2012 m. lapkričio 26 d., pirmadienis

Vyrukų pirmadienis. Pasilinksminkim

Ieškojau šiandien visą rytą Vyrukų pirmadieniui herojaus ir vis dar galvojau apie vakarykčių skaitinių liūdnąją tonaciją ( http://lapesvestuves.blogspot.com/2012/11/sekmadienio-skaitiniai-ispazinkim.html ), kurią įkvėpė prisiminimai apie tarybinius blokinius namus ir jų kiemus, kurie išaugino tokią šaunią kartą - mus:)
Tarp kitko, nemanau, kad tokios mintys užklumpa tik mane, nes tikrai facebooke vakar užmačiau ir fotografo Tado Černiausko vaikystės kiemo foto.

www.tadaocern.com
Prisiekiu, tokį patį kiemą turėjom ir mes Jurbarke. Tik ta centrinė, ne ašinė fotografijos figūra čia šiek tiek per daug spalvota. O varge, mūsų prisiminimai iš tų laikų nespalvoti!
O štai Naglis, kuris skaičiuoja paskutines dienas savo Korėjoje, jau serga stipria nostalgijos savo rajono betonui, kurį švelniai vadina mama, forma ir ant savo facebook sienos užsimeta štai tokią dainuškę: http://www.youtube.com/watch?v=bDy6lJ5BfpI Aišku, juokauju, gal jis tikrai pasiilgo mamos uogienės, bet vis tiek į tą pačią temą:)

Grįžtam prie vyrukų. Ir žiūrėkit, ką aš šiandien randu?:DDDDD Pasilinksminkim, žmonės, nes šiandien pirmadienis. O kokia savaitės pradžia - tokia bus ir likusi dalis. 









Modelis - Matthieu Charneau, fotografas - Laurent Humbert, stilius - Edouard Lafranque (šitas tai gerai pačiuožęs turėtų būti:))

Lapė





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą