miegamuoju. 


Ten, už tų mėlynų užuolaidų slepiasi tas mūsų garsusis balkonėlis


Virtuvė buvo iškelta į apačią, o senojoje įrengta viena iš restorano salių. 







Kadangi šeima užsiima žemės ūkio veikla, viešbučio virtuvę pasiekia tik šviežūs maisto produktai iš nuosavų laukų. Savininkai taip pat džiaugiasi galėdami sukurti darbo vietas vietiniams gyventojams, nes vienas siekių kuriant „La Giare“ buvo miestelio atgaivinimas ir savitos kultūros formavimas. 


Aš klausiau šitos istorijos ir buvau apakusi, kad dar yra tokių žmonių. Ir tai ne reklaminio bukleto istorija, aš pati kalbėjau su jais ir klausiau visko, kas buvo įdomu. Galvoti ne tik apie save, bet ir apie bendruomenę, kuri tave užaugino, padarė tokiu, koks tu esi, norėti jai padėti – skamba nerealiai, o gal net keistai šiek tiek, bet kas, kas, o keistuoliai man labai patinka. Nino ir Domenico sako, kad viešbutis niekada nebus parduodamas. Ir aš jais tikiu, nors tu ką.
Simona, Domenico žmona sako, kad sicilietiškos vestuvės būna labai didelės. Jų restoraną renkasi tie, kurie nori vestuves švęsti kiek kitaip. Be to gandas apie gerą restorano virtuvę yra pasklidęs toli už Itala ribų. 

O štai lietuviams, kuriems po mano pasakojimo norėsis susituokti Sicilijoje, patartumėm rinktis laiką nuo gegužės pradžios iki rugsėjo pabaigos. Nuo sausio iki kovo ten būna gana drėgna. Na, o dabar jau tiksli ir konkreti informacija, kurią paruošti man padėjo Simona Crisafulli. Jezus, kas per gerumo žmogus, ne tas žodis. Taigi toliau tekstą lai skaito tie, kurie jau užsikrėtė nuo manęs Sicilijos virusu ir savo šventę norėtų švęsti tenai. Pateikiama Jums pačią svarbiausią informaciją. Visos šventės biudžetą pagal pageidavimus sudėliosiu, jei parašysit man laiškelį laura@lapesvestuves.lt.

POPIERIAI IR CEREMONIJA
* Lietuviams (ir kitiems ES piliečiams) tuoktis Italijoje nėra jokių kliūčių (nei civiliai, nei bažnyčioje). Bet verta žinoti, kad Italijoje nei vienas nekeičia pavardės - moterys išlaiko savo mergautines, vyrai savųjų taip pat nekeičia. Jei pora nori tuoktis Italijoje ir galvoja apie pavardės keitimą, gali vėliau kilti įvairių kliūčių tai padaryti, kai teiks duomenis Lietuvos Respublikai. Be to, civilinė santuoka Lietuvoje išspręstų daug kitų problemų. Nereiktų nieko daryti per LR ambasadą, nebūtų jokių papildomų administracinių kliūčių ir papildomų piniginių išlaidų.  
* Kita vertus, jei jaunieji nenori keisti pavardės, civilinei santuokai savivaldybėje kliūčių nėra. Tam tiesiog reikia šių dokumentų:
- nulla osta dokumentas (patvirtinimas iš besituokiančiųjų savivaldybių metrikacijos skyriaus, kad nėra jokių kliūčių santuokai (žmonės nėra susituokę su kitais asmenimis ar yra anksčiau išsiskyrę ir pan.), kuris būtų patvirtintas apostile Užsienio reikalų ministerijoje (paprasta procedūra - nuveži į Vilnių, į URM, sumoki, kiek jie prašo ir palieki dokumentą, o paskui jį pasiimi jau su apostile, t.y. spaudu, kad pažymėjimą išdavęs asmuo yra formalus, t.y. dirba Lietuvos Respublikai).
- abiejų gimimo liudijimai (ta pati procedūra su Apostile),
- abiejų asmens tapatybės kortelės ar pasai (nereikia apostilės),
- dokumentų vertimas į italų k.

Susituokus, jauniesiems bus išduotas santuokos liudijimas, kuriam čia uždės apostilę, kurį vėliau reikės registruoti Lietuvoje.
* santuokai bažnyčioje:
- dokumentas iš parapijų, kuriai priklauso abu, kuriame būtų patvirtinta, kad nėra jokių kliūčių santuokai (nėra susituokę su kitais asmenimis anksčiau, yra priėmę pirmąją komuniją ir gavę sutvirtinimą) ir kuris būtų pasirašytas vyskupo (priklausomai nuo to, kuriai parapijai priklauso abu),
- abiejų gimimo liudijimai,
- abiejų asmens tapatybės kortelės ar pasai (dėl to geriau jau prieš atvažiuojant čia "susirašyti" Lietuvoje ir susitvarkyti visus dokumentus, kuriuos reikia keisti, pakeitus pavardę - taip išvengiama nesusipratimo, jog bažnytiniuose dokumentuose bus įrašyta moters mergautinė pavardė net ir susituokus. Italijoje moterys visuose dokumentuose išlaiko mergautines pavardes, tačiau visuomenėje žinomos kaip tam tikro vyro žmona - pvz., Giusy Cacciola po to, kai ištekėjo už Salvatore Furfaro, bus žinoma kaip Giusy Furfaro, nors dokumentuose išliks Cacciola),
- liudininkų asmens tapatybės kortelės ar pasai.

                      Pinigai. Jei kalbama apie mums įprastas aukas bažnyčiai, tai kunigui Sicilijoje nieko neduodama, tačiau skiriama auka bažnyčiai (kunigas gali būti ir iš kitos parapijos, o tada jau jaunieji sprendžia, ar jie nori įteikti kokią asmeninę dovaną). Bažnyčiai paprastai aukojama apie 100-120 eurų (345-415 Lt).
                      Santuokos ceremonijos trukmė Ceremonija trunka panašiai kaip ir Lietuvoje. Galima įterpti muzikinius kūrinius ir panašiai.

VAIŠĖS IR LINKSMYBĖS

Savaime suprantama, jei jau keliausim vestuvių švęsti į Siciliją, tai lietuvišką mišrainę ir stalo užsėdimus gal jau ir reikėtų pamiršti. Švęskim sicilietiškai.
Vestuvių šventei (jei renkamės sicilietišką šventimo būdą, t.y. 4 patiekalai, nešami į stalą, o ne paliekami ant jo) viešbutis siūlo dviejų tipų meniu - žuvies arba mėsos patiekalų. Mėsos patiekalų meniu kaina 1 žmogui - 50 eurų (173 Lt), žuvies - 55 eurai /žmogui (190 Lt ). Visos porcijos išties nemažos, maisto paprastai tikrai netrūksta. Abiem atvejais yra siūloma:
                      - keleto rūšių užkandžių (priklausomai nuo meniu pasirinkimo, parenkami arba sūriai, įvairūs mėsos (tarkime, šaltai rūkyti kumpiai, įdaryti rikotos sūriu ir pan.- tai vienas iš paprastesnių pavyzdžių) ar žuvies, apskritai jūros gėrybių užkandžiai,
                      - pirmieji patiekalai paprastai būna pasta (makaronai) ir rizotas, o įdaras paprastai priklauso nuo metų laiko (naudojamos sezoninės daržovės), gali būti su žuvimi ar jūros gėrybėmis (jei žuvies meniu...)
                      -antrieji patiekalai - kas nors tradicinio (jei mėsos meniu - mėsos rinkinys su salotomis, jei žuvies - žuvies patiekalų rinkinys ir salotos),  
                      - vakarienė užbaigiama tortu ir vaisiais, kava/arbata
                      -gėrimai: nealkoholiniai (vanduo - (ne)gazuotas/ Coca Cola/ sultys) ir alkoholiniai: taurė vyno aperityvui, 0,5 l vyno ir 2 taurės putojančio vyno -spumantė ("šampano").

MENIU PAVYZDYS

Meniu (mėsos patiekalų)
Užkandžiai (tipiški sicilietiški):
-  rikotos sūrio kamuoliukai,
-  karštas aromatizuotas sūris,
-  grybų ir kumpio suktinukai,
-  kepti parmizano sūrio krepšeliai, įdaryti baklažanais ir paprika
- Parmidžiana
- Baklažanų, cukinijos ir paprikos suktinukai

Pirmas patiekalas:
- Rizotas su špinatų ir sūrio kremu,
-  Pasta “širdelės” alla norma

Antrasis patiekalas:
- Fantazijos suktinukai žaliajame padaže (įvairios rūšies mėsos suktinukai), salotos

Desertai:
- Tortas “crema chantilly” su žemuogėmis
 - Vaisiai

Už papildomus 5 euriukus Restoranas paruoš aperityvo stalelį prie bažnyčios su taure putojančio vyno ir vieno kąsnio užkandžiais.

Na, o kitomis dienomis pavakarieniauti gaima neišleidžiant net 15 eurų. Juolab, kad tos gardžiosios picos, kepamos gražuoliuko Sergio, tikrai nebrangios (nuo 3,5 iki 9-10 eurų)... 


Ar tik nereikės už tą picutę stebuklingų rankų Sergio pirmadienio vyruku šiandien nominuoti;) Ką manot merginos? Stilingesnio picų kepėjo nesu mačiusi gyvenime.

Patikėkit, tikrai netaupėm, vakarodavom savo vidinėje terasėlėje iki paryčių ir galim pasakyti, kad maistas ir kainos yra turbinės. Gyvenk tame rojuje ir gyvenk.

Na, o čia kainos bendram išprusimui.

Alkoholinių gėrimų kainos
Rūšis
Kaina
Vietinis vynas (vino locale)
5 eurai / litras
Alus
3 eurai / 0,4 l
Vietiniai likeriai, grappa, limoncello, degtinė
3 eurai / 40 ml
Prosecco
12 eurai / butelis
Tikrasis šampanas
45 eurai/ butelis

Jei vestuvėse pageidaujat kokteilių – barmeno paslaugos Jums kainuos 100 euriukų, o kiekvienas kokteilis dar po 5 eurus.

APGYVENDINIMAS

Viešbučio kambarių kaina priklauso nuo periodo, kada atvykstama, kiek užimama kambarių ir kokiam laikotarpiui. Žinoma, geriausios kainos yra vadinamuoju "žemuoju" periodu (spalio - birželio mėnesiais), jei užsakoma daugiau nei 3 kambariai ar jei apsistojama ilgesniam laikui (kad ir savaitei ar ilgiau).













Kainos, kai rezervuojama iki 3 kambarių
 Jei apgyvendinama iki 3 dviviečių kambarių
Kambario kaina 7 naktims/ už naktį
Kambario kaina 3 naktims/ už naktį
Periodas
Dvivietis kambarys
Trivietis kambarys
Dvivietis kambarys
Trivietis kambarys
Nakvynė ir "lietuviški" pusryčiai
Nakvynė ir "lietuviški" pusryčiai
Nakvynė ir "lietuviški" pusryčiai
Nakvynė ir "lietuviški" pusryčiai
07.01 – 07.31 (liepos mėn.)
09.01 – 09.30 (rugsėjo mėn.)
55,00
75,00
60,00
81,00
08.01 – 08.31 (rugpjūčio mėn.)
65,00
95,00
70,00
100,00
Likusiais metų mėnesiais (spalio – birželio mėn.)
45,00
65,00
50,00
70,00

4 lentelė
Kainos, kai rezervuojama 4 ir daugiau kambarių arba visas viešbutis (26 vietos)
Jei užpildomas visas viešbutis (26 vietos) arba 4 dviviečiai ir daugiau kambarių

Nakvynės kaina 1 žmogui/ naktis
Su lietuviškais pusryčiais
07.01 – 07.31 (liepos mėn.)
09.01 – 09.30 (rugsėjo mėn.)
25,00
08.01 – 08.31 (rugpjūčio mėn.)
30,00
Likusiais metų mėnesiais (spalio – birželio mėn.)
20,00

Jei vestuvėse dalyvautų daugiau žmonių - dar tiek pat, kiek telpa viešbutyje, galima apgyvendinti miestelyje privačiuose apartamentuose, garantuojant viešbučio paslaugas: kambarių valymą ir lietuviškus pusryčius. IR, DĖMESIO, ŠITOS KAINOS GALIOJA TIK ORGANIZUOJANT VESTUVES IR TIK SU MANO PAGALBĖLE. Taigi call me maybe:)

DAR KARTĄ APIE KELIONĘ IKI SICILIJOS

Tai sudarytų gana didelę Jūsų šventės biudžeto dalį, jei kelionę pirktumėte ne tik sau, bet ir artimiesiems bei kitiems svečiams. Kainos priklauso nuo skrydžio laiko, pasirenkamos skrydžių kompanijos, kaip iš anksto perkami bilietai. Tarkime, atvykti į Kataniją (keičiant lėktuvus Romoje, Milane, Venecijoje) iš Lietuvos ar Latvijos (Rygos) (ir atgal), vidutiniškai gali kainuoti nuo 220 eurų (apie 760 litų žmogui) iki 300 eurų (apie 1035 Lt), tačiau jei perkama likus mažiau nei porą mėnesių, gali būti ir brangiau. Galima rasti ir pigesnių, reikia tik stebėti kompanijų pasiūlymus, pirkti du atskirus bilietus ir pirkti anksčiau (prieš pusmetį ar tris/keturis mėnesius). Kainos rugpjūčio mėnesį ir Kalėdų bei Velykų laikotarpiais taip pat aukštesnės, jei nesuskumbama pirkti, kai yra paskelbiami pardavimai.
Bet kokiu atveju, jei jau atkeliavot iki Sicilijos, siūlyčiau pasilikti čia bent savaitėlę ir automobiliu apkeliauti visas lankytinas vietas aplinkui. Tam Jums reikės automobilio. Yra ne viena tarptautinė kompanija (Hertz, Europcar, Avis ir pan.), kurios nuomoja automobilius Katanijos ar Palermo oro uostuose. Įprasto penkiaviečio automobilio kaina paprastai būna apie 30 eurų dienai. Jei atvažiuoja didesnė žmonių grupė, patogu nuomotis 8 vietų + vieta vairuotojui minivaną (miniautobuso nuoma 7 dienoms bus apie 700 eurų). Didesnio autobuso (pvz., 15 vietų)  nuomos kaina – 2500 eurų.

Tokios tad tokelės. Galėčiau dar daug rašyti apie tai, kaip mes ten gyvenom net nerakindami kambarių durų, kaip socializavomės su vietiniais (bernuikai, myliu visus iki vieno, buvot nuostabūūūūūūūs), kaip organizavom fotosesijas ir ieškojom juodosios mergelės Marijos, bet tada mano šis įrašas jau pasidarys romano apimties. Pabaigai norėčiau tik pacituoti autorių (John Donne), kurį citavo pats Ernest Hemingway. Ir ne tik dėl to, kad tie Sicilijos kalnai man absoliučiai tiko įsivaizduojamam romano „Kam skambina varpai“ pasauliui atgaivinti. Ir tie varpai, ir tas tiltas per upę, tie žmonės... Tą knygą verta perskaityti kiekvienam. Kad pradėtum branginti tuos, kurie šiandien yra šalia.
„Nė vienas žmogus nėra tarsi atskira sala; kiekvienas esame gabalėlis kontinento, žemės dalis. Jeigu jūra grumstą nuplautų, Europa jau liktų mažesnė; taip pat, jei užlietų iškyšulį arba dvarą tavo ar tavo draugų. Bet kurio žmogaus mirtis nusineša dalelę manęs, kadangi aš priklausau visai žmonijai. Ir todėl niekada neklausk, kam skambina varpai – jie skambina tau.“

Volpe (taip italai vadina lapę:))

Visos straipsnyje naudotos foto darytos Jelenos Kurbatovos http://www.jelenakurbatova.com/, jei prie nuotraukos nenurodyta kitaip.

219 komentarų:

  1. Ačiū labai. Ilgai mąsčiau apie tai, ką noriu pasakyti. Viliuosi, kad perteikiau tą nuotaiką, su kuria ten gyvenau tą vieną savo gyvenimo savaitę. Aišku, tikiuosi, kad su viena kita porą nukeliausiu ten dar kartą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sezoniniai sveikinimai visiems mano draugams, mano vardu Ilona Kovalevskaja-Maciulevič iš Vilniaus, Lietuva. Aš esu medicinos gydytojas pagal profesiją, 47 metai. Maloniai perskaitykite mano tikrąjį gyvenimo liudijimą, turiu tvirtą ketinimą, kad ši informacija padės kažkam, skaitančiam šį straipsnį dabar, atkurti sugrąžintą santuoką ir susigrąžinti prarastus meilės santykius per 2 dienas. Ilgus metus bendravęs su Sadiq Elyer, jis išsiskyrė su manimi. Aš padariau viską, kad jis vėl mane mylėtų, bet viskas, ką dariau, buvo veltui, aš labai norėjau jo sugrįžti dėl meilės, kurią aš jam turiu, Aš jo paklausiau su viskuo, ką turiu, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo kolegai darbe ir ji pasiūlė verčiau susisiekti su meilės rašytoju, kuris galėtų padėti man tai išsiaiškinti, bet aš esu tas žmogus, kuris niekada nemanė, kad meilės rašybos dalis egzistuoja ar veikia, aš neturėjau pasirinkimo bet norėdamas išbandyti, nusiųstu elektroninio pašto kanalą „Spellcaster“ ir jis man pasakė, kad nėra jokios problemos, jog viskas bus gerai prieš tris dienas, kad mano buvęs vyras grįš pas mane prieš tris dienas, jis išmetė Meilės rašybos dalį į orą ir stebėtinai antra diena buvo apie 3.00 ryto. Buvęs meilės partneris man paskambino į savo mobilųjį telefoną, aš buvau toks nustebęs, kad atsiliepiau į telefono skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo tai, kad jam taip gaila visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį, kad jis mane labai myli. . Buvau tokia laiminga ir būtent taip pradėjome laimingai gyventi kartu. tai kaip jūs galite susisiekti su juo, jei jums reikia pagalbos doctorigbinovia93@gmail.com arba „whatsapp“ telefonu +2348144480786, taip pat galite susisiekti su juo „Viber“ telefonu +2348144480786, imkitės dalykų savaime suprantamu dalyku ir tai imsis iš jūsų .....

    AtsakytiPanaikinti

  3. Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Man buvo taip malonu susitikti su dr. Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl susisiekiu su juo, kad padėčiau ir man. būtent taip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. Ilekhojie, nes aš niekada negalvojau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Ačiū! „Ilekhojies“ susisiekite su gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  4. Po dr. Ilekhojie sugrąžino buvusį vyrą, kuris mane paliko, vėl jaučiuosi toks palaimintas savo santuokoje. Am Chloe Munier pagal pavadinimą iš Prancūzijos. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį ir be jo kentė skausmus ir kančias. Taigi, aš visur ieškojau pagalbos, bet niekas nepasisekė, kol turėjau galvoje dr. Ilekhojie, su kuriuo susisiekiau internetu. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras grįš pas mane per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš tikėjau juo ir jis man pasakė burtą, o mano vyras paskambino man tiksliai, kaip jis sakė. Jis maldavo ir sakė, kad man reikia manęs, ir mes vėl gyvename laimingai. Visi ten dirbantys, kuriems reikia pagalbos, turėtų su juo susisiekti ... El. Paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau. 2019 m. Birželio 17 d. Apsilankiau internete, viename forume, ir pamačiau nuostabius liudijimus apie gerus Dr Ilekhojie darbus. Aš esu iš JAV. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie tokį stebuklą nieko negirdėjau. Joks organas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti, kol dr. Ilekhojie nepadarė man nepaprasto darbo, kuris atkūrė mano 4 metų santuoką, per 48 valandas susigrąžindamas išsiskyrusią žmoną, kaip skaičiau internete. Aš buvau tikrai sukrėstas, kai mano žmona grįžo namo prašydama atleidimo, kad priimtų ją atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą dr. Ilekhojie. Nes jis yra Dievas, kurį man ir visai mano šeimai atsiuntė dieviškas santuokos atkūrimas. Ar jums bet kokia pagalba reikalinga? Nedvejodami susisiekite su juo dabar. Jis taip pat specializuojasi toliau;

    Skyrybų susitaikymas
    Santuokos susitaikymas
    Verslo augimas
    Paaukštinimas jūsų darbo vietoje / biure
    Bankų paskolų suteikimas
    Gydo ligas, tokias kaip; Vėžys, hivas, AIDS, zikos virusas E.T.C.
    Grąžinkite savo EX / meilužį
    Grąžinkite savo žmoną / vyrą
    Grąžinti savo vaikiną / merginą

    Paštas: gethelp05@gmail.com

    Ląstelės numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau. 2019 m. Birželio 17 d. Apsilankiau internete, viename forume, ir pamačiau nuostabius liudijimus apie gerus Dr Ilekhojie darbus. Aš esu iš JAV. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie tokį stebuklą nieko negirdėjau. Joks organas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti, kol dr. Ilekhojie nepadarė man nepaprasto darbo, kuris atkūrė mano 4 metų santuoką, per 48 valandas susigrąžindamas išsiskyrusią žmoną, kaip skaičiau internete. Aš buvau tikrai sukrėstas, kai mano žmona grįžo namo prašydama atleidimo, kad priimtų ją atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą dr. Ilekhojie. Nes jis yra Dievas, kurį man ir visai mano šeimai atsiuntė dieviškas santuokos atkūrimas. Ar jums bet kokia pagalba reikalinga? Nedvejodami susisiekite su juo dabar. Jis taip pat specializuojasi toliau;

    Skyrybų susitaikymas
    Santuokos susitaikymas
    Verslo augimas
    Paaukštinimas jūsų darbo vietoje / biure
    Bankų paskolų suteikimas
    Gydo ligas, tokias kaip; Vėžys, hivas, AIDS, zikos virusas E.T.C.
    Grąžinkite savo EX / meilužį
    Grąžinkite savo žmoną / vyrą
    Grąžinti savo vaikiną / merginą

    Paštas: gethelp05@gmail.com

    Ląstelės numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sudužusi širdis nėra žinomas džiaugsmo dalykas. Žmona išsiskyrė po to, kai sugavo mane apgaudinėjant ją su savo buvusiuoju meilužiu. Buvo tiek gėda, tiek jaučiausi nusivylusi savimi. Aš negalėjau to nepaisyti, kad nebeturiu gyvenimo partnerio, todėl nusprendžiau pabandyti susigrąžinti savo žmoną su viskuo, ką galėčiau padaryti, bet niekas nepavyko. Iki tol, kol buvau nukreiptas į gydytoją Ilekhojie, kuris padarė tai, kas, mano manymu, buvo neįmanoma, sugrąžindamas žmoną per 48 valandas po to, kai užmezgiau ryšį su juo. Galiu drąsiai ir džiaugsmingai pasakyti, kad mano santuoka veikia tik gražiai ir gražiau nei anksčiau, ir aš labai laiminga, kad užmezgiau ryšį su gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai yra genijus. Ačiū ir Gegužės Albertui, kad užmezgė ryšius su gydytoju Ilekhojie. Jei turite kokių problemų, nepaisant to, kokia ji didelė, dr. Ilekhojie išspręs ją jums. Pašto adresas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / „Whatsapp“ +2348147400259, jei norite skubiai reaguoti.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aš pergyvenau santykių sagą su savo vyru 2 metus, nes jis mane apgaudinėja, o ši moteris su manimi apgaudinėjasi linkusi sulaužyti mano namus ir mes netgi buvome linkę į santuokos nutraukimą ir jis nusprendė palikti mane ši kita moteris, kurią biure biure papasakojau apie skyrybas antradienį, ji rekomendavo mane gydytojui Ilekhojie, kuris išgelbėjo mano santuoką ir sugrąžino mano vyrą pas mane. Jis vakar atsiklaupė ir atsiprašė už viską ir prisiekė niekada nepalikti ir neapgaudinėti. Aš vėl ir vėl esu tokia laiminga, kad mano šeima grįžo ir mano vaikai laimingi, bet kurie, turintys panašių santykių problemų, turėtų susisiekti su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinti +2348147400259. Aš esu laiminga, kad mano šeima grįžo ir noriu, kad kiekviena pora suprastų tai skyrybos niekada nėra atsakymas

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po 10 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį prakeikė ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos keitiklis šiuo adresu gethelp05@gmail.com padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė kad moteris prakeikė mano vyrą ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 3 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Ačiū už Ilekhojie. Jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com arba Jo „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  10. Sveiki, draugai, gerai, kad jūs ketinate perskaityti šią giją, nes tai paaiškins gerą gyvenimą keičiančią patirtį jums ar kam nors pažįstamam. Klausimas, ar patiriate sunkumų, ar norite įprasminti savo gyvenimą, ar kenčiate nuo kokios nors ligos, tai yra jūsų šansas pamatyti, kad jūsų problemos yra išspręstos, susisiekite su puikiu rašytoju dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba Viber WhatsApp: +2347084887094 Jis taip pat specializuojasi šiose srityse
    (1) Grąžinkite buvusią žmoną ar vyrą.
    (2) Burtas laimėti loterijoje
    (3) žolelių pastoti
    (4) Darbo skatinimo burtai
    (5) Išgydyti bet kokio tipo ligą (vėžį, inkstų problemą, problemą
    širdies) ir kt.
    (6) stebuklingo rašiklio rašybos egzaminas
    (7) Egzamino tikimybė
    (8) Rašymas laimėti bet kurią teismo bylą
    (9) ir daugiau, tiesiog susisiekite el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Viber“ ar „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aš esu apimta džiaugsmo dėka dr. Ilekhojie. Mano vyras paliko mane pas kitą moterį po kelerių metų ir aš buvau labai nuniokotas, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir darbu, kuris mažai uždirba. Aš beveik atsisakiau, kol internete pamačiau liudijimą apie gydytoją Ilekhojie ir nusprendžiau su juo susisiekti. Aš jam paaiškinau savo problemą ir jis patikino, kad po 24 val. Pamatysiu teigiamą rezultatą, nustebęs mano vyras grįžo kitą dieną po burtų maldavimo man atleisti ir pažadėjo niekada neišvykti. Mano vyras grįžo jau 6 mėnesius ir niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau gydytoju Ilekhojie, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas. Taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar. El. Paštas: (gethelp05@gmail.com) „Viber“ / „WhatsApp“: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  12. Su vyru esame susituokę maždaug aštuonerius metus. Mes buvome laimingai susituokę, turėjome du vaikus - berniuką ir mergaitę. Prieš penkis mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitinka. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpina manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo maždaug tris-šešias dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete radau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad DR WALE gali padėti išspręsti santuokos problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, aš maniau, kad turėčiau su juo susisiekti, kai susisiekiau su juo, pasakiau jam apie bėdas, su kuriomis susidūriau savo santuokoje, jis man pasakė, kad užburs man burtą. po kelių savaičių mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Viskas DR WALE dėka. Jei jums reikia burtų ratuko, galinčio užburti tikrai veikiantį burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Tai jo „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 arba el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  13. Yra žmogus, kuriuo pasitikiu ir jis daro stebuklus burtais, jo vardas DR WALE. prieš devynerius metus jis savo burtais išgelbėjo mano santuoką. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų ir tai buvo labai gėdinga, gėdinga ir skaudu, aš pradėjau ieškoti pagalbos internete, kai pamačiau įvairius liudijimus, kuriuose žmonės vertino DR WALE už tai, kad padėjo atkurti santykius, todėl susisiekiau su juo per WhatsApp: +2347054019402 padėti, o jis atsakė ir pažadėjo savo burtais padėti man atkurti santuoką. Aš padariau taip, kaip jis man nurodė, o po kelių dienų mano vyras grįžo klūpėdamas maldaudamas jam atleisti ir priimti jį atgal. Jis atšaukė skyrybas, Jau devyneri metai ir mes vis dar laimingai susituokę. Aš ir toliau vertinsiu DR WALE, nes jis yra Dievas žemėje. Jis taip pat gali jums padėti. Susisiekite su juo per WhatsApp: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  14. Labai džiaugiuosi galėdamas pasidalinti šiuo nuostabiu savo liudijimu.
    Mano vardas Edenas, o mano vyro vardas Eduardo iš JAV.
    Eduardo paliko mane dėl kitos moters ir, kad pasakojimas būtų trumpas, aš susisiekiau su dr.Ellen stebuklingu ratu ir mano gyvenimas visiškai pasikeitė per 48 valandas. Žiūriu į save veidrodyje ir šypsausi. Pirmą kartą gyvenime tikiu savimi ir savo jėgomis. Su Dr.Ellen pagalba sugrąžinau savo vyrą į savo gyvenimą. Eduardo apgailestavo dėl 48 valandų po to, kai buvo sukurtas tarimas. Eduardo sakė supratęs, kad niekada nenorėjo sprogti, kad negali pasiimti emocinio bagažo, kurį nuolat vežame. Jis sakė manąs, kad tai neigiamai paveikė mano gyvenimą, ir manė, kad tai buvo geriau. Jis sakė, kad sunku visą laiką kalbėti apie praeitį. Atleidau jiems abiem. Kišenėje turiu pinigų, kurie pagaliau esu aš pats. (Mano kompensacijos čekis atėjo, nes man buvo pasakyta, kad jie turi mėnesių.) Esu gyvas įrodymas, ką Dr. Ellen gali padaryti... Labai ačiū Dr. Ellen už nuostabų darbą, kurį atlikote mano santykiuose. mes abu padėjome vienas kitam pamatyti ir kalbėti tiesą. Niekada nemaniau, kad burtai gali padėti porai, kol nebuvote labai laimingi. Aš susisiekiau su jumis ir inicijavau, kad visa tai įvyktų. Kiekvienas, turintis santykių problemų, gali susisiekti su Dr.Ellen el. paštu ellenspellcaster@gmail.com
    jei kyla problemų dėl šios problemos
    (1) Jei mylite savo buvusįjį
    (2) jei visada sapnuojate košmarus.
    (3) Jūs norite būti paaukštintas savo biure.
    (4) Jei norite vaiko.
    (5) Žolelių priežiūra
    (6) Nori būti turtingas.
    (7) Jūs norite įpareigoti savo sutuoktinį, kad jis būtų jūsų amžinai.
    (8) Jei jums reikia finansinės pagalbos.
    (9) Leiskite žmonėms paklusti jūsų žodžiams ir daryti tai, ko norite
    (10) E.T.C. rezoliucija.
    susisiekite su Dr.Ellen jo el. paštu: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp:
    +2349074881619

    AtsakytiPanaikinti
  15. Noriu visiems čia papasakoti, kaip DR WALE pakeitė mano likimą. Beveik penkiolika metų dirbau pardavėja automobilių įmonėje ir vos gavau komisinio atlyginimo už sąskaitas, o tam tikras kolega pirko namus. Buvau sutrikęs dėl jos, nes visi pavydėjo, kiek komisinių ji uždirbo. Nesupratau, kas yra negerai, nes buvau geras savo darbe ir nebuvo nieko papildomo, dėl ko ji darė ją kitokia, ir beveik penkerius metus negalėjau sukaupti drąsos jai išreikšti save. Vieną dieną, kai ji mane vežiojo, paprašiau jos duoti patarimų ir nusprendžiau iš jos mokytis, bet ji pasakė, kad aš geriau dirbu darbą, todėl mane dar labiau supainiojo, nes, matyt, ji buvo geresnė. Po daugelio pokalbių ji man pranešė apie DR WALE, kuris jai atliko sėkmės burtą, dėl kurio ji tapo išskirtine. Ji davė man savo kontaktą ir paprašė pasikalbėti su juo ir padaryti viską, ko jis paprašys. Praėjo septyni mėnesiai, ir aš ką tik nusipirkau savo pirmąjį namą ir sutaupiau pakankamai pinigų, kad galėčiau išsiųsti savo mergaites dvynes į koledžą. Aš buvau palūžęs ir benamis ir niekada neįsivaizduoju, kad taip greitai turėsiu namą. Ačiū DR WALE. Paprašykite jo pagalbos ir su jo leidimu palieku jo tiesioginį kontaktinį numerį WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  16. PROFESIONALUS RABUOTOJAS, KURI GALI JUMS PADĖTI MEILĖS BUVO SKUBIAI SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ PO IŠSKYRIMO/SKYRYBŲ, NET JEI JŪSŲ SITUACIJA ATRODO BEILĖTIŠKAI! KONTAKTAI: DR WALE PER WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 TIKRAI YRA GERIAUSIAS RAŠYBOS RATIKAS INTERNETU, IR JO REZULTATAS GARANTUOJA 100 %.
    Po šešerių santuokos metų su vyru mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina skirtis, jei išdrįsčiau suabejoti jo romanu su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikęs, kol vienas senas mano draugas papasakojo apie burtininką internete DR WALE, kuris meilės burtų galia padeda žmonėms išspręsti jų santykių ir santuokos problemas. Kai susisiekiau su DR WALE, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš vykdė visus jo man duotus nurodymus ir padariau viską, ko jis prašė. po kelių savaičių viskas pradėjo klostytis į gera, dabar jis nustojo vaikščioti su merginomis ir yra su manimi visam laikui ir tikrai. Dėl savo santykių ar santuokos problemos susisiekite su DR WALE puikiu burtininku.
    cia jo kontaktas..
    WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba
    drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  17. Šiame gyvenime mes visi nusipelnėme būti laimingi savo santuokoje. santuoka skirta geresniam ir blogiausiam laikui, santuoka skirta tam, kad abu tėvai sustiprėtų ir kartu augintų vaikus. to reikia visoms santuokoms. Esu dėkingas už pagalbą, kurią DR WALE suteikė man ir mano vyrui, kad mūsų santuoka žlugo. daugiau apie mūsų vaikus. Kai pradėjau pastebėti jo juokingą elgesį, greitai pasakiau draugui, kuris supažindino mane su DR WALE, tada papasakojau DR WALE apie savo problemas, su kuriomis susiduriu santuokoje. Ar iš ten DR WALE man pasakė viską, ką reikia padaryti, aš padariau viską, ko jis prašė, taip pat sumokėjau už prekes, kurių prašė. Kai dabar rašau šį liudijimą, mano laimė buvo atstatyta, o aš ir mano vyras dabar esame laimingi kartu. Jei esate DR WALE, susisiekite su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  18. Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę su dviem vaikais, berniuku ir mergaite. Prieš 3 mėnesius aš pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, neberūpėjo nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta apie 2-3 dienas. Dariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Kai vieną dieną naršiau internete, aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man padarė burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų burti, kuris tikrai veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +234(81)-3003-5939

    AtsakytiPanaikinti
  19. KAIP ATRADAU PALAIKUMĄ daktaro Ige Ajayi rankose...
    Mano vardas Gabija Gabrielius, esu iš NYC. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. laišką buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, dr. Ige Ajayi, to nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +234(81)-3003-5939

    AtsakytiPanaikinti
  20. Sveiki dar kartą, tik norėjau padėkoti už meilės burtą. Norėjau papasakoti trumpą savo santuokos istoriją Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi, vyras per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie DR WALE ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi ir dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras šiuo metu yra šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu labai laimingas ir privilegijuotas, kad susipažinau su DR WALE. Ačiū! Jei turite panašių problemų, susisiekite su DR WALE ir būkite tikri, kad sulauksite pagalbos.
    Čia jo kontaktas.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba
    El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kas sukėlė muštynes, jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir akimirksniu susirgau, kai ieškojau atsitiktinių istorijų internete, pamačiau liudijimą žmogaus, kuris turėjo panašią atvejį kaip ir mano, ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite / Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  22. Kai radau Dr Ilekhojies kontaktą internete. Man prireikė visiško palūžimo, kad suprasčiau, jog turiu jam pasakyti, su kuo susidūriau savo santuokoje. Padariau karo kambarį savo miegamojo spintoje ir nuėjau tiesiai į Šaltinį! Daug kartų buvo sunku; mano vyras vis dar buvo namuose, nepalaikė ir vis dar norėjo skyrybų, bet aš žinojau, kad tai, ką turiu, išlaikys mane ir mano dukrą. Tada netikėtai praėjusį šeštadienį dr. Ilekhojies susitaikymo burtai padėjo jam nuspręsti, ar jis apleistų mus arba dirbtų prie mūsų santuokos. Tik per susitaikymo burtažodį jis iš tikrųjų pasakė, kad vis dar nori būti vedęs, ir atšaukė sutartį dėl būsto, kurį ruošėsi įsigyti Kalifornijos Kalifornijoje! Iš tiesų, su Dr Ilekhojies susitaikymo burtais nėra nieko neįmanomo. Niekada nepasiduok!" susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. El. paštu gethelp05@gmail.com arba susisiekite jo telefono numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  23. Po 2 metų iširusios santuokos vyras paliko mane su dviem vaikais, jaučiausi siaubingai ir vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emocinga, nes vaikai manęs nuolat klausinėjo, kur yra tėtis. Ačiū daktarui Ilekhojie, kurį sutikau feisbuke, kuris grąžino mano vyrą namo ir atkūrė taiką tarp mūsų. Vieną tą ištikimą dieną naršydamas internete aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir akimirksniu pajutau poreikį kreiptis į jį pagalbos, ir dabar džiaugiuosi, kad man viskas baigėsi gerai. Mano vyras dabar yra namuose su mano vaikais ir iki šiol mano namuose niekada nebuvo tiek meilės ir džiaugsmo. Turite panašių problemų, pasakykite man, kaip jis galės jums padėti. Susisiekite su daktaru Ilekhojie El. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite/Whatsapp/Viber +2348147400259 Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  24. KAIP ATRADAU PALUNKUMĄ daktaro Ige Ajayi rankose...
    Mano vardas Kimberly Melon, aš esu iš NYC. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. paštą buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, dr. Ige Ajayi, to nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite El. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  25. Noriu pasinaudoti šia įmanoma priemone, kad įvertinčiau vieną vyrą, kurį nuoširdžiai dėkoju ir labai gerbiu už jo man suteiktą pagalbą ir gerumą. Noriu pasakyti DIDELĮ AČIŪ DR WALE'ui, iš tiesų jūs esate PASAULIO DIDŽIAUSIAS RABOS RAIDĖJAS. DR WALE padėjo man susigrąžinti seniai prarastą santuoką su vyru, be jokių kompromisų žodžių, taip pat sugrąžino mano gyvenimą į šviesą, kai maniau, kad viskas dingo. Dabar esu naujas padaras, pasitelkęs jo galingą kerą. draugai čia, prašau, daugiau neieškokite šiukšlių siuntėjų, kurie veikia kaip tikri rašybos ratukai, TIKRIAUSIAS IR TIKRIAUSIAS RAŠBOS RAIDĖJAS yra DR. WALE PASAULYJE GREATIAUSIAS. jis toks ištikimas savo žodžiams ir jo žodžiai yra reikšmingi. susisiekite su juo dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  26. Radau dieviškąjį pagalbininką, kuris yra labai tikras, sąžiningas ir daro tai, ką sako darys, prireikė kelių dienų, kol mano burtai išaiškėjo, o rezultatai nuostabūs... laimina jus, o Dievai saugo jus ir sveiką. . Su daktaro Ilekhojie pagalba susigrąžinau savo buvusįjį. Visą gyvenimą nesu matęs nieko panašaus, jaučiuosi labai laimingas ir patenkintas, priėmiau teisingą sprendimą. Tai taip tikra ir galinga!! Siųsk jam žinutę per Whatsapp tiesiogiai +2348147400259. Jei nori besąlyginės meilės, turi visiškai save atiduoti. Meilė yra įsipareigojimas, o ne jausmas. Žinokite skirtumą. Santykiams reikia rimto įsipareigojimo, kurio dauguma neturi. Santuoka yra dar sunkesnė ir dauguma jų negali susitvarkyti su įsipareigojimais būti ištikimam, ištikimam, atsidavusiam ir atsidavusiam savo sutuoktiniui ir gyvenimui kartu, nes tai yra jūsų prioritetas ir niekas kitas nesvarbu. Susisiekite su daktaru Ilekhojie ir jis išspręs visas jūsų santuokos ar santykių problemas El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  27. Sheryl Weiss, tikroji gyvenimo istorija:
    Dalinuosi šiuo liudijimu su partneriais, kurie kenčia nuo santykių problemų. Mano vyras mane paliko prieš 3 metus. Buvau sužeistas ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau internete ir aptikau puslapį, kuriame pamačiau, kaip daktaras Ola padeda kitiems žmonėms, turintiems panašių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man padarė specialų burtą. Mano nuostabai, vyras grįžo namo po 24 valandų. Taip vėl susitikome ir mano šeimoje daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.
    Taip pat galite susisiekti su daktaru Ola per WhatsApp: +27 63 597 0874 arba el. paštu: drola.banjo@gmail.com dėl visko, ką išgyvenate, nesvarbu, ar tai jūsų santuokos verslas, ar darbas. Aš esu gyvas jo darbo liudijimas, šis žmogus yra puikus.

    AtsakytiPanaikinti
  28. Mačiau nuostabų Helmos liudijimą susitaikymo puslapyje apie gerus daktaro Ilechodžie darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimčiau jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burto. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios pagalbos per Whatsapp / Viber: +2348147400259) arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  29. Sveiki visi čia esantys, esu LARA COLEMAN iš Bronkso, Niujorko valstijoje, JAV. Noriu, kad visi žinotų, kokia esu dėkinga po to, kai atkūriau savo santuoką, pasitelkusi burtininką, vadinamą Dr Ibinoba. Jis yra puikus ir nepakartojamas, aš sutikau jį internete ir papasakojau jam apie savo problemas, tada jis paliepė meilės burtus, kurie sugrąžino mano vyrą pas mane po to, kai jis apgaudinėjo ir norėjo skyrybų po 3 mūsų santuokos metų. Dr Ibinoba yra tam, kad reaguotų į jūsų santykių problemas ir kitą žmogaus veiklą, pvz.
    1. Sugrąžinkite savo buvusį meilužį.
    2. Rašymas, kad laimėtum loteriją.
    3.Jis gydo visas žmonių ligas.
    4.Jis burtas siekė gauti gerą darbą ir gauti dideles pajamas.
    5. Jis užkalbino nėštumą (kirmino vaisingumas)
    6. Jis paaukštino jūsų darbo vietoje.
    7.Jis užkalbino apsaugą ir pan.
    Susisiekite su juo tiesiogiai per jo whatsapp telefonu +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  30. MANO vyras ir aš neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip Ultimate Spell of DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Po kelių savaičių grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  31. Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes kartu sukūrėme gyvenimą ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi liepos mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas grįžo namo, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Ačiū! susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite santuokos problemų ir būkite tikri, kad gausite pagalbos WhatsApp telefonu +2348147400259 arba atsiųskite jam žinutę el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  32. Stiprus ir galingas romanas, norint susigrąžinti savo buvusįjį. Nusprendžiau praleisti visą dieną internete, kad įsitikinčiau, jog daugelis žmonių galėtų perskaityti šį mano atsiliepimą apie daktarą Igę Ajayi, kuris yra galingas burtininkas. Kai žmona mane paliko, buvau toks vienišas tą pačią dieną, kai nusprendžiau. Norėdamas ieškoti santykių tinkle, niekada nežinojau, kad tai yra kelias, užtikrinantis mano žmonos sugrįžimą. Perskaičiusi patirtį, kaip geriau atkurti savo santykius, sužinojau, kad daktaras Ige Ajayi turi daugiau rekomendacijų nei kiti raštai, todėl turėdamas tai omenyje nusprendžiau, kad daktaras Ige Ajayi yra tinkamas žmogus, kuris padėtų man susirasti žmoną. atgal. Susisiekiau su daktaru Ajayi per jo informaciją, kurią mačiau internete, ir buvau toks laimingas, kad nusprendžiau dirbti su daktaru Ajayi, nes jo darbas buvo 100% tobulas, o burtai greitai sugrąžino mano žmoną pas mane. Taip pat galite pasirinkti gauti pagalbos šiuo el. paštu dabar. paštu (drigeajayi@gmail.com) arba pridėkite jį prie WhatsApp / +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  33. Ar tau skauda širdį? Nenusiminkite, tegul daktaras Ige Ajayi padeda susigrąžinti savo buvusį asmenį", jis tikrai tikras ir nuoširdus meilės burtininkas, jis sugrąžino mano vyrą. Aš Motina Lockas iš Jungtinių Amerikos Valstijų, labai džiaugiuosi mano vyras grįžo po to, kai paliko mane dėl kitos moters. Mano vyras turėjo romaną su bendradarbe ir aš labai myliu savo vyrą, bet jis mane apgavo su savo bendradarbe ir šia mergina, manau, kad ji pasinaudojo ragana ar juodoji magija ant mano vyro, kad jis manęs nevestų ir tai buvo taip kritiška ir neprašyta, kad verkiu visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kuris sugrąžins mano vyrą! Aš buvau labai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl pažiūrėjau Prisijungę ieškojau pagalbos ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlytas daktaras Ige Ajayi, galintis padėti greitai susigrąžinti buvusį vyrą. Taigi, pajutau, kad turiu tai išbandyti. Susisiekiau su juo ir jis pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau , tada jis mane užvedė meilės burtą. Po 16 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad labai manęs pasiilgo, o Dieve! Buvau tokia laiminga ir šiandien vėl esu laiminga. h su vyru laimingai gyvename kartu ir dėkoju galingam burtininkui daktarui Ige Ajayi, jis toks galingas, todėl nusprendžiau čia pasidalinti savo istorija. jei tu esi čia ir tavo mylimasis tave atstumia, arba tavo vyras persikelia gyventi su kita moterimi, daugiau neverk, kreipkis į jį pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktas. Siųsti elektroninį laišką šiuo adresu: drigeajayi@gmail. com arba skambinkite / Whats-app: +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  34. Labai džiaugiuosi galėdamas pasidalinti šiuo nuostabiu savo liudijimu.
    Mano gyvenimas visiškai pasikeitė per 72 valandas. Galiu matyti save veidrodyje ir šypsotis. Pirmą kartą per amžių amžius pasitikiu savimi ir savo sugebėjimais. Mano vyras sugrįžo į savo gyvenimą padedamas daktarės Ibinobos. Jis atsiprašė po 48 valandų po burto sukūrimo. Jis sakė supratęs, kad niekada iš tikrųjų nenorėjo išsiskirti; jis negalėjo susidoroti su emocingu bagažu, kurį visą laiką nešiojau. Jis pasakė, kad mano, kad jis daro neigiamą įtaką mano gyvenime, ir manė, kad geriausia išeiti. Jis taip pat sakė, kad buvo sunku, kad aš visą laiką kalbėjau apie praeitį. Mes abu vienas kitam atleidome. (Mano kompensacijos čekis buvo gautas taip greitai ir man buvo pasakyta, kad liko keli mėnesiai). Esu gyvas įrodymas, ką daktaras Ibinoba gali padaryti. Labai dėkoju daktarui Ibinobai už nuostabų dalyką, kurį padarėte mano santuokoje. Aš dabar tokia laiminga. Su jūsų pagalba mes abu galėjome pamatyti ir pasakyti tiesą vienas kitam. Niekada anksčiau nemaniau, kad burtai gali padėti porai, man labai malonu susisiekti su jumis ir inicijuoti, kad visa tai įvyktų. Visi, turintys kokių nors problemų, gali susisiekti su Dr Ibinoba Whatsapp numeriu: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  35. Tai prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis nebegrįžta namo. Tai man atnešė tiek skausmo, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų, o jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete ir tada pamačiau tiek daug žmonių komentuojančių daktarą Ilekhojie, iš vieno komentaro gavau jo kontaktą ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip jis padės. susitaikysiu su juo per tris dienas. Praėjo lygiai mėnuo, kai su juo susisiekiau, o su Mohu viskas buvo puiku, ir aš turėjau paskelbti šiuos komentarus, nes jis nusipelno visų pagyrimų, kad man padėjo. Palieku čia jo kontaktą su visais sąžiningai El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo jo tiesioginiu telefono numeriu arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  36. Labai rekomenduoju šią paslaugą patiriantiems sunkumų bandant atkurti santykius/santuoką. Jis yra tikras reikalas. galite susisiekti su DR WALE WHATSAPP: +2347054019402
    Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems paskelbti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau atvykti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs daugelį metų, o aš visur ir kitais burtininkais ieškojau pagalbos, bet jokio rezultato, kol draugas nesupažindino manęs su DR WALE. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu džiaugsminga moteris. Labai ačiū DR WALE. Visiems, ieškantiems tikro burtažodžio, susisiekite su DR WALE per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  37. Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusį vaikiną. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau komentarus apie daktarą Ilekhojie, buvau labai skeptiškas, kad su juo susisiekčiau, kaip ir tuo metu. Jis papasakojo, ką man reikia surinkti, jis atliko susitaikymo burtą, o prieš pat jam baigiant, mano vaikinas man paskambino prašydamas atleidimo ir dabar mes laimingi kartu ir laukiamės pirmagimio. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  38. SKUBUS IR VEIKSMINGAS MEILĖS RABUOTOJAS, PADĖDAMAS LABAI GREITAI GRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ WHATSAPP: +2347054019402
    Noriu padėkoti DR WALE už gerą dalyką, kurį jis padarė dėl manęs, nors nesu tikras, ar tai geriausias forumas parodyti mano džiaugsmą ir laimę dėl to, ką jis padarė dėl manęs, bet negaliu nuslėpti laimės ir mano džiaugsmas, todėl turiu juo dalytis su žmonėmis, mano santuoka žlugo maždaug prieš metus ir aš bandžiau viską, ką galėjau, bet nesėkmingai. Pamačiau įrašą ir atsiliepimą apie gerus dalykus, kuriuos daro DR WALE, todėl nusprendžiau pabandyti. nors jis visada yra užsiėmęs vyras, bet kai jis atsakė į mano WhatsApp, jis davė man savaites, kad mano santuoka būtų atkurta, kaip jis sakė, kad mano santuoka buvo atkurta nuo tada aš esu laimingas ir gyvenu laimingai, esu labai dėkingas DR WALE . visada galite WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  39. Pastaruosius 3 metus ir 8 mėnesius sergu mioma ir nuo to laiko gydžiausi serijomis, tačiau nepagerėjo, kol nesutikau daktaro Ilekhojie liudijimų apie tai, kaip jis gydė skirtingus žmones iš skirtingų ligų visame pasaulyje, tada susisiekiau ir su juo. Po mūsų pokalbio jis atsiuntė man žolelių, kurios sumažins mano miomas ir padidins mano tikimybę pastoti. Jo nurodymu aš vartojau žoleles 8 dienas ir manęs paprašė vykti į ligoninę, kur mano gydytojas patvirtino, kad sumažėjo dydis. Per 14 dienų firboidas išnyko. Dabar man jau 8 mėnesiai ir aš nekantrauju būti mama. Mano širdis pilna džiaugsmo. Tai įmanoma tik todėl, kad turėjau drąsos pasitikėti daktaru Ilekhojie, nesvarbu, kiek žmonių mane apgavo. Pasikalbėkite su juo, jei sergate mioma ar bet kokia kita liga, ir jis padės su savo stipriomis žolelėmis. Paštu: gethelp05@gmail.com arba Whatsapp jam telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  40. visų jūsų finansinių problemų sprendimas
    Noriu jus informuoti, kad (DFSA) siūlo paskolą nuo 30 000,00 USD iki 500 000 000,00 USD su 1,5% palūkanų norma 1–30 metų laikotarpiui visiems, kuriems reikia finansavimo projektui pradėti:
    - Įmonė.
    - Apmokėkite sąskaitas.
    - Skolos grąžinimas.
    – Pirkti namą.
    - automobilio pirkimas
    - Sukurkite savo projektą
    Taigi, jei jus domina ir turite kokių nors poreikių, praneškite mums.

    (financialserviceauthority400@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  41. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir, kai sužinojau, kas sukėlė muštynes, jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir iškart susirgau. Ieškojau atsitiktinių istorijų internete, kai pamačiau liudijimą žmogaus, kuris turėjo panašią atvejį kaip ir mano, ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. Skambinkite / Whatsapp +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  42. Tai liudijimas, kurį visiems pasakysiu išgirsti. Esu vedęs 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kitai moteriai užkeikimas atėmė mano meilužį iš manęs, tada vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje įrašą šis vyras Dr.Ibinoba kažkam padėjo ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo mielą vyrą namo ir patikėkite manimi, aš ką tik nusiunčiau jam savo ir savo vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau, kaip į namus įvažiavo mašina ir štai tai buvo mano vyras, jis grįžo pas mane ir vaikus.. Štai kodėl aš džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų, turinčių panašių problemų, susitikti su šiuo vyru, o jūsų meilužis sugrįžtų pas susisiekite su juo WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  43. Kaip susigrąžinti buvusį meilužį, net jei tai atrodo neįmanoma.
    Po trejų metų vaikino išsiskyrimo su manimi vos galėjau kalbėti neverkdama. Jaučiausi apakęs ir nežinojau, ką daryti, ir buvau sugniuždytas. Skaudžiausia, kad aš buvau nėščia nuo jo. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo visko, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą seseriai, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininkus, kurie padėtų man burti, kad jį sugrąžinčiau. Nusiunčiau žinutę burtininkui DR WALE, ir jis patikino, kad nėra problemų ir kad viskas bus gerai, ir pasakė, ką reikia padaryti, ir aš pateiksiu reikalingus dalykus. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po kelių savaičių man paskambino mano vaikinas. Tai buvo labai nustebinta, aš atsiliepiau į skambutį ir jis pasakė tik, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžtume kartu. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. ačiū DR WALE . Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atmeta, arba jūsų vaikinas persikėlė pas kitą merginą, daugiau neverk, kreipkitės pagalbos į DR WALE dabar. Čia jo kontaktas.
    WhatsApp jam adresu: +2347054019402 arba
    El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  44. Lygiai per 5 santuokos metus su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis ir vaikščioti su kitomis damomis bei rodyti man šaltą meilę, kelis kartus grasino, kad išsiskirs, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo romaną su kitomis damomis. Buvau visiškai nusiminusi ir sutrikusi, kol senas mano draugas man nepasakojo apie burtininką internete, kuris naudoja meilės burtų galias, kad padėtų žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų. Iš pradžių suabejojau, ar toks dalykas yra, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su juo, jis padėjo užburti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti, dabar jis nustojo iš proto. ir jam viskas gerai su manimi. ir tikras. Susisiekite su šiuo puikiu meilės burtų rašikliu, kad išspręstumėte savo santykių ar santuokos problemą šiandien: Dr. Ige Ajayi, el. paštas: drigeajayi@gmail.com arba tiesiogiai Whatsapp +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  45. Mano vardas Motina Nojus, gyvenu ir dirbu čia, UK. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia palieku jo kontaktą visiems, kuriems reikia pagalbos El. paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  46. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais, aš jaučiausi siaubingai ir vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emocinga, nes vaikai manęs nuolat klausinėjo, kur yra tėtis. Ačiū daktarui Ilekhojie, kurį sutikau feisbuke, kuris grąžino mano vyrą namo ir atkūrė taiką tarp mūsų. Vieną tą ištikimą dieną naršydamas internete aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir akimirksniu pajutau poreikį kreiptis į jį pagalbos, ir dabar džiaugiuosi, kad man viskas baigėsi gerai. Mano vyras dabar yra namuose su mano vaikais ir iki šiol mano namuose niekada nebuvo tiek meilės ir džiaugsmo. Turite panašių problemų, pasakykite man, kaip jis galės jums padėti. Susisiekite su daktaru Ilekhojie El. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  47. Laba diena visiems, noriu pasidalinti patirtimi, kurią turiu su burtininku, vardu Dr Ajayi, jis yra labai galingas žmogus, palaimintas savo pirminio tėvo, kad padėtų žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų, aš išgyvenu blogiausią savo gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš jo paklausiau, kur aš klydau, bet jis man nieko neatsakė, o išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl ieškau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi. rašybos ratukas internete, aš jam paaiškinau savo būklę po tam tikrų konsultacijų ir sužinojau, kad mano vyras dirba su savo sekretore ir yra jos užkalbintas, didysis burtininkas man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moteris, nes mano vyras yra namuose su manimi, o mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi, burtininko, jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai problemai, Dr Ajayi yra teisus. asmenį už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo Viber arba WhatsApp numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  48. Noriu paliudyti apie galingą DR WALE, kuris išgelbėjo mano santykius. Turiu būti vienas iš nedaugelio, kuriems nėra sunku parodyti ir pasakyti kam nors, koks esu dėkingas už tai, kad mano santykiai yra melodingi ir sklandūs. Aš stengiausi pozityviau vertinti savo santykius su savo vaikinu, atrodo, kad tai truko amžinai. Kita ponia atėmė iš manęs mano sužadėtinį ir jie abu persikėlė į kitą vietą. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, bet jis atsisakė priimti mano skambučius ir grąžinti žinutes. Mano draugas supažindino mane su galingu burtų raitininku, pavadintu DR WALE, kuris padėjo man išlieti labai galingą meilės burtą, kuris per kelias savaites sugrąžino mano sužadėtinį. Nustebau ir nustebau, kai mano sužadėtinis paskambino prašydamas manęs atleidimo dėl galingo DR WALE meilės burto. Jei turite kokių nors problemų dėl santuokos ar santykių, susisiekite su DR WALE šiais būdais. Galite jam paskambinti arba parašyti tiesiogiai per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El.
    drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  49. Mane įskaudino ir sudaužė širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis grįžo tą pačią dieną su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  50. Susitaikymo puslapyje pamačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus daktaro Ilechodžio darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios jums reikalingos pagalbos per Whatsapp / viber: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  51. Ar jums reikia susigrąžinti buvusį vyrą ar norite išgelbėti savo santuoką / santykius nuo iširimo ir skyrybų? galite tiesiogiai susisiekti su DR WALE WhatsApp/Viber telefonu +2347054019402
    Noriu, kad pasaulis sužinotų apie šį puikų meilės burtų ratuką, gerai žinomą kaip DR WALE, jis turi puikų santykių ir santuokos problemų sprendimą. Pagrindinė priežastis, dėl kurios nuėjau į DR Velį, buvo sprendimas, kaip susigrąžinti savo vyrą, nes pastaruoju metu su vyru santuokoje kilo problemų dėl kitos moters, skaičiau daug liudijimų apie Internete apie šį galingą DR WALE ir aš buvau labai patenkintas, todėl nusprendžiau paprašyti jo pagalbos ir susisiekiau su juo, o jis padarė puikų darbą, užliedamas veiksmingą meilės burtą mano santuokai, dėl kurio mano vyras grįžo pas mane ir maldavo atleidimas, ir visa tai įvyko per kelias savaites, dabar jau apie 3 mėnesius. Aš nenustosiu skelbti jo vardo tinkle dėl jo atliekamų gerų darbų. Aš nutrauksiu jo kontaktą, kad būtų naudinga tiems, kuriems reikia jo pagalbos. SUSISIEKITE SU DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  52. PUIKUS RABUOTOJAS, PADėjęs MAN SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ
    Koks nuostabus ir tiesus burtininkas, sugrąžinęs į mano gyvenimą džiaugsmą ir laimę!!! Duodu šį liudijimą, nes esu labai laiminga, noriu padėkoti DR WALE už puikų darbą, kurį jis padarė mano gyvenime, Jis sugrąžino į mano gyvenimą laimę, aš niekada netikėjau burtų ratukais, kol mano gyvenimas nesugriuvo, kai šešerių metų meilužė nusprendė pasitraukti beveik tada, kai norėjome susituokti. Aš patyriau tokį emocinį suirimą, kad nebegalėjau padaryti nieko protingo. Po trijų mėnesių skausmo, kol senas mano draugas supažindino mane su burtų mašinėle, pavadinta DR WALE, prisistatau DR WALE, tikru burtininku. . Mažiau nei per savaitę pamačiau stebuklus, mano meilužis grįžo pas mane, o mano gyvenimas grįžo kaip įdėtas galvosūkis, o po mėnesio mes susituokėme ir man tai buvo kaip svajonė, nes maniau, kad praradau jį amžinai. Dėkoju, DR WALE, už pagalbą, o svarbiausia – Jūsų sąžiningumas ir greiti tikslūs rezultatai. DR WALE susisiekite su WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  53. Mano vyras išsikraustė iš namų gyventi pas kitą moterį, su kuria susipažino darbe, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame teigiama, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau komentare nurodytą DR WALE WhatsApp numerį ir WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per dvi dienas, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

    AtsakytiPanaikinti
  54. Jaučiuosi tokia palaiminta savo santuokoje, kai daktaras Ige Ajayi sugrąžino mano vyrą, kuris su manimi buvo išsiskyręs gerus metus. Atvykęs iš Islandijos. Niekada negaliu jam pakankamai padėkoti už tai, ką daktaras Ige Ajayi padarė dėl manęs, padėjo mano gyvenime. Mano vyras išsiskyrė su manimi metams ir kentėjo be jo. Taigi visur ieškojau pagalbos, bet niekas nepadėjo, kol nepaskambinau daktarui Ige Ajayi. Paaiškinau jam savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras sugrįš per 24 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Tikėjau juo ir jis paruošė man burtą, o mano vyras man paskambino, kai pasakė daktaras Ige Ajayi. Jis maldavo ir pasakė, kad jam manęs reikia atgal, ir dabar mes vėl gyvename laimingai pastaruosius 9 mėnesius. Kiekvienas, skaitantis mano liudijimą, kuriam reikia pagalbos, turėtų susisiekti su juo. El. paštas: drigeajayi@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp telefonu +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  55. Didelis Aura Lekavičius ačiū DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  56. Duodu liudijimą apie daktarą Ayo, savo žaidimo loterijoje laimėjau 100 000 USD. Pasiklausiau patarimo iš žmogaus, kuris kalbėjo apie šį puikų burtininką, vardu Dr Ayo. Šis asmuo tinklaraštyje paskelbė liudijimus apie tai, kaip daktaras Ayo padėjo jam laimėti loteriją. Atsiųsdamas jam laimėtoją, man buvo įdomu ir maniau, kad tai tik pokštas, kol nesusisiekiau su šiuo burtininku, kad pats sužinočiau, kaip tai veikia, nes aš daug išleidau pirkdamas bilietus ir niekada nelaimiu. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką reikia padaryti, ir aš tai padariau, o jis liepė palaukti 3 dienas ir tikrai jis davė man laimėtus numerius, kad galėčiau žaisti loterijoje, kurią aš padariau. Ar galite patikėti, kad mano vardas buvo pirmoji tarp nugalėtojų. Jis man pasakė (sūnau, viskas, ko man reikia, kad tu dėl manęs padarytum, tai būtinai pasidalintum šiais liudijimais su kitais, kad jie taip pat galėtų laimėti loterijoje, nes neturiu daug laiko rašyti internete), todėl aš esu pasidalinkite su jumis šiuo liudijimu, kad jei norite laimėti loterijoje, internetiniai patarimai gali jums padėti, galite susisiekti su juo šiuo el. pašto adresu drayospell@gmail.com Taip pat galite susisiekti su juo Whatsapp telefonu +2347055691377.

    AtsakytiPanaikinti
  57. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  58. Esu čia tam, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  59. Mano 8 metus trukusi santuoka netrukus subyrėjo, kai perskaičiau apie daktarą Ajayi galingą burtininką, kuris mane užkalbino, ir tai privertė mano vyrą atsiklaupti ir skelbti, kaip jis mane brangina ir niekada nepaliks santuokos. Dr Ajayi mano namai dabar alsuoja meile. Jei jums sunku santuokoje, daktaras Ajayi yra paskutinė jūsų pagalbos stotelė. Susisiekite su juo Whatsapp: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  60. Mano vardas Gita Dovydas ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsAp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  61. Esu susituokę su savo žmona 6 metus, o neseniai ji su manimi išsiskyrė ir mane labai įskaudino, kai ji liepė palikti ją vieną ir kad ji manęs nebemyli, nors aš visada buvau jai ištikimas ir sąžiningas. Išbandžiau visus būdus, kaip ją susigrąžinti, pirkdamas jai tai, ko ji nori, kaip ir visada, ir ji vis tiek mane sudaužė širdį.. dabar ji turi naują vaikiną, kuris mane dar labiau sunaikino, kol mano draugas iš vidurinės mokyklos nukreipė mane pas daktarą Ibinobą. Šis vyras visiškai pakeitė mano gyvenimą. Vykdžiau viską, ką jis man liepė daryti, ir mano žmona grįžo. Buvau apstulbusi dėl visko, kas nutiko tiksliai taip, kaip jis man pasakė. Aš tikėjau viskuo, ką jis man pasakė, ir viskas buvo tiesa. Galite susisiekti su juo, jis jums padės viskuo, ko jums reikia, ir greitai atsakys, kai susisieksite su juo per jo whatsApp numerį: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  62. Mano mielas vyras paliko mane dėl kitos moters ir aš likau nežinioje. Tai įvyko taip greitai ir per kelias dienas mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Jis tiesiog išmetė mane po 3 metų be žodžių. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie jo el. paštu ir jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kad padėtų mums vėl susiburti. Praėjus mažiau nei 48 valandoms po ritualo, mano vyras vėl pradėjo mane išbandyti ir pasijuto siaubingai dėl to, ką ką tik išgyveno. Jis pasakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir dabar tai žino. Mūsų santuoka dabar tvirta ir stabili. Ačiū, daktare, už susitaikymo ritualą, kurį atlikote dėl manęs. Tu esi Dievas, siųstas atkurti iširusią santuoką. Nuoširdžiai rekomenduoju daktarą Ilekhojie visiems, turintiems iširusios santuokos ar santykių problemų. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  63. Puikūs ir nuostabūs sprendimai, kaip susigrąžinti buvusį partnerį.
    Kam tai gali rūpėti, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partneris paliko mane dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždytas ir susisiekęs su juo susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis grąžino mano buvusįjį per 48 valandų konsultaciją. Susisiekite su puikiu  Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  64. Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru, bandžiau jam viską paaiškinti, bet jis klausė negirdinčių ausų, buvau emociškai sugniuždyta, nes tikrai jį mylėjau iki tol. Internete mačiau įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė aš ką daryti ir aš tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą Burtų, skirtų įsimylėjėliams suvienyti, procesas yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba su žmonėmis taip pat, kaip atkūrė mano santykius per 48 valandas, o mano vaikinas skambino ir maldavo Susitarkite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos išspręsti jūsų santykių ar santuokos problemą. Štai jo kontaktas, „WhatsApp“/„Viber“: +2348133261196, parašykite jam el. laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  65. Noriu pasinaudoti šia galimybe padėkoti puikiam vyrui, vardu daktaras Ajayi, už tai, kad jis padėjo man susigrąžinti mano sužadėtinį po 6 mėnesių išsiskyrimo su savo kerų galiomis, kurias jam perdavė jo protėvis. Aš niekada netikiu burtais, bet nusprendžiau jam duoti. Pabandyk, tiesą pasakius, jis mane nustebino savo didele burtų galia. Aš niekada negalvoju apie save duodantį tokį liudijimą, bet darau tai, nes esu kupinas džiaugsmo, nes dabar esu laimingai ištekėjusi. taigi, jei jums reikia burtininko pagalbos, susisiekite su Dr Ajayi per WhatsApp arba Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    Taip pat galite susisiekti su juo dėl šių dalykų:
    1. Loterijos burtai
    2. Vaistažolės, kurios gydo bet kokį vėžį
    3. Darbo skatinimo burtai
    4. Rašyba laimėti bet kurią teismo bylą
    5. Vaistažolės pastoti.

    Tiesiog susisiekite su gydytoju Ajayi dėl bet kokių fizinių ar dvasinių problemų ir atsisveikinkite su jomis.

    AtsakytiPanaikinti
  66. Mano vardas Ieva Bartninkas. Po ketverių metų santykių su savo vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtininką el. paštu ir jis man pasakė, kad yra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas. jis užkalbėjo ir stebėtinai trečią dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jo: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  67. TOBULAS MEILĖS RABUOTOJAS SUSISIEKTI SUSISIEKTI DĖL JŪSŲ IŠIRUSIOS SANTUOKOS IR GREITAI IŠSPRĘSTI Negaliu pamiršti, kaip DR WALE padėjo man atkurti santuoką po keturių mėnesių išsiskyrimo su vyru iš kivirčo, o ji išėjo ir nebegrįžo į Aš, aš tiek daug padariau, kad ją susigrąžinčiau, bet nieko nepavyko, kol nepamačiau komentaro internete, kai kažkas paliudijo, kaip DR WALE padėjo jam susigrąžinti žmoną, ir taip susisiekiau su juo per jo WhatsApp ir parašęs Išduodamas jis patikino, kad padės man susigrąžinti vyrą per kelias dienas po meilės burto, o po to, kai jis burtą padarė, mano vyras grįžo namo ir maldavo, kad ji labai gailisi mane palikusi. Šiandien grįžtu. su vyru abu esame laimingi ir vėl gyvename kartu. Žinau, kad yra daug žmonių, kurie nori susigrąžinti savo meilę, susisiekite su DR WALE, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą. Susisiekite su juo: WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  68. Sveikinimai
    Po tiek metų lošimo loterijoje man buvo sunku laimėti, man buvo sunku, todėl nusprendžiau tai aptarti su savo drauge, kuri man padėjo, ji papasakojo apie savo patirtį su daktaru Ajayi, kuris padėjo jai sugrąžinti jos vyrą, kuris paliko ją ištekėti už kitos žmonos ir paliko ją su keturiais vaikais kentėti vienai, ji toliau papasakojo, kaip internete susipažino su daktaru Ajayi. Buvau labai sužavėta išgirdusi jos istoriją, todėl papasakojau jai apie savo sunkią sėkmę loterija Ir ji supažindino mane su daktaru Ajayi po visų mano seansų su daktaru Ajayi, po vienos savaitės nusprendžiau pabandyti dar kartą Negaliu patikėti savimi, laimėjau tiek daug, kad niekada negalėjau patikėti. Viskas dr. Ajayi dėka aš esu dabar gyvenu savo svajonių gyvenimą. Norėdami gauti pagalbos, galite susisiekti su Dr Ajayi per Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com.

    AtsakytiPanaikinti
  69. Šių metų pradžioje turėjau siaubingą ginčą su savo vyru ir jis neturėjo kito pasirinkimo, kaip išeiti iš namų, ir aš maniau, kad jis tiesiog supyko, dėl to jis išėjo. Po kelių dienų negalėjau su juo susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet jis niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, kad mus sujungtų, o mano vyras paskambino ir grįžo namo lygiai po 48 valandų, kaip buvo pažadėjęs. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  70. Mano vardas Silvija Adomaitis. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  71. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Laima Linkytė. Aš labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodamas, kad tai buvo širdies skausmo rezultatas, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  72. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters po vienerių mūsų santuokos metų. Man jo labai reikėjo, nes aš jį labai myliu. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Šią ištikimą dieną, naršydamas internete, aptikau konkretų liudijimą apie šį gerą vyrą, vardu DR IBINOBA, kaip jis gali padėti buvusiam žmogui greitai susigrąžinti ir sustabdyti skyrybas ar išsiskyrimą ir pan. pabandyk. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau. Po 72 valandų mano vyras grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleisti. Šiandien aš labai laimingas ir noriu rekomenduoti šį puikų burtų raitiklį visiems, kuriems tikrai reikia skubiai išspręsti savo nutrūkusius santykius, ir tiesiog susisiekite su puikiu „DR Ibinoba“. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su juo ir garantuoju, kad jis tau padės, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtininku dabar. Ačiū DR IBINOBA, kad išgelbėjote mano nutrūkusius santykius ir kad sugrąžinote mano vyrą pas mane ...whatsapp jį: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  73. MANO LAIMĖTA LOTERIJA ĮMANOMA TIK SU DR ISIKOLO
    Sveiki, noriu, kad visi padėtų man padėkoti šauniam burtininkui, vardu Dr Isikolo, už tai, kad jis pakeitė mano gyvenimą finansiškai. Susisiekiau su daktaru Isikolo internetu, kad padėtų man pasimelsti už kai kuriuos mano loterijos žaidimus, kuriuos norėjau žaisti, jis liepė man atsiųsti jam žaidimus. jis gali melstis už žaidimus, ką aš padariau ir jis man pasakė, kad užtruks dvi dienas, kol melsis žaidimuose, antrą dieną jis atsiuntė man numerį žaisti ir patikino, kad ketinu laimėti. tikėjau juo 100%, bet neturėjau kito pasirinkimo ir žaidžiau žaidimą. todėl tą ištikimą dieną nuėjau į loterijos biurą patikrinti žaidimo, kurį jis man davė žaisti, ir štai buvau 373.000 eurų turtingesnis, negalėjau atverti burnos, buvau šokiruotas, negalėjau tuo patikėti. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Isikolo. Jūs taip pat galite laimėti daugiau, jei jis jums padės, taip pat jis gali padėti jums susigrąžinti mylimąjį ir kitas problemas, kurias reikia išspręsti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  74. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Verkiau savaites ir vos nenusižudžiau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkokios Claire Emerick liudijimą apie tai, kaip daktarė Ilekhojie sugrąžino taiką į savo santuoką. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybų planus, ko aš ir norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašydamas, kad mane apgaudinėjo ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje kaip aš, susisiekite su Dr Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. pašto adresas: gethelp05@gmail.com arba Telegram arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  75. Mano vardas Joana Berankis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  76. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI.
    Mano vardas Marija Balčytis ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  77. DR VELAS PADĖDA ŽMONĖMS BET KOKIŲ TIPŲ SANTYKIŲ PROBLEMŲ IR LOTERIJAS NUMERIŲ
    Labai sunki situacija, kai lošiu loterijoje ir niekada nelaimiu, arba laimiu nedidelį fondą iki 100 dolerių, aš buvau tokio sunkaus gyvenimo auka, didžiausias kada nors laimėjęs fondas buvo 100 dolerių, ir aš Žaidžiu loteriją jau beveik 12 metų, viskas staiga pasikeičia tuo metu, kai radau paslaptį internete, liudijimą apie burtininkus, vadinamus DR WALE, kurie padeda žmonėms bet kokio tipo loterijos numeriais, kai prisijungęs prie interneto pamačiau daug gerų liudijimų apie DR VELAS. dabar aš didžiuojuosi loterijos laimėtoja, padedama DR WALE, laimėjau 1 000 0000,00 USD ir pranešu apie tai visiems, kurie visas dienas bandė laimėti loterijoje, patikėkite manimi, tai yra vienintelis būdas laimėti loterija. Dar viena gera žinia yra ta, kad DR WALE taip pat padėjo mano draugei susigrąžinti vyrą, kuris ją paliko dėl kitos moters. dabar, kai mano draugė gyvena laiminga su savo vyru. Galite susisiekti su DR WALE: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    DR WALE taip pat gali padėti išspręsti šią problemą

    (1) Buvusio meilužio sugrąžinimas.
    (2) Gydymas žolelėmis ir dvasinis gydymas.
    (3) Norite būti paaukštintas savo biure.
    (4) Nėštumo burtai.
    (5) Laimėkite bylą teisme.

    AtsakytiPanaikinti
  78. Mano vardas Greta Jokūbas, aš esu iš Lietuvos. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. laišką buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, daktaras Ige Ajayi, nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite El. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939...

    AtsakytiPanaikinti
  79. Mano vardas Simona Kairevičius. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kad galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba spustelėkite jo svetainę Peržiūrėkite jo svetainę ir susisiekite su juo dabar. (https://isikolotemple.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  80. Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Telefonas/Whatsapp (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  81. Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti.
    WhatsApp: +2348147400259
    Skambinti: +2348147400259
    El. paštas: (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  82. GRĄŽINAU BUVOJĄ SU DR. ISIKOLO SPRENDIMU
    Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas slapčiausių jausmų, kurį daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada užtemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. Rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis mane patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu meilės gydytoju per jo WhatsApp: +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  83. Po 10 santuokos metų mane atstūmė vyras. Jis paliko mane ir mūsų vaikus kentėti neturėdamas mažas arba visai neturėdamas pajamų. Darbe draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie ir kaip jis padėjo jai susitaikyti su buvusiu vyru. Aš susisiekiau su juo ir jis patvirtino, kad moteris užkalbino mano vyrą, ir pažadėjo nutraukti mano vyro naudojamą tamsiąją magiją ir užtikrinti, kad jis grįš namo. Tikėjau juo ir patikėjau, kad jis tai sulaužys ir padės mums susitaikyti, nes be mano vyro viskas buvo labai sunku ir tai paveikė mūsų vaikus. Greitai į priekį dabar, mano vyras grįžo namo su mumis ir viskas pamažu gerėja, o mes esame ramūs. Kreipkitės pagalbos į dr. Ilekhojie ir gaukite sprendimus. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba jo WhatsApp numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  84. Noriu paliudyti apie puikų ir galingą burtininką DR WALE, kuris sugrąžino mano buvusįjį, kuris paliko mane ir susižadėjo su kita mergina, mes buvome laimingi kartu, kai staiga jis tiesiog pasikeičia, jis man skambindavo kiekvieną rytą ir vakare prieš miegą, bet visa tai nutrūko be jokios priežasties. kai tik jam paskambinsiu, jis ant manęs rėkė ir pasakė, kad nebenori su manimi turėti nieko bendra, aš buvau tokia liūdna ir sutrikusi, kad nežinojau ką daryti, tada prisijungiau prie interneto ir ieškojau, kaip susigrąžinti savo ex tada radau straipsnį, kuriame kažkas kalbėjo apie tai, kaip didysis ir galingas DR WALE jai padėjo, ir ji paliko jo WhatsApp numerį +2347054019402, paėmiau ir susisiekiau su juo. Aš jam pasakiau savo problemą, jis tik nusišypsojo ir liepė atsipalaiduoti, viskas bus gerai, aš padariau viską, ko jis prašė, ir jis patikino, kad po kelių savaičių mano buvęs sugrįš. Mano didžiausiai nuostabai po trijų dienų atėjo mano vaikinas. nugara klūpo ir maldauja, kad priimčiau jį atgal, dabar esame tokie laimingi kartu. DR WALE taip pat gali padėti susisiekti su juo WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas:drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  85. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 8 mėnesius po to, kai Shawn išsiskyrė su manimi, bet kai pamačiau žmonių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, man buvo labai malonu paprašyti jo pagalbos. Jis paaiškino viską, ko reikia norint atlikti susitaikymo burtą, ir aš juo pasitikėjau visa širdimi. Lygiai per 3 dienas mano vaikinas, kuris vaikino mane kelis mėnesius, skambino man 15 kartų vietoje. Buvau šokas, nes jis buvo tas, kuris mane užblokavo ir persikėlė į kitą vietą. Dabar esame laimingi kartu ir laukiame pirmagimio kartu. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą ir taip pat įspėti visuomenę apie šį puikų žmogų. Kreipkitės į jį asmeniškai, jei jums reikia jo pagalbos. Skambinkite / siųskite žinutę +2348147400259) arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  86. Sveiki! Mano vardas Gabrielius Esu susituokę su žmona 6 metus ir neseniai ji su manimi išsiskyrė ir man labai skaudėjo, kai liepė palikti ją ramybėje ir kad ji manęs nebemyli, nors aš visada buvau ištikima ir sąžininga jai. Išbandžiau visus būdus, kaip ją susigrąžinti, pirkdamas jai tai, ko ji nori, kaip ir visada, ir ji vis tiek mane sudaužė širdį.. dabar ji turi naują vaikiną, kuris mane dar labiau sunaikino, kol mano draugas iš vidurinės mokyklos nukreipė mane pas daktarą Ibinobą. Šis vyras visiškai pakeitė mano gyvenimą. Vykdžiau viską, ką jis man liepė daryti, ir mano žmona grįžo. Buvau apstulbusi dėl visko, kas nutiko tiksliai taip, kaip jis man pasakė. Aš tikėjau viskuo, ką jis man pasakė, ir viskas buvo tiesa. Galite susisiekti su juo, jis padės viskuo, ko jums reikia, ir greitai atsakys, kai susisieksite su juo jo whatsApp numeriu: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com WhatsApp nuoroda: wa.link/83szsw

    AtsakytiPanaikinti
  87. Laba diena visiems žiūrintiems internete, mano vardas Kaliksas Erosas. Esu labai priblokštas dalindamasis šiuo puikiu liudijimu apie tai, kaip ieškojau sprendimo internete, o stebuklingai sutikau daktarą Akhariją, kuri man sugrąžino mano buvusią merginą. Štai kodėl. kodėl aš apsiėmiau padėkoti šiam šauniam burtininkui, vardu daktaras Akharia, nes jo pagalba mano gyvenimas tapo labiau kupinas meilės ir man malonu pasakyti, kad mano buvusi mergina, kuri buvo atskirta nuo manęs pastaruosius 2 metus, sugrįžo. Mane maldaudama priimti ją atgal, tai mane šokiravo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir man artimesnis nei anksčiau, nes prieš susisiekdama su daktare Akharia aš maldavau savo buvusią merginą sugrįžti pas mane, bet padedamas daktarės Akharijos, dabar mano santykiai atkurti. Taip pat galite turėti geresnius santykius tik susisiekę su Dr Akharia El. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp: +2347014241417,
    WhatsApp nuoroda: wa.link/ikid9g

    AtsakytiPanaikinti
  88. Jis yra geriausias burtininkas internete ir jo rezultatas yra 100% garantuotas. Mano vardas Adrianna Filip Mano vyras išsiskyrė su manimi po 9 metų santykių. Tai prasidėjo nuo nedidelio nesusipratimo, po kurio jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė matę jį su kita moterimi, tai ašaros išbėgo į akis, nes ruošiamės tuoktis, ieškojau pagalbos, kol sutikau šį dvasingą vyrą, vardu Dr Ibinoba, padėjau daugeliui žmonių, turinčių santykių problemų, kalbėjausi su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laiminga, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai santykių problemai, susisiekite su gydytoju Ibinoba ir ieškokite ilgalaikio sprendimo. WhatsApp: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com, WhatsApp nuoroda: wa.link/83szsw

    AtsakytiPanaikinti
  89. Jie yra daug rašybos ratukų internete, tačiau DR WALE skiriasi nuo jų. DR WALE bus paskutinė jūsų autobuso vieta. DR WALE taip pat yra tinkamas asmuo, kuris padės išspręsti visas jūsų problemas. Su jo pagalba visas jūsų liūdesys išnyks ir jis sugrąžins jūsų laimę. Kai sutikau DR WALE'ą, paaiškinu jam visas problemas, su kuriomis susidūriau su savo vyru, kuris paliko gyventi su kita moterimi. Jis paliko mane ir vaikus be nieko. Po visų mano paaiškinimų DR WALE man pasakė, kad turiu sumokėti už DAIKUS, kuriuos aš padariau. Tada jis man pasakė, kad burtai veiks kelias dienas, kurių aš laukiu. LABAI nustebau, kai po kelių dienų sulaukiau skambučio, kurio balsas buvo mano vyro verksmas telefonu, sakydamas, kad jis nežino, kas jį užklupo. prašė manęs atleidimo ir pasakė, kad grįžta namo. Šiuo metu mes vėl visi laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE už puikų darbą. Taip pat galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  90. Šiandien jaučiuosi tokia laiminga, nes esu dalis tų, kurie džiaugiasi dėl pagalbos, kurią man suteikė DR WALE, kad susigrąžinau vyrą. Esu ištekėjusi aštuonerius metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir siekė skyrybų. Bet kai internete aptikau DR WALE WhatsApp numerį +2347054019402, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau su juo susisiekti, paaiškinau jam savo situaciją, tada kreipiausi pagalbos, bet mano didžiausiam nustebimui jis man pasakė, kad tai padarys. Padėkite man išspręsti problemą, nes nėra problemos be sprendimo. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis dirbo man, o mano vyras grįžo pas jus po kelių dienų, kaip pažadėjo. Čia aš švenčiu, nes mano Vyras grįžo namo ir labai džiaugiuosi savo santuoka ir kokia puikia švente. Ir toliau liudysiu internete, nes DR WALE tikrai yra pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums visiems padėti. Kodėl nesusisiekus su DR WALE dabar, jei jūsų santykiuose kyla kokių nors sunkumų. Galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA
    paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  91. Aš taip džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik penkerius metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo. Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu DR WALE! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju jums, DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir grąžinote man vyrą. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE dabar ir garantuoju, kad jis jums padės. susisiekite su juo per: WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  92. susituokė su mano vidurinės mokyklos vaikinu, abu kartu turime tris vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis kaip aš. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos taip pat sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas įvyko mūsų santuokoje, slypi mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo dešinėje ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali susisiekti, ir jis sugrąžins tau laimę. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  93. SOȚUL MEU S-A ÎNTOARCE CU MARE AJUTOR AL DR. WALE Vraja de dragoste
    Atât de entuziasmat, căsnicia mea ruptă a fost restabilită. Fostul meu soț s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei trei copii ai noștri pentru o altă femeie. Am fost atât de fericit să l-am întâlnit pe DR WALE cum a ajutat mulți oameni să-l aducă acolo pe iubitul înapoi, așa că l-am contactat pentru a mă ajuta și pe mine. Așa m-a ajutat DR WALE să-mi aduc soțul înapoi. Îți mulțumesc mult DR WALE pentru că nu m-am gândit niciodată că fostul meu soț se va întoarce la mine atât de repede cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. dacă ești aici și ai nevoie de fostul tău iubit înapoi sau de soțul tău să se mute la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum DR WALE. Iată contactul lui: WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  94. Gera dalintis istorijomis yra geras žmogus. ir tas geras žmogus vadinamas DR WALE, puikiu savo žodžių žmogumi ir žmogumi, kuris laikosi pažado. Didžiuojuosi galėdamas pranešti pasauliui, kad DR WALE padėjo trims mano šeimos nariams. DR WALE padėjo mano broliui išspręsti santykių problemas. jis taip pat padėjo kitam mano broliui laimėti sutartinį darbą, dėl kurio jis kovojo daugelį metų. tada jis padėjo mano seseriai laimėti skyrybų bylą teisme. Taigi, jei esate labai netvarka ir jums reikia žmogaus, kuriuo galėtumėte pasitikėti ir kuriuo galėtumėte pasikliauti, DR WALE yra tas žmogus, kuriuo galite pasitikėti. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  95. Susitaikymo puslapyje mačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus dr. Ilekhojie kūrinius. Niekada to netikėjau, nes niekada anksčiau nieko negirdėjau apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs įtikinti ne tik tada, kol dr. Ilekhojie padarė man nuostabų darbą, kuris atkūrė mano sugedusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimą, kad galėčiau jį priimti atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo padėką dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė man ir visai mano šeimai. Mes džiaugiamės kartu ir mano namuose yra ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo rašybos. Susisiekite su juo dabar, kad gautumėte bet kokią pagalbą per „WhatsApp“/„Call/Viber“: +2348147400259 arba el. Paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  96. Mano vardas Sarah Jericho. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems paskelbti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Tiesiog norėjau, kad pas jus atvykčiau anksčiau, iš tavęs gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs daugiau nei metus ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su dr Akharia. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, buvau tikrai nustebusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo, kad galėčiau priimti jį atgal.. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievo siųstas man ir visai mano šeimai.. Ir dabar aš vėl esu moteris.Labai ačiū daktare Akharia. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su dr Akharia el. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp +2347014241417

    AtsakytiPanaikinti
  97. Sveiki! Mano vardas Rozė Ramūnas...Tai liudijimas, kurį visiems pasakysiu išgirsti. Esu vedęs 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kitai moteriai užkeikimas atėmė mano meilužį iš manęs, tada vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje įrašą šis vyras Dr.Ibinoba kažkam padėjo ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo mielą vyrą namo ir patikėkite manimi, aš ką tik nusiunčiau jam savo ir savo vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau, kaip į namus įvažiavo mašina ir štai tai buvo mano vyras, jis grįžo pas mane ir vaikus.. Štai kodėl aš džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų, turinčių panašių problemų, susitikti su šiuo vyru, o jūsų meilužis sugrįžtų pas Susisiekite su juo WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  98. Labai džiaugiuosi galėdamas tuo pasidalinti, vis dar negaliu tau pakankamai padėkoti, DR WALE, mano vyras išvyko pas jaunesnę moterį, nes negalėjau pagimdyti dėl PCOS, buvau tokia sugniuždyta, kad buvau vieniša, aš labai verkiau, net bandė atimti man gyvybę, tada mano draugas papasakojo apie šį puikų vyrą DR VELĄ, padėjusį jai sukurti tobulą santuoką. Aš taip pat prisijungiau prie interneto ir atlikau daugiau tyrimų apie jį, taip pat pamačiau daug gerų naujienų apie DR WALE. todėl susisiekiau su juo be baimės ir nerimo, nes žinojau, kad su juo viskas bus gerai, jis pasakė man viską, ką reikia sumokėti, tai buvo patogus mokestis, ir aš padariau, jis padarė savo darbą ir atsiuntė man vaizdo įrašą DR WALE'as ir liepė palaukti kelias savaites, kol jis grįš. Kitą savaitę mano didžiausiai nuostabai tai, kad mano vyras ant kelių maldavo atsiprašyti už man sukeltus skausmus. Šiuo metu aš toks laimingas, viskas tuo nesibaigė, aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu penktą savaitę nėščia. Labai ačiū, DR WALE, esu amžinai dėkingas.. Čia jo kontaktas WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  99. Mano vardas Gabija Benas.. Mane įskaudino ir plyšta širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis grįžo tą pačią dieną su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  100. DĖMESIO, MANO VARDAS MELODY WALKER:
    Ar ieškote būdo, kaip susigrąžinti santykius arba susigrąžinti buvusį meilužį? Jei taip, jums pasisekė. Internete mačiau liudijimą apie daktarą Ogundele, kaip jis padėjo kažkam susigrąžinti žmoną, ir susisiekiau su juo dėl pagalbos. Esu tokia laiminga, kad mano vyras grįžo su manimi. Daktaras Ogundele per 24 valandas sugrąžino mano vyrą su savo burtais, o jo galios yra nekenksmingos. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinant buvusįjį ar santykius, galite susisiekti su juo WhatsApp, Viber arba telegrama: +27638836445. Jis tau padės, jis sugrąžino mano vyrą po 9 metų išsiskyrimo, susisiekite su juo šiandien ir vėl būkite laimingi savo santuoka ar santykiais.

    FYI: Šis įrašas yra mano įvertinimas, padėk man padėkoti dr. Ogundele už pagalbą.

    AtsakytiPanaikinti
  101. Mano gyvenimas buvo sugriautas, kai vyras mane atsiuntė pakuoti, po vienuolikos metų buvome kartu. Buvau pasimetusi ir bejėgė, kai išbandžiau tiek daug būdų, kaip sugrąžinti savo vyrą pas mane. Vieną dieną darbe buvau išsiblaškęs, nežinodamas, kad man paskambino viršininkas, todėl jis sėdėjo ir paklausė mano išsiblaškymo priežasties, aš jam pasakiau, o jis nusišypsojo ir pasakė, kad tai nėra problema. Niekada nesupratau, ką jis norėjo pasakyti sakydamas, kad nebuvo problemų susigrąžinti savo vyrą, jis pasakė, kad panaudojo burtą, kad susigrąžintų žmoną, kai ji paliko jį dėl kito vyro, o dabar jie kartu iki šiol ir iš pradžių buvau šokiruota, kai ką nors išgirdau. Mano bosas. Jis davė man DR WALE „WhatsApp“ numerį, kuris padėjo jam susigrąžinti žmoną. Tai privertė mane šiek tiek palengvėti. Kai tik grįžau namo, susisiekiau su DR WALE ir jis paprašė informacijos apie mane ir mano vyrą. Išsiunčiau jam duomenis, taip pat sumokėjau už visas medžiagas, už kurias jis prašė manęs sumokėti. praėjus kelioms savaitėms. šią gerą dieną man paskambino mama ir pasakė, kad vyras maldauja, kad nori manęs susigrąžinti, aš niekada netikėjau, nes mano vyras visada savimi didžiuojasi. Turėjau skubėti pas mamą ir mano didžiausiai nuostabai, mano vyras maldauja manęs atleidimo, kad nori, kad aš ir vaikai grįžtume namo, kai aš pakalbinau DR WALE apie staigų vyro pasikeitimą ir jis man paaiškino. kad mano vyras mylės mane iki pasaulio pabaigos, kad niekada nepaliks dėl kitos moters. Mano vyras dabar daro gerus dalykus, kurių anksčiau nedarė, jis mane džiugina ir be priekaištų darau tai, ką turi daryti kaip vyras. Jei jums reikia bet kokios pagalbos, susisiekite su DR WALE, kad gautumėte pagalbos per WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  102. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir iškart susirgau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkieno liudijimą ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje, kaip ir aš, susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite / Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  103. Radau dieviškąjį pagalbininką, kuris yra labai tikras, sąžiningas ir daro tai, ką sako darys, prireikė kelių dienų, kol mano burtai išaiškėjo, o rezultatai nuostabūs... telaimina jus ir, kad Dievas jus saugo ir gerai . Su daktaro Ilekhojie pagalba susigrąžinau savo buvusįjį. Visą gyvenimą nesu matęs nieko panašaus, jaučiuosi labai laimingas ir patenkintas, priėmiau teisingą sprendimą. Tai taip tikra ir galinga!! Whatsapp jam tiesiogiai +2348147400259). Jei nori besąlyginės meilės, turi visiškai save atiduoti. Meilė yra įsipareigojimas, o ne jausmas. Žinokite skirtumą. Santykiams reikia rimto įsipareigojimo, kurio dauguma neturi. Santuoka yra dar sunkesnė ir dauguma jų nesugeba susidoroti su įsipareigojimais būti ištikimam, ištikimam, atsidavusiam savo sutuoktiniui ir gyvenimui kartu, nes tai yra jūsų prioritetas ir niekas kitas nesvarbu. Susisiekite su daktaru Ilekhojie ir raskite savo santuokos ar santykių problemų sprendimus El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  104. Mano 2 metų vaikinas su manimi išsiskyrė praėjusią savaitę. Aš nevalgiau ir su niekuo nesikalbėjau, daug verkiau, buvau tokia prislėgta ir streso, kad dėl visų streso ir depresijos atsidūriau ligoninėje. Vieną dieną, kai internete ieškojau meilės patarimų, nes aš giliai jį myliu ir rūpinuosi ir noriu, kad mes vėl būtume kartu kaip pora. Radau galingą vyrą, vadinamą Ilekhojie, kad jis išsprendė tiek daug santykių problemų ... Taigi, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam viską, tada dr. Ilekhojie man pasakė, kad jis grįš pas mane per 48 valandas po to, kai jis padės man susitaikyti. Tai puikiai veikė, kaip jis pažadėjo, ir Davidas atgaivino ir pradėjo prašyti manęs priimti jį atgal. Dabar esu tokia laiminga, kad dr. Ilekhojie padarė, kaip pažadėjo. Kreipkitės į dr. Ilekhojie kaip 100% garantuotą ir veiksmingą. Siųskite jam el. Laišką el. Paštu (gethelp05@gmail.com Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  105. Sveiki draugai, džiaugiuosi galėdamas pasidalinti savo patirtimi su daktaru Ajayi, išgyvenu sunkius santykius, nes mano sužadėtinis, sulaukęs metų, staiga pasakė, kad turėtume atšaukti vestuves, kad jis manimi nebedomina. buvo sutrikęs ir ieškojo pagalbos, štai kaip internete sutikau daktarą Ajayi, kuris padarė meilės burtą, o mano sužadėtinis atsiklaupė atsiprašyti, o daktaro Ajayi dėka mes esame laimingai susituokę. Susisiekite su daktaru Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nepasigailėsite.

    AtsakytiPanaikinti
  106. Sveiki visi, mano vardas Rusnė Lubienė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugniuždyti mano padėtį ir sugrąžinti džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  107. Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi, per naktį jis atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko praėjusiais metais, buvau beviltiška, todėl pasinaudojau kiekviena burtų liejimo svetaine, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas man atsiuntė daktaro Ilekhojie kontaktą ir aš susisiekiau su juo. Jis pradėjo dirbti su manimi vasario mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo aš ir mano vyras vėl esame kartu. Esu labai laiminga ir privilegijuota, kad mano pusėje yra toks puikus žmogus kaip jūs. Ačiū! Daktaras Ilechojie. Reikia pagalbos, WhatsApp Dr Ilekhojie telefonu +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  108. Sveiki visi! Mano vardas Gabija Benas.. Mane įskaudino ir plyšta širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis tą pačią dieną grįžo su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  109. Esu pilnas džiaugsmo, galėdamas čia pasidalinti šiuo liudijimu. Gavau nuostabų liudijimą apie tai, kaip DR WALE padėjo šiai moteriai išsaugoti santuoką ir padėjo jai grįžti į darbą, kur jos viršininkas planavo ją atleisti. Tačiau, kaip ji sakė, padedant DR WALE, jai viskas grįžo į savo vėžes. Perskaičiusi jos liudijimą, susisiekiau su DR WALE, nes turėjau rimtų ginčų su savo vyru, kuris ketino nutraukti mūsų dešimties metų santuoką. Kai pasakiau DR WALE'ui, kas vyksta mano santuokoje, jis man pasakė, kad mano santuokoje viskas bus gerai, ir aš juo tikėjau. Taigi jis užkeikdavo mane ir štai mano vyras vėl pradėjo su manimi elgtis gerai. Džiaugiuosi, kad gavau šį liudijimą, nes tai padėjo man rasti ramybę ir ramybės savo santuokoje. Taip pat galite susisiekti su DR WALE jo WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  110. Buvau ties santuokos praradimo slenksčiu, kai įsikišo daktarė Ilekhojie. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau tikro sprendimo, žinodama, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir 12 metų vyro netekties. Aš laikiausi jo susitaikymo procedūrų, kurios buvo labai lengvos. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas ir jis grįžo ir paprašė atšaukti skyrybas. Viskas dėl to, kad daktaras Ilekhojie yra sąžiningas ir skaidrus, padėdamas žmonėms, o jūs taip pat tai skaitydami galite rasti sprendimą, kurio ieškote savo santuokoje ar santykiuose. kreipkitės pagalbos į jį dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  111. Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakęs pavydo ir nesaugumo ir tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu, jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai padariau, tik todėl, kad jis persikėlė į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską papasakojau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino, kad susigrąžinsiu jį ir sugrąžinsiu meilę bei laimę, kuria dalijomės, ką jis padarė. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Jessie man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis mane pakvietė, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  112. Sveiki visi! Mano vardas Greta Adomas...Tai liudijimas, kurį liepsiu visiems išgirsti. Esu vedęs 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kitai moteriai užkeikimas atėmė iš manęs mano meilužį, tada vyras paliko mane ir vaikus ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje įrašą šis vyras daktaras Ibinoba kažkam padėjo ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo mielą vyrą namo ir patikėkite manimi, aš ką tik nusiunčiau jam savo ir savo vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau, kaip į namus įvažiavo mašina ir štai tai buvo mano vyras, jis grįžo pas mane ir vaikus.. Štai kodėl aš džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų, turinčių panašių problemų, susitikti su šiuo vyru, o jūsų meilužis sugrįžtų pas susisiekite su juo WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  113. IEŠKO PAGALBOS, KAD GRĄŽINTI BUVO JUMS, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    Mano vardas Klaudija Javtokas. Iš džiaugsmo gausos mano širdis šneka apie DR ISIKOLO. Jis atėjo man į pagalbą, kai mano gyvenimas buvo sugriautas kelis mėnesius. Mano mylimasis paliko mane dėl kitos ponios ir aš nežinojau, kad jis yra valdomas ir užhipnotizuojamas. Dariau viską, ką galėjau, kad jis grįžtų pas mane, bet nesėkmingai. Jis išvyko iš miesto su panele ir aš daugiau apie jį negirdėjau ir net nemačiau. Ėmiau ieškoti pagalbos internete, kai perskaičiau, kaip DR ISIKOLO padėjo kitoms moterims, turinčioms tokių pačių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė viską, ką reikia padaryti, ir aš to laikiausi. Kaip jis pažadėjo, meilė ir laimė, kurią dalinausi su savo partneriu, buvo atkurta, jis buvo išvalytas nuo tamsaus žavesio, kurį jie jam suteikė, ir grįžo pas mane po 48 valandų. DR ISIKOLO sąžiningai padeda žmonėms ir gali jums padėti, jei šiandien nuspręsite su juo susisiekti. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  114. Ilgus metus palaikęs santykius su buvusiuoju, jis išsiskyrė su manimi, aš padariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo viskas, aš žadėjau, bet jis atsisakė. Nuėjau pas draugę ir paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė man susisiekti su daktaru Veliu, kuris jai tuo metu padėjo. Taip aš WhatsApp telefonu +2347054019402 Dr Wale, burtininkas, viską jam paaiškinau ir papasakojau, kaip karts nuo karto sutrinka mano protas. ir jis man pasakė, kad nėra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš keturias dienas, jis man pasakė, kad mano buvęs sugrįš pas mane per kelias dienas, jis užkalbėjo ir liepė man laikytis jo man duotų nurodymų, todėl aš padariau. ir vykdė visus jo man duotus nurodymus. Keista, kad antrą dieną tai buvo maždaug vakaro metas. Man paskambino mano buvęs, aš taip nustebau, atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko, kad nori, kad grįžčiau pas jį, kad jis mane taip myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Nuo tada pažadėjau, kad visiems pažįstamiems, turintiems problemų dėl santykių, aš padėsiu tokiam žmogui, nukreipdamas jį į vienintelį tikrą ir galingą burtų svaidytoją, padėjusį man išspręsti mano problemą. Jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA el. paštas: drwalespellhome@gmail.com
    jei jums reikia jo pagalbos jūsų santykiuose ar kitu atveju.
    1) Meilės burtai
    2) Prarasti meilės burtai
    3) Sustabdykite skyrybų burtus
    4) Santuokos burtai
    5) Nėštumo burtai
    6) Išsiskyrimo burtai
    7) Mirties burtai
    8.) Norite būti paaukštintas savo biure.
    9) nori patenkinti savo meilužį
    10) Loterija

    AtsakytiPanaikinti
  115. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  116. DR. WALE'as TAIP PAT GERIAUSIAS VYRAS GRĄŽINKITE JŪSŲ LAIMĘ JO PASITIKĖJIMAS YRA 100%. SUSISIEKTI SU WHATSAPP: +2347054019402
    Mūsų gyvenime mums visiems reikia ypatingo žmogaus, kad būtume laimingi, dažnai viskas vyksta ne taip, kaip planavome, galbūt todėl, kad mūsų galvoje kažkas rimto trikdo ir ėda mumyse. Esu čia, kad įvertinčiau gerą DR WALE darbą, kuris pašalino mano liūdesį ir liūdesį ir sugrąžino juos su didesne laime. DR WALE yra savo žodžių ir pažadų žmogus. Jei turite ką nors, ko norite, kad jis dėl jūsų padarytų, tai sakau todėl, kad DR WALE buvo tas žmogus, kuris padėjo atkurti mano santykius ir mano sesers santuoką. galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  117. MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
    Mano vardas Camila Mažeikaitė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, ir mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  118. DR ISIKOLO GARANTIJA GARANTUOJA GALIMYBĘ GRĄŽINTI BUVO PARTNERĮ. SUSISIEKITE DABAR
    Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  119. KAD IEŠKO PATIKIMO RABOS RAITIKLIŲ, KURI PADĖTŲ GRĄŽINTI BUVOJĄ, SUSISIEKITE DABAR DR. ISIKOLO
    laba diena visiems. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Aš buvau emociškai sužlugdytas ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius išgyvenau bėdą ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR ISIKOLO. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paraginti laikytis procedūrų, kad galėtų atkurti meilę tarp manęs ir mano vyro ir taip pat užtikrinti, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas į kitą. Aš įvykdžiau visus reikalavimus ir jis atliko savo darbą. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir viskas dėka DR ISIKOLO. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. Tiesiog parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  120. Mano vardas Stanislava Lukas. Esu čia tam, kad pasidalinčiau liudijimu apie tai, kaip daktarė ibinoba man padėjo. Po 2 metų santykių su mano vaikinu jis staiga pasikeitė ir nustojo su manimi reguliariai bendrauti, sugalvodavo pasiteisinimų, kad nematyti manęs visą laiką. Jis nustojo atsakyti į mano skambučius ir sms ir nustojo su manimi reguliariai matytis. Tada kelis kartus pradėjau matyti jį su skirtingomis merginomis, bet kiekvieną kartą jis sakydavo, kad myli mane ir kad jam reikia šiek tiek laiko pagalvoti apie mūsų santykius. Negalėjau nustoti apie jį galvoti, todėl nusprendžiau prisijungti prie interneto ir taip pamačiau. daug gerų pokalbių apie šį burtininką, pavadintą daktaru Ibinoba, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas. Jis paskyrė man meilės burtą, kurį naudoju ir po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo reguliariai su manimi susisiekti, o po kelių mėnesių mes apsigyvenome kartu. Jis man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko leisti su manimi nei su draugais. Galiausiai susituokėme ir dabar esame laimingai susituokę su sūnumi. Nuo tada, kai man padėjo daktarė Ibinoba, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir arčiau manęs nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir išspręsti jūsų santykius... WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  121. Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Mes gyvenome kartu 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas su juo amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad tikrai vertinu daktarą Isikolo už tai, kad jis nesavanaudiškai padėjo man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  122. Meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  123. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano situaciją ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  124. Mano vyras išvyko, o dr. Isikolo jį sugrąžino pas mane, o aš nustebau ir turėjau skleisti gerąsias naujienas
    Mano vardas Camila Mazeikaiite. Kai mano vyras paliko mane, aš buvau traumuotas ir skaudus širdį ir negalėjau savęs atsikratyti mėnesių. Aš padariau viską, ką galėjau susigrąžinti, bet nesėkmingai. Aš išvykau į kitą miestą, tikėdamasis, kad galėsiu pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet tai nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Aš žinojau, kad vis dar mylėjau ir norėjau, kad mano vyras būtų pas mane. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir būtent tada radau dr. Isikolo iš skirtingų nuomonių, kurias perskaičiau apie jį. Mes kalbėjomės ir aš privertiau jį suprasti viską, ką man reikėjo žinoti, ir aš juo tikėjau ir laikėsi procedūrų. Jis dirbo už mane ir atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro ir iškart po 48 valandų, kai jis pažadėjo, mano vyras ieškojo manęs. Mes kalbėjom vėl laiminga kartu. Dr Isikolo yra patikimas ir jis taip pat gali padėti jums, jei dėl ko nors susisieksite su juo. Tiesiog parašykite jį per „WhatsApp“ +2348133261196 arba rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  125. Man prireikė visiško palūžimo, kad suprasčiau, jog turiu jam pasakyti, su kuo susidūriau savo santuokoje. Padariau karo kambarį savo miegamojo spintoje ir nuėjau tiesiai į Šaltinį! Daug kartų buvo sunku; mano vyras vis dar buvo namuose, nepalaikė ir vis dar norėjo skyrybų, bet aš žinojau, kad tai, ką turiu, išlaikys mane ir mano dukrą. Tada netikėtai praėjusį šeštadienį dr. Ilekhojies susitaikymo burtai padėjo jam nuspręsti, ar jis apleistų mus arba dirbtų prie mūsų santuokos. Tik per susitaikymo burtažodį jis iš tikrųjų pasakė, kad vis dar nori būti vedęs, ir atšaukė sutartį dėl būsto, kurį ruošėsi įsigyti Kalifornijos Hemet mieste! Iš tiesų, su Dr Ilekhojies susitaikymo burtais nėra nieko neįmanomo. niekada nepasiduok!" susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. Pašto adresu gethelp05@gmail.com arba susisiekite jo tiesioginiu telefono numeriu (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  126. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  127. Buvau ties santuokos praradimo slenksčiu, kai įsikišo daktarė Ilekhojie. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau tikro sprendimo, žinodama, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir 12 metų vyro netekties. Aš laikiausi jo susitaikymo procedūrų, kurios buvo labai lengvos. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas ir jis grįžo ir paprašė atšaukti skyrybas. Viskas dėl to, kad daktaras Ilekhojie yra sąžiningas ir skaidrus, padėdamas žmonėms, o jūs taip pat tai skaitydami galite rasti sprendimą, kurio ieškote savo santuokoje ar santykiuose. kreipkitės pagalbos į jį dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  128. Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju daktarui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo atkurti mano namus ir laimę, kurią dalinausi su vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  129. solución a todos sus problemas financieros
    Estoy aquí para informarle que (DFSA) ofrece un préstamo de entre $30,000.00 a $500,000,000.00 a una tasa de interés de 1.5% por un período de 1 a 30 años a cualquier persona que necesite financiamiento para iniciar un proyecto:
    - Compañía.
    - Pagar las cuentas.
    - Pago de la deuda.
    - Para comprar una casa.
    - compra de coche
    - Desarrolla tu proyecto
    Entonces, si está interesado y tiene alguna necesidad, háganoslo saber.

    (financialserviceauthority400@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  130. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Raminta Kazragienė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  131. Mano vardas yra Danutė Arnė.. Su malonumu jums visiems pasakysiu, kad man pavyko išspręsti skyrybų problemą ir vėl atkurti santuoką. Nežinau, kas nutiko mano vyrui, kad jis pateikė prašymą dėl skyrybų, bandžiau jį perkalbėti, bet jis manęs neklausė, neturėjau kitos išeities, kaip ieškoti pagalbos visur, kur tik galėjau galvoti. ir ilgai susisiekiau su DR Ibinoba ir dabar džiaugiuosi, kad paprašiau jo pagalbos. Jei ne daktaro Ibinobos pagalba, nežinau, kas būtų buvę iš mano santuokos, nes mylėjau savo vyrą ir negalėjau pakęsti jo prarasti. Burtai suveikė kaip magija, mano vyras pasikeitė ir pradėjo rodyti meilę, o ne planuotas skyrybas. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad dabar man viskas yra savo vietose. Dr. Ibinobą mielai rekomenduočiau visiems, kurie susiduria su santuokos problemomis ir nori tai padaryti. Jei jums reikia tikrojo burtininko pagalbos bet kokioje situacijoje, susisiekite su daktaru Ibinoba per WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com.. Tikiu, kad jis jūsų nenuvils.

    AtsakytiPanaikinti

  132. Mano vyras ką tik pabudo ir nusprendė, kad mūsų santuoka baigėsi. Jau keletą mėnesių mums su Rogeriu nesiseka, nes jis užmezgė romaną su savo padėjėja darbe. Aš labai mylėjau savo vyrą ir nusprendžiau likti ir dirbti su mūsų santuoka. Per trumpą laiką Roger nustojo grįžti namo, o jo artimas draugas man pasakė, kad turi kitą butą, kuriame gyvena su ja. Buvau įskaudintas ir toliau ieškojau pagalbos, nes Rogeris skyrėsi nuo vyro, už kurį vedžiau prieš 10 metų. Laimei, radau daktarą Ilekhojie, kuris pažadėjo grąžinti mano vyrą man. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris sugrąžino Rogersą ir dabar mes abu vėl džiaugiamės savo berniukais. Jei turite problemų, panašių į mano, atsiųskite Dr Ilekhojie el. paštu: gethelp05@gmail.com arba atsiųskite jam žinutę per Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  133. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiog parašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  134. Sveiki visi, mano vardas Ieva Daumantas. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  135. DR ISIKOLO GARANTIJA GARANTUOJA GALIMYBĘ GRĄŽINTI BUVO PARTNERĮ. SUSISIEKITE DABAR
    Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  136. MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
    Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškojau pagalbos internete, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris mane gelbėjo. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš mielai padariau, o jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra teisingas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  137. Sveiki visi, DR WALE dėka esu apimtas džiaugsmo. Mano vyras prieš kelerius metus mane paliko dėl kitos moters ir aš buvau labai sugniuždyta, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir mažai apmokamu darbu. Jau beveik pasidaviau, kol internete pamačiau liudijimą apie DR WALE ir nusprendžiau su juo susisiekti. Paaiškinau jam savo problemą ir jis patikino, kad po kelių savaičių pamatysiu teigiamą rezultatą. Nenuostabu, kad kitą dieną po burto grįžo mano vyras, prašydamas manęs atleisti ir pažadėjo niekada nepalikti. Mano vyras grįžo jau aštuonis mėnesius ir mes niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau DR WALE, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas greitai palengvindamas, taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  138. Mano buvęs vyras ir aš visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų 2017 m. vasario mėn. Bet aš visada norėjau su juo vėl susitikti, tereikėjo apsilankyti šioje burtų ratų svetainėje praėjusį gruodį, nes mano svajonė buvo pradėti Nauji metai su vyru ir laimingai gyventi su juo. Šis burtų raitininkas paprašė konkretaus meilės burto man ir mano vyrui, ir aš jį sutikau. Ir šis galingas burtininkas pradėjo veikti savo magiškai. Ir praėjus kelioms savaitėms po to, kai man suveikė šis burtų raitiklis, mano vyras man paskambino, kad vėl būtume kartu, ir gailėjosi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano burtai veikia, nes spėkite: mano „vyras“ grįžo ir ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Ačiū DR WALE už jūsų galingus burtus. Žodžių neužtenka. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  139. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė iš Las Vegaso. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  140. Buvau tokia sutrikusi ir sutrikusi, kai išėjo mano vyras. Man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada susitaikė ją ir jos vyrą po metų išsiskyrimo. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti. WhatsApp: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  141. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalijome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  142. Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  143. MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
    Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra teisingas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  144. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 8 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane ir du mūsų dvynius. Jaučiau, kad mano gyvenimas tuoj baigsis, aš vos nenusižudžiau, labai ilgai buvau emociškai nusilpęs. Vieną ištikimą dieną internete sutikau burtininko dr. Ige Ajayi, naršydamas internete, ieškojau gero burtininko, kuris galėtų išspręsti mano problemas. Sutikau daug liudijimų apie šį konkretų burtininką. Kai kurie žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį mylimąjį, kai kurie liudijo, kad atkuria įsčias, išgydė ŽIV ir kitas ligas, kiti tikino, kad gali burti, kad sustabdytų skyrybas ir pan. Taip pat susidūriau su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo apie moterį, vardu Christina, ji paliudijo apie tai, kaip daktaras Ige Ajayi per mažiau nei 7 dienas sugrąžino jos vyrą ir pakeitė jų mažų berniukų vėžio pasekmes, ir jos liudijimo pabaigoje. ji parašė daktarą Ige Ajayi. Perskaičiusi visa tai, nusprendžiau pabandyti daktarą Ige Ajayi. Susisiekiau su juo el. paštu ir paaiškinau savo problemą. Vos po 3 dienų pas mane grįžo vyras. Išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Daktaras Ige Ajayi yra tikrai gabus vyras ir aš nenustosiu skelbti apie jį gerų dalykų, nes jis yra nuostabus žmogus... Jei turite problemų ir ieškote tikro ir tikro burtininko, kuris už jus išspręstų visas jūsų problemas , susisiekite su daktaru Ige Ajayi ir jis pateiks ilgalaikį jūsų problemos sprendimą. Štai jo kontaktas: drigeajayi@gmail.com arba skambinkite/whatsapp jam +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  145. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  146. Sveiki visi čia esantys!! Mano sužadėtinė lesbietė, kuri mane paliko, grįžo, noriu su jumis visais šioje svetainėje pasidalinti savo liudijimu, kad tai mano laimė, pernai žmona lesbietė paliko mane dėl kitos moters, ji palieka mane vieną ir aš jos pasiilgau, nes viskas buvo taip sunku man, nes aš tikrai ją labai myliu, nepraradau vilties ir stengiuosi ją susigrąžinti, kai ieškojau internete ir skaičiau daktaro WALE liudijimus, kaip jis padėjo žmonėms ten susigrąžinti Buvęs meilužis, aš turėjau nėra kito pasirinkimo, kaip ieškoti pagalbos, aš susisiekiau su daktaru WALE ir paaiškinau jam savo problemą, dr. WALE Garantuokite, kad nesijaudinsiu, tai padės man užkalbėti meilės kerus, sugrąžins mano žmoną lesbietę ir užtikrins mane per trumpą laiką. Savaitę, tai buvo tarsi magija, mano žmona, kuri mane paliko, būtinai grįš atgal, negalėjau patikėti, kai ji paliko kitą moterį ir ji grįžo pas mane su tokia meile ir rūpestinga valia dabar yra kartu, aš niekada to nepamiršiu pagalba, kurią man padarė daktaras WALE – meilės burtai, sugrąžinę mano žmoną. Jei esate čia ir jums reikia pagalbos susigrąžinti buvusįjį, susisiekite su gydytoju WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  147. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Sveiki visi, mano vardas Laima Gražvydas. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  148. Noriu paliudyti apie galingą DR WALE, kad išgelbėjo mano santuoką. Turiu būti vienas iš nedaugelio, kuriems nėra sunku parodyti ir pasakyti žmonėms, koks esu dėkingas už tai, kad mano santuoka buvo melodinga ir sklandi. Stengiamės pozityviau vertinti savo santuoką su vyru, atrodo, kad tai truko amžinai. Kita ponia atėmė iš manęs mano vyrą ir jie abu persikėlė į kitą vietą. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, bet jis atsisakė priimti mano skambučius ir grąžinti žinutes. Mano draugas supažindino mane su galingu burtininku, pavadintu DR WALE, kuris padėjo man išlieti labai galingą meilės burtą, kuris per kelias savaites sugrąžino mano vyrą. Nustebau ir nustebau, kai dėl galingo DR VELO meilės burto mano vyras paskambino prašydamas atleidimo. Jei turite kokių nors problemų dėl santuokos ar santykių, susisiekite su DR WALE šiais būdais. Galite jam paskambinti arba parašyti tiesiogiai per WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA El.
    drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  149. Aš niekada netikėjau burtais ar magija, kol nesutikau daktaro Ajayi, su kuriuo susisiekiau jo numeriu: +2347084887094 per WhatsApp, santuokoje išgyvenau sunkumų, nes mano vyras pasakė, kad po 9 metų nebenori su manimi turėti jokių reikalų. santuoka, aš tikrai myliu savo vyrą, todėl ieškau pagalbos susitvarkyti savo santuokos reikalus. Naršydamas pamačiau, kur vyras rekomendavo daktarą Ajayi, nes jis padėjo jam burtais būti paaukštintas darbo vietoje, kreipiausi į Daktaras Ajayi ir paaiškino jam save, jis man pasakė, ką daryti, kad atkurčiau ramybę mano namuose, įvykdęs visus jo nurodymus, mano vyras persigalvojo ir mes gyvename laimingai, ir jis daugiau niekada nieko nepaminėjo apie skyrybas. Susisiekite su gydytoju Ajayi šiandien dėl bet kokios santykių problemos ar bet kurio gyvenimo aspekto ir jis suras jūsų problemos sprendimus. Viber / WhatsApp numeris: +2347084887094 arba el. paštas: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  150. Ištekėjau už savo mokyklos vaikino, abu kartu turime du vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras pradėjo juokingai elgtis su manimi. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinojau, kad mano vyras nėra toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos aš sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas vyksta mūsų santuokoje, buvo mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo tinkamu metu ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali su juo susisiekti, ir jis sugrąžins tavo laimę. WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  151. Sveiki, mano vardas Dovilė Laurynas ir aš čia noriu daugiau papasakoti apie daktarą Isikolo ir jo gerus darbus. Gyvenimas neturi prasmės, kai netenki mylimo žmogaus ir kovoji su emocine trauma, kuri tampa nepakeliama. Dėkoju gydytojui ISIKOLO, kuris man padėjo ir suteikė man sprendimą, kai buvo prarasta viltis. Mano akyse mano vyras paliko mane dėl kitos ponios, ir aš stengiausi visomis įmanomomis priemonėmis jį susigrąžinti, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, kol sužinojau apie DR Isikolo. Jis skyrė man maksimalų dėmesį ir palaikymą, kurio man reikėjo, ir padarė viską, ką galėjo ir sugrąžino mano vyrą prie manęs, o rezultatas, pasirodęs po 48 valandų, mane vis dar stebina. Dabar mūsų meilė ir laimė buvo atgaivinti ir mums padeda geriau. Neišsigąskite, nes DR ISIKOLO gali padėti ir jums. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  152. Buvau ties santuokos praradimo riba, kai įsikišo daktarė Ilekhojie. Mano vyras pateikė skyrybų prašymą po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau tikro sprendimo, žinodama, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir 12 metų vyro netekties. Aš laikiausi jo susitaikymo procedūrų, kurios buvo labai lengvos. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas ir jis grįžo ir paprašė atšaukti skyrybas. Viskas dėl to, kad daktaras Ilekhojie sąžiningai ir skaidriai padeda žmonėms, o jūs taip pat tai perskaitę galite rasti sprendimą, kurio ieškote savo santuokoje ar santykiuose. kreipkitės pagalbos į jį dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: (gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  153. Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  154. Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
    Laba diena visiems, mano vardas Gabija Laimonas ir jus nustebins žinodami, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com ir taip pat galite parašyti jam žinutę per WhatsApp/viber +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  155. Kartais mūsų santuokose nutinka bėdų, bet tai ne visada tęsiasi, kai kovojame, kad jas ištaisytume, aš turėjau problemų su santuoka 2021 m. liepos mėn. tai buvo siaubinga patirtis, kad beveik praradau santuoką, mano vyras manė, kad apgaudinėju, nes visada sulaukiu skambučių iš darbo aš bandžiau priversti jį suprasti, kad jie yra tik mano bendradarbiai, jis niekada manimi netikėjo, jis pateikė skyrybų prašymą, o dokumentai buvo baigti, man tai buvo kaip svajonė, bet visa tai buvo realybė, kurią man reikėjo sustabdyti, nes Aš myliu jį, tai buvo graži santuoka ir net negalėjau įsivaizduoti, kad galiu palikti santuoką, turėjau kreiptis pagalbos į DR WALE. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir, žinoma, jis man padėjo, paruošė man meilės burtą ir patikino mane saugumu, Mano vyras nutraukia skyrybas ir vėl mane myli. Štai kodėl esu čia, kad papasakočiau žmonėms apie DR WALE ir kaip jis man padėjo. Jei išgyvenate santuokos ir santykių problemas, tiesiog susisiekite su juo jo WhatsApp/Viber: ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  156. Esu patenkinta tuo, kaip pasitikėjau dr. Ilekhojie sugrąžinti savo buvusį vyrą po beveik metų išsiskyrimo. Prieš susitikdamas su dr. Ilekhojie, aš ieškojau daugelio svetainių, ieškančių būdų, kaip susigrąžinti mano buvusį vyrą po to, kai jis paprašė išsiskirti iš manęs be jokios priežasties. Buvau nuniokotas, bet dr. Ilekhojie man suteikė vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po to, kai jis atliko susitaikymo burtą, mano vyras po dviejų dienų paskambino ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis atvyko namo ir aš buvau labai laiminga vėl su juo susitikti. Aš naudoju tai, kad įvertinčiau dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, ir taip pat padėti daugeliui kitų žmonių. Aš palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. „WhatsApp“ +2348147400259 ir el. Paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  157. Mano brangūs draugai internete, mano vardas yra Amanda Stepfan. Aš gyvenu JAV, Ohajo valstijoje, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol toks neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su buvusiu vyru, dėl kurios išsiskyrėme. Aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia savyje, mano meilė ir finansinė padėtis pablogėjo, kol mano artimas draugas papasakojo apie burtininką, padėjusį jai išspręsti tą pačią problemą, jo vardas yra daktaras Ige Ajayi. Išsiunčiau el. laišką rašybos vykdytojui ir papasakojau jam savo problemą ir padariau tai, ko jis manęs prašė, kad trumpai sutrumpinčiau istoriją. Dar nesupratau, kas atsitiko, mažiau nei dvi dienas mano vyras man paskambino ir pasakė, kad grįžta pas mane, aš labai džiaugiuosi, kad jis grįžo pas mane. Įdomiausia istorijos dalis yra ta, kad esu nėščia. Dėkoju daktarui Ige Ajayi, kad išgelbėjote mano santuoką ir už tai, kad išgelbėjote kitus. Tęskite savo gerą darbą, jei jus domina, susisiekite su puikiu burtininku. pašto adresas: drigeajayi@gmail.com. susisiekite su juo Whatsapp +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  158. Esu vedęs vyras, turėjęs nesusipratimų su žmona, nes mums nepavyko pagimdyti vaiko. Buvau apakęs ir ištiko prievarta prieš savo žmoną, sakydama jai, kad ji yra visko priežastis. Tačiau niekada nežinojau, kad mano šeimos problemos priežastis yra kažkas kitas. Vieną dieną galvojau apie dalykus ir paskambinau savo žmonai, kad paklausčiau, iš kur kyla mūsų problemos. Ji niekada nežinojo, ką pasakyti, aš, būdamas vyras, nebegalėjau to pakęsti, todėl paaiškinau dalykus draugui, kuris supažindino mane su dvasingu žmogumi, vardu daktaras Ajayi, kuris man pateiks sprendimą, kurio gyvenime nesigailėsiu. . Susisiekiau su dvasininku, paaiškinau jam savo situaciją ir jis papasakojo reikalingus dalykus, reikalingus aukai. Po mėnesio darbo mano žmona pastojo ir aš tuo labai jaudinausi, nes būtent to laukiau, dėkoju gydytojui AJAYI už puikų darbą, kurį jis padarė mano šeimai. Nesidrovėkite savo gyvenimo problemų, susisiekite su Dr Ajayi per Viber / Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    Taip pat galite susisiekti su juo dėl šių burtų

    meilės burtai
    loterijos burtas
    keršto burtai
    apsaugos burtas
    ir bet koks kitas dalykas, sukeliantis jums problemų gyvenime

    AtsakytiPanaikinti
  159. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Ačiū Ilechojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  160. Mano vardas Raminta Kazragienė. Aš išgyvenau sunkius laikus su skirtingais vyrais, atradęs tikrąją meilę ir nuoširdų priėmimą, kol sutikau savo vyrą, kuris atėjo į mano gyvenimą ir mylėjo mane žodžiais. Kartu gyvenome 2 metus ir buvome laimingi, kol kilo per daug ginčų ir išsiskyrėme. Maniau, kad galėčiau judėti toliau, bet supratau, kad esu jį labai įsimylėjęs ir man reikalingas amžinai. Neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos, todėl susisiekiau su daktaru Isikolo, žinodamas, kaip jis galėjo padėti kitiems. Jis skyrė man savo dėmesį ir padarė viską, kad mus vėl sutaikytų, o po 48 valandų rezultatas pasireiškė, jis grįžo pas mane ir mes vėl susitarėme. Dabar meilė ir laimė sugrįžo ir galiu pasakyti tik tiek, kad aš tikrai vertinu daktarą Isikolo už nesavanaudišką pagalbą man ir kitiems. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  161. Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą moterį, kurią sutiko internete, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų dėl meilės savo vyrui, nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame sakoma, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau DR WALE WhatsApp numerį, kuris buvo komentare. WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per savaitę, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis ir rūpestingesnis. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

    AtsakytiPanaikinti
  162. Aš esu Barbara Giedrius ir noriu pasakyti, kad meilė išlieka nuostabi, kai esi su savo sielos draugu, o laimė visada bus užtikrinta jums abiem. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad tu gali susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  163. Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Patikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  164. laba diena, draugai, jie nėra problema be sprendimo, bet tik jei ieškote pagalbos tinkamose vietose, mano santuokoje buvo baisi netvarka, nes mano vyras paliko mane dėl kitos moters po 5 santuokos metų, o šokiruojanti dalis yra ta, kad neturėjome jokio nesusipratimo, iš karto suprantu, kad kažkas ne taip, nes maldauju, kad jis grįžtų namo, bet jis atsisakė ir pasielgė keistai su manimi, tai privertė mane ieškoti pagalbos ir man pasisekė, kad susidūriau su burtininku susisiekite su internetu, jį atmetė vyras, kuris papasakojo, kaip burtininkas daktaras Ajayi padėjo jam laimėti loterijoje. Susisiekiau su daktaru Ajayi ir paaiškinau jam savo situaciją, jis uždavė keletą klausimų, į kuriuos daviau teisingus atsakymus, taip pat daviau jam šiek tiek pinigų, kad nupirktų daiktus, kuriuos jis naudos savo darbui, o po trijų burtų dienų turiu savo vyrą. grįžai namo su manimi, tai stebuklas. susisiekite su dr Ajayi per Viber / Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  165. Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
    Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  166. VEIKSMINGAS IR GALINGAS MEILĖS RABUOTOJAS DR WALE
    Mano vyras po penkerių (5) santuokos metų mane atstūmė vien dėl to, kad kita moteris jį užkeikė ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. Vieną dieną, kai skaičiau žiniatinklį, pamačiau įrašą apie tai, kaip šis WHATSAPP +2347054019502 rašybos mechanizmas padėjo moteriai susigrąžinti vyrą, ir aš jam atsakiau į jo WHATSAPP ir jis man pasakė, kad moteris užkeikimas mano vyrui ir jis man pasakė, kad jis man padės, o po kelių dienų aš susigrąžinsiu savo vyrą. Aš juo patikėjau ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas gali sugrąžinti meilužius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Ačiū už DR WALE. Susisiekite su juo WhatsApp / Viber numeriu: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com Ačiū, DR WALE. Tegul jūsų dievai visada atlygina jums už jūsų gėrį.

    AtsakytiPanaikinti
  167. Mano žmona paliko mane dėl kito vyro po 3 santuokos metų. Bandžiau su ja susitaikyti visomis priemonėmis, bet ji niekada nesutiko grįžti namo sakydama, kad jai nuobodu santuoka. Ieškojau būdų, kaip ją susigrąžinti, kai sutikau liudijimą apie seną vyrą, vardu daktaras Ilekhojie, ir apie tai, kaip jis padėjo daugeliui žmonių. Susisiekiau su juo ir papasakojau visas savo problemas. Aš niekada netikiu dvasiniu darbu, bet mylėjau savo žmoną ir desperatiškai nenorėjau sugriauti savo mielos šeimos. Jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir per 3 dienas mano žmona paprašė grįžti namo pas mane ir vaikus. Dabar praėjo 4 mėnesiai ir viskas gerėja. Jei išgyvenate santuokos / santykių sunkumus ir norite greito sprendimo, pasikalbėkite su dr. Ilekhojie. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jam paskambinti +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  168. Sveiki, žiūrintieji internete, noriu pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip man padėjo susigrąžinti žmoną. Buvau apgavikas, o žmona kelis kartus mane pagavo. Bandžiau susitvarkyti ir kiekvieną kartą apgaudinėdavau vis iš naujo. Manau, nesupratau, ką ji man reiškia, kol nepaliko manęs ramybėje. Pradėjau ieškoti būdų, kaip ją susigrąžinti, bet atrodo, kad niekas nevyksta tobulai, kol aptikau straipsnį apie DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių visame pasaulyje susigrąžinti santykius. Susisiekiau su juo jo WhatsApp numeriu +2347054019402 ir jis patikino, kad mano žmona po kelių savaičių sugrįš pas mane su savo galinga magija, o aš sumokėjau šiek tiek eurų už darbui reikalingas medžiagas. Keista, bet mano žmona grįžo namo po kelių savaičių sakydama, kad vis dar mane myli, ir aš prisiekiau daugiau niekada jos neapgaudinėti. Viskas DR WALE dėka. WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  169. MANO VAIKINAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. ISIKOLO PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARŽUSI
    Sveiki visi, esu Vilija Rasimavičienė. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš su malonumu padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  170. Aš pasvėriau savo galimybes atlikti operaciją; bet po susitikimo su 65 metų moterimi mūsų vietinėje ligoninėje, kuri man pranešė, kad jai bus atlikta gimdos pašalinimo operacija – pagalvojau, kad gali būti nenaudinga patarti moterims nekreipti dėmesio į operaciją po menopauzės su mintimi, kad miomos sumažės. Yra mano kaimynė, kuri davė man kontaktą su daktaru Ilekhojie, kuris atsiuntė jai keletą žolelių, ir dabar ji visiškai laisva, aš taip pat vartoju tas pačias žoleles ir jos greitai gerėja. Jei esate tokios pat būklės, susisiekite su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam tiesiogine linija (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  171. Mano vardas Maria Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  172. Viskas klostosi ne tik tol, kol nepadarysite teisingo pasirinkimo savo gyvenime. Savo gyvenime aš pasirinkau teisingai, kai susisiekiau su daktaru Ilekhojie, žmogumi, kuris specializuojasi nutrūkusių santykių ir santuokų atstatyme. Esu iš Albany Niujorko, JAV ir šiame tinklaraštyje noriu padėkoti dr. Ilekhojie už gerai atliktą darbą. Jis įsitikino, kad mano vyras po kelių mėnesių nutraukė skyrybų planus ir paprašė susitikti su tarybos nariu ir išspręsti nesutarimus. Šiandien nebūčiau turėjusi savo šeimos be dr. Ilekhojie pagalbos, todėl palieku jo el. pašto adresą gethelp05@gmail.com, kad atkurčiau jūsų iširusią santuoką ar santykius, taip pat galite jam paskambinti arba Whatsapp telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  173. SU DR ISIKOLO LABAI GALIMA GRĮSTI SU SAVO BUVUSIU
    DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  174. Esu labai dėkingas daktarui Ilekhojie, kuris sugrąžino mano vyrą, kuris mane paliko dėl kitos moters. Tą akimirką vyras mane paliko, aš praradau viską ir ištisas savaites neišėjau į lauką, nes mes kartu jau daugiau nei 20 metų. Viskas apsivertė, kai draugas man suteikė daktaro Ilekhojie WhatsApp kontaktą. Aš jam parašiau žinutę ir papasakojau apie skausmą, kurį išgyvenu, o jis man pasakė, kad padės mums susitaikyti. Jis man pasakė, ką pateikti, ir buvo labai sąžiningas ir teisingas. Per 3 dienas mano vyras, kuris savaitei išėjo iš namų, paskambino paklausti apie mano gerovę ir pradėjo atsiprašinėti. Dėkojame dr. Ilekhojie, kuris leido tai padaryti. Kreipkitės į jį pagalbos. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  175. Vos neatėmiau gyvybės dėl vyro, kuris mane paliko ir nustojo man skambinti. Jis pasakė, kad manęs nebemyli, aš bandžiau jo maldauti, bet jis man neatsakys, kol nesusipykome ir neišsiskyrėme šešis mėnesius, po to suprantu, kad negaliu išeiti be jo. Bandžiau viską, kad jį susigrąžinčiau, bet nepavyko. kol nesusitikau su šiuo žmogumi, vardu DR WALE, susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas atsitiko tarp manęs ir mano vyro iki mūsų išsiskyrimo. Jis manęs paklausė, kad per daug nebijočiau, kad vėl viskas bus gerai. jis liepė man susimokėti už daiktus, kuriuos panaudos ruošdamas meilės burtą man, o aš sumokėjau ir vykdau visus jo duotus patarimus ir instrukcijas. Padėjęs man užburti meilę ir štai, mano vyras grįžo per savaitę. maldaudamas manęs atleidimo, buvau labai nustebęs, kad vis dar egzistuoja tokie burtų raikikliai kaip DR WALE. Jei kam nors reikia pagalbos, nuoširdžiai susisiekite su DR WALE šiandien per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
    iš tikrųjų jūs esate geriausias DR VELAS, ačiū, kad vėl padarėte mano namus laimingais namais. Niekada negaliu nustoti kalbėti apie jus, pone. tai tikrai puikus žmogus, galite susisiekti su juo dėl bet kokių problemų sprendimo
    (vienas) loterijos burtas
    (du) buvęs atgal
    (trys) pastoti
    (keturi) išgydyti bet kokią ligą, ligą ir infekciją
    Ir daugelis kitų susisiekite su šiuo puikiu vyru šiandien ir gaukite savo
    Problemos išspręstos 100%

    AtsakytiPanaikinti
  176. Tai nuostabu!

    Pagaliau mano vyras grįžta pas mane su tokia meile ir pagarba, nei aš kada nors tikėjausi. Padedamas daktaro Ilekhojie ir jo protėvių susitaikymo ritualo, mano vyras grįžo po tiek mėnesių prašymo skirtis. Iš pradžių, kai mano draugas liepė man kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, maniau, kad viskas gerai nesibaigs, nes niekada netikėjau, kad jis gali padėti, kai prarado pinigus dėl ankstesnių. Jis man aiškiai paaiškino, taip pat užtikrino, kad viskas būtų atlikta taikiai ir skubiai. Praėjus lygiai 3 dienoms po susitaikymo ritualo, mano vyras, kuris mėnesius neatsiliepia į mano telefono skambučius, atėjo į namus ir paprašė atšaukti skyrybų planus ir vėl būti laiminga šeima. Jau praėjo 2 mėnesiai ir viskas gerėja su diena. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų pagalbą. Su juo taip pat galite gauti pagalbos. Telefono numeris / Whatsapp +2348147400259 arba el. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  177. Sveiki visi. Mano vardas Anna Jurevičius. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  178. Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  179. Laba diena visiems, esu čia, kad paskleisčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau buvusį vyrą. Viskas prasidėjo nuo to, kad mano vyras apgaudinėjo mane su kita moterimi, jam nežinodamas, kad moteris yra burtininkė, moteris užkalbina mano vyrą, dėl ko mano vyras pakeitė savo jausmus man ir vaikams ir sulaužė mūsų penkerių metų santuoką. Buvau sutrikusi ir patiriau stresą dėl vienišos motinos skausmų, todėl paskambinau draugei ir paaiškinau jai savo vedybinius iššūkius, ji nurodė ir nurodė man susisiekti su šiuo puikiu galingu burtininku vardu DR WALE. Pagrindinė priežastis, kodėl ji nurodė Aš susisiekiau su DR WALE dėl to, kad pastaruoju metu ji internete perskaitė kai kuriuos liudijimus, kuriuos kai kurie žmonės parašė apie galingą burtų ratuką DR WALE, ir aš buvau labai patenkinta, todėl nusprendžiau kreiptis pagalbos į jį, o jis puikiai atliko savo darbą. užkeikdamas savo vyrą ir panaudodamas kitos moters galias, dėl kurių jis sugrįžo pas mane ir maldavo atleidimo. Aš nenustosiu skelbti jo vardo tinkle dėl jo atliekamų gerų darbų. Visi, turintys problemų dėl santuokos, skyrybų, prarastų meilužių ar su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  180. Po 7 mėnesių skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 23 santuokos metų mano vyras išvyko į kelionę ir susipažino su jaunesne moterimi. Aš jį vertinu, nes jis buvo geras vyras ir tėvas mūsų 4 vaikams. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie ir paaiškinau jam visas savo problemas, o jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimta ir noriu juo pasitikėti. Praėjus vos 3 dienoms po to, kai daktaras Ilekhojie atliko susitaikymo ritualą, siekdamas mus suvienyti, mano vyras grįžo namo. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais mėnesiais, ir paprašė grįžti namo. Tai tarsi stebuklas iki šiol, aš vis dar skambinu daktarui Ilekhojie, kad padėkočiau jam už gerus darbus. Jei jums reikia panašios pagalbos, susisiekite su jo el. pašto adresu gethelp05@gmail.com ir jo whatsapp kontaktiniu numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  181. Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  182. Prarasti mylimą žmogų yra tarsi sudaužyti širdį į dvi dalis, ypač kai esi giliai įsimylėjęs tą žmogų, meilė yra esminė emocija ir gali daryti viską laimingai ir maloniai, bet atėjo laikas, kai mane paliko buvęs vaikinas. 3 metų, kurie paliko mane dėl kitos moters, nutraukusios mūsų sužadėtuves. Vis dar negaliu patikėti, kad daktaras Ilekhojie sugebėjo mus suvienyti, nes draugai ir šeima neįtikina jo sugrįžti. praėjo 2 mėnesiai, o mūsų vestuvės buvo praėjusią savaitę. Darqutas taip gerai elgėsi su manimi ir aš žinau, kad mūsų santuoka yra palaiminta. Dėkojame, daktare Ilekhojie, kad išvalėte ir vėl sujungėte mus. Jei norite naujos pradžios su savo partneriu, maloniai pasikalbėkite su Dr Ilekhojie šiais kontaktais. El. paštas: gethelp05@gmail.com ir jo whatsapp/Viber kontaktas: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  183. Niekas kitas nepadės jums išspręsti santykių ir meilės problemų geriau nei daktaras Isikolo
    Mano vardas Gabija Laimonas. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  184. MANO VYRAS IŠĖJO IR DR. ISIKOLO GRĄŽINO JĄ PAS MAN, IR AŠ NUSEBUSTE IR TURĖJAU SKLEISTI GERĄ NAUJIENĄ
    Mano vardas Nikolina Vesic. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, ir mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  185. Susisiekite su sąžiningiausiu ir galingiausiu burtininku, vardu Dr Isikolo, kuris gali jums tikrai padėti.
    Mano vardas Brigita Lukjancukas ir viskas gerai, aš dėkoju gydytojui Isikolo, kuris savo didžiosiomis galiomis padėjo man atkurti namus ir laimę, kurią dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai yra tai, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  186. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus. Jo mama taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su daktaru Ilekhojie, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei ryšį, kuriuo kadaise dalijome. Jis grįžo namo po 3 dienų, kaip mane patikino daktaras Ilekhojie, ir aš tikrai nustebęs dėl jo nuostabių darbų. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie. El. paštas: gethelp05@gmail.com Taip pat galite jį naudoti „WhatsApp“ (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  187. Man buvo labai sunku, kai sužadėtinis paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į daktarą Ilekhojie, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis sujungė mus ir meilė bei laimė buvo visiškai atkurta. Jo žodžiai yra įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 3 dienas, kad susijungsime, o tai mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  188. MANO partneris ir aš bandome susilaukti kūdikio jau daugiau nei trejus metus, ėjome į vaisingumo kliniką maždaug septynis mėnesius, kol kas nors mums liepė susisiekti su šiuo burtininku, kuris yra toks galingas. Susisiekėme su juo šiuo WHATSAPP +2347054019402. mes jam pasakėme savo problemą, jis pasakė mums, kad pastosime 2023 m. vasarį arba 2023 m. kovą, bet po trejų metų bandymų buvome tokioje vietoje, kur buvome pasirengę išbandyti bet ką. Ir aš džiaugiuosi, kad atvykome į DR WALE. Kadangi jo nėštumo burtai leido mums atsipalaiduoti, ir aš nuoširdžiai tikiu, kad jis ir jo dievai mums taip pat padėjo, esu dėkingas už viską, ką jis padarė. susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com, jei bandote susilaukti kūdikio arba norite susigrąžinti savo meilužį. Jis turi galių tai padaryti, jis padarė mano,

    Neturiu daug laiko praleisti internete), todėl dalinuosi šiuo nuostabiu liudijimu su jumis visais, kurie susiduria su ta pačia problema. Taip internetiniai patarimai gali padėti išspręsti jūsų problemą.

    1. Meilės burtai
    2. Išgydytas nuo herpeso, vėžio, ŽIV ir kitų ligų
    3. Skyrybų burtai
    4. Santuokos burtai
    5. Įrišimo burtai
    6. Išsiskyrimo burtai
    7. Išvyk buvusį meilužį.
    8. Norite būti paaukštintas savo biure.
    9. Vaisingumo burtai / nėštumo burtai
    10. Laimėk Powerball loteriją

    Taip pat galite susisiekti su juo bet kokiu burtu, kurį norite, kad jis padarytų už jus dar kartą ačiū DR WALE už man pagalbą

    AtsakytiPanaikinti
  189. Sustabdykite išsiskyrimą, skyrybas ar meilužių atstūmimą... Net jei jūsų padėtis atrodo beviltiška! Susisiekiau su tikru burtininku, kuris man padėjo pakeisti savo vyro širdį, kad vėl mylėtų ir norėtų manęs. Jei turite problemų santuokoje ar santykiuose, Dr Ilekhojie padės atkurti meilę ir įsipareigojimą jūsų namuose. Jo burtų galia yra tokia veiksminga ir gali suvienyti iširusią santuoką ir santykius. Susisiekite su juo šiandien ir padėkokite man vėliau. Susisiekite +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  190. Po 2 metų skyrybų aš vis dar mylėjau savo vyrą ir norėjau jį susigrąžinti. Mano vyras su manimi išsiskyrė, nes darbe susipažino su jaunesne moterimi. Po 17 santuokos metų negalėjau padovanoti savo vyrui vaiko ir, nors tai nebuvo mano kaltė, aš jį vertinu, nes jis daug metų buvo kantrus su manimi. Išaiškinau visas savo problemas daktarui Ilekhojie ir jis pažadėjo man padėti, jei būsiu rimtai nusiteikęs ir noriu juo pasitikėti. Vos per 72 valandas mano vyras, mano vyras, nuvažiavo mylių iki mūsų namų ir paklausė, ar galėtume grįžti kartu ir susitaikyti. Jis man paaiškino, koks apgailėtinas jis buvo pastaraisiais metais, ir paprašė grįžti namo. Daktaras Ilekhojie taip pat davė man vaisingumo vaistažolių, o dabar mano santuoka grįžo ir aš patvirtinau, kad esu nėščia jau 18 savaičių. Jo whatsapp kontaktas: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  191. Nuoširdžiai dėkoju Katicai Petkevičiui DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugadintus namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  192. Tai nuostabiausias dalykas, kurį aš kada nors patyriau savo gyvenime. Niekada nemaniau, kad daugiau nusišypsosiu, kai vyras paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos jį sugrąžinti žlugo ir aš buvau beviltiška ir maniau, kad daugiau jo nebematysiu, kol sutikau moterį Henna socialiniuose tinkluose. kuris man papasakojo apie daktarą Ilekhojie. Ji davė man savo WhatsApp numerį, aš su juo susisiekiau ir jis patikino, kad per 72 valandas mano vyras grįš į namus. Jis man pasakė, kad atliks ritualą, kad mus suvienytų. Mažiau nei po 72 valandų paskambino mano vyras, kuris per mėnesį man nepratarė nė žodžio ir paprašė grįžti namo. Iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, nes jis tiesiog per daug realus, kad būtų tiesa. Žinau, kad tiek daug moterų čia susiduria su ta pačia problema, bet aš kreipiuosi į daktarą Ilekhojies ir paprašysiu jo pagalbos.

    El. paštu gethelp05@gmail.com
    WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  193. Ačiū visatos DIEVUI Tai buvo stebuklas, kai Adu šventykla padėjo man per septynias dienas sutaikyti mano iširusią santuoką, čia yra jo informacija. (solution.temple@mail.com) Jis gali išspręsti bet kokias gyvenimo problemas.

    AtsakytiPanaikinti
  194. Aš tiesiog apmaudu, kad tiek daug kartų buvau apgauta. Ačiū, daktare Ilekhojie, norėjau, kad būčiau jus radęs anksčiau, sutaupęs daug skausmo ir pinigų. Išbandžiau daugybę burtų ratukų, baltosios magijos, energijos gydytojų. Aš bandžiau ir nė vienas iš jų nepadėjo. Jie pažadėjo man mėnulį ir kad susigrąžinsiu buvusį vyrą, nes viskas buvo sudėtinga ir mano vyras išsikraustė. Išleidau pakankamai pinigų savo svajonių kelionei į Pietų Ameriką, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. Daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis. Dabar aš grįžau kartu su vyru ir savo vaikų tėvu ir viskas klostosi sklandžiai. Dėkojame už pagalbą Dr. Skambinkite/Whats-app: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  195. MANO Santuoka VĖL VEIKĖJO, PADĖJANT DR ISIKOLO, KURIE YRA SĄŽININGIAUSI RASTI RASTI
    Aš esu Jeanine Elvinas. Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas sugriuvo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susitikome, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir visa tai ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  196. Aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti greitai susigrąžinti buvusįjį. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė man susitaikymo ritualą. Po 48 valandų mano vyras grįžo namo po tiek daug mėnesių išvykęs iš mūsų namų, taip nuostabu!! Jis atsiprašė už savo klaidą, už skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Mūsų santuokinis ryšys dabar stipresnis ir toks, koks buvo anksčiau. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad sugrąžinote mano vyrą. Rekomenduoju Dr Ilekhojie visiems, kurie turi problemų santuokoje / santykiuose. Štai jo kontaktas skambinkite / Whats-app: +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  197. Mes su buvusiu vyru visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų vasarį. Bet aš visada norėjau su juo sugrįžti, tereikia apsilankyti puslapyje, kuriame mačiau daktaro Ilekhojie komentarus, nes mano svajonė buvo pradėti naują puslapį su savo vyru ir laimingai gyventi su juo. Daktaras Ilekhojie paprašė atlikti susitaikymo ritualą ir aš jį sutikau. Po 48 valandų ritualas man pasiteisino ir mano vyras paskambino, kad gailisi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano vyras grįžo ir mes ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Dėkojame dr Ilekhojie už jūsų galingus ritualus. Žodžių neužtenka, kad įvertintum jūsų gerą darbą. Paprašykite jo pagalbos. El. paštu gethelp05@gmail.com ir telefonu / WhatsApp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  198. Sveiki visi, mano vardas Ieva Daumantas. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  199. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Aš esu Ana Noreika. Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti